Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Valkyrie (2008)

Çok enteresan bir konu fakat bir o kadar da kötü bir film ve kötü oyunculuk filmi diyebilirim. Yönetmen Brian Singer daha önce çektiği filmlerden farklı bir filme imza atmış (X-Men, Superman Returns) gibi. Bu filmin enteresan özelliği Suspens (gerilim) ve Action biribirine karıştırarak vermiş. Ama şunuda söylemeliyim bazı bilmediğim şeyleri filmin akıcılığı ile izledim ve öğrendim diyebilirim. Hitlerin ölümü halinde yapılacak işlemlere verilen Operasyonun adı olan Valkyrie, Hitlere yapılacak bir suikast girişimin ardından ugyulanacaktır. Kaçırmayın demiyorum ama izlerseniz iyi olur...

Yönetmen: Bryan Singer

Oyuncular: Tom Cruise, Tom Wilkinson, Christian Oliver, Carice van Houten, Eddie Izzard, Thomas Kretschmann, Bill Nighy, Florian Panzner, Halina Reijn, Manfred-Anton Algrang

post-2-1245806899_thumb.jpg

Wounded in Africa during World War II, Col. Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) returns to his native Germany and joins the Resistance, becoming involved in a daring plan to create a shadow government and assassinate Hitler. Soon, events dictate that he become a central player -- and he finds himself tasked with both leading the coup and personally killing Hitler. Based on true events, this drama co-stars Tom Wilkinson, Bill Nighy and Eddie Izzard.

Director: Bryan Singer

Cast: Tom Cruise, Tom Wilkinson, Christian Oliver, Carice van Houten, Eddie Izzard, Thomas Kretschmann, Bill Nighy, Florian Panzner, Halina Reijn, Manfred-Anton Algrang

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.