Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Merhaba arkadaşlar bi süredir biriyle görüşüyorum seviyorum da ama annem bu olaya sıcak bakmıyor çünkü o benden daha düşük bir bölüm okumuş bi de çok yakışıklı değil diyor sizce bunların önemi var mı zaman içinde pişman olmaktan korkuyorum :(

Gönderi tarihi:

sakın sakın jön'ü dinleme benden de sana abla tavsiyesi :)

büyükler ne derse doğru der. anne lafı dinle

bir kaç ay sonra ortada ne aşk kalır nede başka bişey. şu an aşkın gözü kördür lafı var ya sanırım sen onu yaşıyorsun.

Gönderi tarihi:

Her aşk yok olmaz, kimisi sevgiye dönüşür bir ömür sürer. Pek çok insan var aradan yıllar geçsede ilk günkü heyecanı duyan. Hayatın kendisi bir risk. Aşk da risklerin en güzeli. Tüm hayat geçtiğinde geri kalan en güzel anılar aşka dair. Cecile yaşa aşkını. İsterse bitsin sonra. Ama annenin demek istediği evlenmek için acele etmemen, evlenmeden önce flört dönemini uzun tutman. Bu dönemin sonunda hala duygularından eminsen hayat sizin dilediğinizi yapın derim :)

Gönderi tarihi:
sakın sakın jön'ü dinleme benden de sana abla tavsiyesi :)

büyükler ne derse doğru der. anne lafı dinle

bir kaç ay sonra ortada ne aşk kalır nede başka bişey. şu an aşkın gözü kördür lafı var ya sanırım sen onu yaşıyorsun.

Mouchette merhaba..cecile sanada merhaba..diğer arkadaşlara da..

yazılanları okudum..cecile gerçek bir sevgi ve birliktelikse bunları yazıyorum..lakin benim için günübirlik ilişkilerim maddiyat için evlenmekle aynı değerdedir..evet büyük sözü dinlenmeli lakin büyüklerde ne denli haklı bir düşünülmeli..O na dokunacak olan sensin..birbirinizi yaşayacak olan da..

Birlikteliklerde bir servette yaratılabilir, batırılabilirde..niyet önemlidir..neyle birlikte olduğun mu? ne için birlikte olduğun mu?

günümüz çevre baskısınında etkisiyle güzel olan kızlara sunulan pohpohlanma ve kendine farklı değerler biçtirilme çabası " güzellik faşizmini "de beraberinde getirmekte..etrafımda tanıdığım yada yaşamımda karşılaştığım bazı güzeller (yalnızca bahsettiğim beden güzelliği altını çizeyim) oldu..dünyevi çıkarlar için bir domuzla bile fingirdeşebilirler..ekonomik kaygı ve konforist yaşam özlemi direk ahlaka yansımakta, kişiliksizliği ve onursuzluğu beraberinde getirmekte..genelde bedensel güzel olanların sonunu hep kötü görmüşümdür, istisnalar (kendini bilen-onurlu) hariç..

Kimse aptal değil..güzelliğinde , paralılığında bir garantisi yoktur..güzellik bir trafik kazasıyla, paraysa bir iflasla son bulur..sevgiyle yoğrulmamış ve kurnazlıkla yola çıkılmış ilişkilerde aktörler için, her zaman bir daha güzeli ve daha paralısı piyasada mevcuttur..peki ne kişileri birlikte tutar..vefa ve emek nedir ? bir insanı varolduğu için sevebilme yetisi neleri gerektirir..? bir düşünülmelidir değil mi..

bırakın bedensel güzeli normal bir bayan için bile , tembel , kişiliksiz, sorumsuz bir adamla evlenmesini-sevgili olmasını zaten uygun görmem..lakin şu hayatta kimse acından ölmemiş..sevginin,dürüstlüğün ve bağlılığın olduğu yerde zaten kazanılır..aksi taktirde bir ilişkiyi(yaşanacak acıyı) ne güzellik nede para kurtaramaz..

lafı uzatmadan kısaca şunu söyleyeyim..kendimden..:)

" Geçmişteki sevgililerimin kiminin bedeninin..kimininse beyninin yanımda olmayışının acısını çektim.."

Hoşçakalın..

Gönderi tarihi:

Mouchette jöne attıgı golle 1-0 one gectı

golu atıp defansa yaslanmayan Mouchette fıgarroya ve cecıle attıgı gollerle ılk yarıda durumu 3-0 yaptı

ıkıncı yarıda trıbunler dort dort dıye bagırıyor

herkeze ayarı verıyorsun Mouchette :P

Gönderi tarihi:

sonucunda ödülü olmayan oyunlar bana göre değil :) zaferi olmayan savaşlarda öyle..isteyen golleri sıralasın..isteyende yesin tabi..

anladığım kadarıyla Mouchette kendi tecrübeleriyle bir anlatı içerisinde, bende kendi tecrübelerimle.. B) tecrübesizlerinse yicek ne golleri var daha kimbilir..

baybayın bu konu için bu kadar anlatı yeter... :clover:

• 9 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Bence annenin sözlerine dikkat etmelisin ama sen en iyi biliyorsun. Anneler çoçukları için her zaman en güzeli istiyor, durmadan kaygılanıyor. İnsan aşıkken kör gibi oluyor bazen, sevdiği kişide birçok şeyi göremez. Annelerimiz bizim en iyi dostlarımızdır, annen bu olaya sıcak bakmıyorsa kuşkusuz sebebi var. Onun sebeplerini duymalısın bence ondan sonra karar alayabilen tek kişi sensin. Sevdiğimiz kişiler gözlerimizde her zaman en yakışıklı, en güzel, en akıllı göruyorlar. İnsan aşka inanmalıdır, zamanla pişman olmaktan korkmamalıdır, korkuyorsa zaten sevemez. Yukarıda bir yerde aşk risklerin en güzeli diye yazılmıştır ben den öyle düşünüyorum, aşk gerçekten risklerin en güzeli bunun için bu risk almalıyız, aşkın sonsuzluğuna inanmalıyız.

• 9 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.