Φ Skrew the boo Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2006 DVD film kapaklarının üstünde olan film özetini İngilizceden Türkçeye çevirecek eleman arıyorum. Özetler o kadar uzun değil. Metinler genelde üç cümleden oluşuyor. Bazen daha uzun bazen daha kısa oluyor. Ödeme film başı yapılıyor. İnternet bağlantısı gerekiyor, çünkü çeviriler online yapılıyor. Size metin gönderemem, siz indiremiyorsunuz. Hepsi online yapılıyor. Tabi bir kaç numune özet sunabilirim. En iyisi üniversiteli gençler arasın. Şu an 3000 cıvarında film var ve daha gelecek. Kim (çok iyi) bir ek kazanç istiyorsa beni arasın. Ücret euro bazında yapılıyor. [email protected] skype agrokolik Alıntı
Φ Ozer Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ÖĞRENCİLER KONGRE FUAR VEYA ORGANİZASYONLARDA ÇALIŞMIŞ,ÇALIŞMAK İSTEYEN,İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN BAY-BAYAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ. ÇALIŞMAK İSTEYENLER BİZE ACİL CV YOLLARSA SEVİNİRİZ. 0537 446 50 82 [email protected] Özer Yıldız Not:24 Nisandan sonra mülakatlar başlayacaktır.Acele ediniz. Alıntı
Φ BaST1MC0 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 sizin Teklifiniz Uygun (screw the boo) Geldi Benim Adres [email protected] Gorussek Olabilir mi Hem Ben Fransızca da Biliyorum elimden Geldiğince Yardım Etmeye calısacagım Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2006 “ÖĞRENCİLER” KONGRE FUAR VEYA ORGANİZASYONLARDA ÇALIŞMIŞ,ÇALIŞMAK İSTEYEN,İYİ DERECEDE İNGİLİZCE BİLEN BAY-BAYAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ. ÇALIŞMAK İSTEYENLER BİZE ACİL CV YOLLARSA SEVİNİRİZ. 0537 446 50 82 [email protected] Özer Yıldız Not:24 Nisan’dan sonra mülakatlar başlayacaktır.Acele ediniz. 0537 li bir numara, güveni ne bitiriyor biliyor musun Alıntı
Φ Skrew the boo2 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2007 BU ILANDAKI IS BUGÜNE KADAR GECERLI DI! SIMDI GECICI SÜRE ICIN DURDURULDU. SU ANA KADAR CABA GÖSTERMIS OLAN BÜTÜN CEVIRMENLERE TESEKKÜR EDERIM VE SAYGILARIMI SUNARIM BU IS ILERIDE TEKRAR MEVCUT OLACAK VE INANIN YETERINCE IS VAR, CEVIRILECEK COK METIN VAR. IS TEKRAR MEVCUT OLDUGUNDA BILGI VERECEGIM. SELAMLAR Skrew the boo , 23.05.23007 Alıntı
Φ memsinan Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 DVD film kapaklarının üstünde olan film özetini İngilizceden Türkçeye çevirecek eleman arıyorum. Özetler o kadar uzun değil. Metinler genelde üç cümleden oluşuyor. Bazen daha uzun bazen daha kısa oluyor. Ödeme film başı yapılıyor. İnternet bağlantısı gerekiyor, çünkü çeviriler online yapılıyor. Size metin gönderemem, siz indiremiyorsunuz. Hepsi online yapılıyor. Tabi bir kaç numune özet sunabilirim. En iyisi üniversiteli gençler arasın. Şu an 3000 cıvarında film var ve daha gelecek. Kim (çok iyi) bir ek kazanç istiyorsa beni arasın. Ücret euro bazında yapılıyor. [email protected] skype agrokolik Bu ilanı uzun zaman önce postalamış olabilirsiniz, fakat Ben bu konu ile ilgileniyorum. Adım Mehmet Sinan, İngiltere'de doğdum ve annem İrlandalı. Yani ingilizce anadilim. Saygılarımla. Mehmet Sinan Alıntı
Φ esquiree Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2011 Hic kimse bulamadiysan bende varim. avustralyada amerikada yasadim. simdide ingilteredeyim. Ingilizce sorun olmaz yani:) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.