Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 16 yıl Admin Donmuş Irmak (2008) Frozen River Böyle filmleri Oskar yönetiminin görmemezlikten gelmesine hasta oluyorum desem yeridir. İnanılmaz güzellikte çekilmiş ve çok çok iyi kurgulanmış bir film. Gerçekte yaşananlar ve küçük aksaklıkların ne kadar büyük olaylara yol açacağını kendi içinde size tahmin ettirerek gönderme yapan bir film. Özellikle küçük çocuğun uykuda olduğunu gördüğünüz anda olayları filmden önce düşünmeye ve ne olacağını tahmin etmeye koyuluyorsunuz işte o an filmle bütünleşip sanki yönetmenle birlikte kameranın arkasında koşuyorsunuz. New York ve Kanada sınırında Mohak Yerli kabilesinin olduğu bir bölgede yaşayan bir kadının kocası tarafından terkedilmesi ile başlıyor. İki çocuğu olan bu kadın motor evde yaşıyor (Taşınabilir ev). Bir süre sonra şans eseri tanıştığı Mohak bir kızla sınırda yasal olmayan işlere bulaşıyor ve olaylar gelişiyor... Sakın kaçırmayın inanılmaz güzel bir film ben çok zevk alarak seyrettim... Bir not daha bu kadın bir harika (Melissa Leo) Yönetmen: Courtney Hunt Oyuncular: Melissa Leo, Misty Upham, Michael O'Keefe, Mark Boone Junior, Charlie McDermott, James Reilly, Dylan Carusona, Jay Klaitz, Michael Sky,John Canoe, Nancy Wu On a Mohawk reservation on the Canadian border, Ray (Melissa Leo, in an Oscar-nominated role) teams with widowed tribe member Lila (Misty Upham) to smuggle illegal immigrants into the United States. Although the work provides the women with much-needed money, each trip puts them in danger. How long will their luck hold before the authorities close in? Charlie McDermott co-stars in this drama nominated for multiple Independent Spirit Awards, including Best Feature. Director: Courtney Hunt Cast: Melissa Leo, Misty Upham, Michael O'Keefe, Mark Boone Junior, Charlie McDermott, James Reilly, Dylan Carusona, Jay Klaitz, Michael Sky,John Canoe, Nancy Wu
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.