Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar sizler forum sahibi olmalısınız beni kapıda karşıladığınıza göre hoşbuldum
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl sizler forum sahibi olmalısınız beni kapıda karşıladığınıza göre hoşbuldum Yok ben bu forumun sahibi değilim benim tükkan az ileride
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl evet gece yağmuru doğru söylüyor onun tükkan az ileride bana gelince onun tükanına borç takıyom
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Borç yiğidin kamçısıdır gezgin boşver Ama sen en kısa zaman da öde olur mu
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar ya benim durumda kritik biraz borç takabilirmiyim kaçmam söz veriom bak
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl Yazar oj geldin biraz arsızsın sanursam......... senin yolunda ilerlemeye çalışacağım hoşbuldum hosgeldin bende yeniyim hehe sen eskimişsin bile hoşbulduk
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl ya benim durumda kritik biraz borç takabilirmiyim kaçmam söz veriom bak isteen de kaçamazsın zaten
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl iadeyi ziyarez icin geldim bende pasta da getirdim caylarrrrrrrrrrrr kimden olsunnn hiiiii
Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 19 yıl ay ellerine sagilkkk tsk,ederim caylarda süperrrrrrrrrr tavsan kani yani
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2006 19 yıl senin yolunda ilerlemeye çalışacağım hoşbuldum sen eskimişsin bile hoşbulduk sen bilirsin ilerle bakalım ama unutma asla benim gibi olamazsın...bana benzersen kendin olamazsın.....
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.