Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

böyle bir sağlık köşesini açıp ve insanların bilgisine sunan kişilerin emeğine sağlık. ben adanada yaşıyorum,bir hafta sonu adana tüyaf fuarını gezmeye gittim. orada gözüme bir stant takıldı. ''saç dökülmesine karşı bitkisel çözüm'' diye reklqamlar asmışlardı. gittim yanlarına bilgi aldım,daha sonra ikna oldum ve birer adet şampuan ve saç kremi aldım. arkadaşlar abartısız söylüyorum ilk kullanımda kepeğim bitti 4 banyoda falanda saç dökülmesi tamamen bitti. sağolsunlar beni büyük bir derttenn kurtardılar. arkadşalr saçla ilgili sorununu doğal yollardan halletmek sitiyorsanız www.ancturkiye.com sitesine gidin derim. aşağıyada ürünün özelliklerini yapıştırıyorumDefne Saç Şampuanı

Etki Ve Özellikleri

- Gardef şampuan, defne extractı, zeytinyağı Aloe Vera Barbendis ve provitamin B5 içeren ilk ve tek şampuandır.

- Saçlar için gerekli vitamin ve mineraller sayesinde cildin yağ ve nem dengesini korur.

- Gardef, saçta kepeklenmeyi ve dökülmeyi önler

- Saçlar canlı, parlak ve dolgun bir görünüm kazanır.

- Gardef şampuan boyalı ve kimyasal işlem görmüş tüm saç tipleri için doğal yıkama maddeleriyle geliştirilmiş olup, saç uzmanı kontrolünde üretilen özel bir üründür.

İçindekiler

Gardef Defne Saç Kremi, kışın yapraklarını dökmeyen ve sürekli yeşil kalan defne ağacının yağından yapılmıştır. içeriğinde;

- Defne Yaprağı Extractı

- Aloe Vera Barbendis

- Zeytin Yağı.

- Defne Yaprağı

- Miktar: 400 ml

-http://www.ancturkiye.com/-

Gönderi tarihi:
böyle bir sağlık köşesini açıp ve insanların bilgisine sunan kişilerin emeğine sağlık. ben adanada yaşıyorum,bir hafta sonu adana tüyaf fuarını gezmeye gittim. orada gözüme bir stant takıldı. ''saç dökülmesine karşı bitkisel çözüm'' diye reklqamlar asmışlardı. gittim yanlarına bilgi aldım,daha sonra ikna oldum ve birer

.

.

...

Sayin damat_kemal, fuarda stant ta bahsettiginiz malzeemyi satan arkadaslarin kafalarindaki saca dikkat ettinizmi acaba? tabiiki satanlar bay ise.

Umarim satan elamanlarinda saclari dökük degildir. ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.