Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Felekten Bir Gece ( 2009 ) - Hangover ( 2009 ) Tur = komedi Yonetmen = Todd Phillips Oyuncular= Justin Bartha, Bradley Cooper, Ed Helms ..... Bu filmi mutlaka izleyin cunku sizi cok guldurecek bir film . iki gun dugununden once bir erkek 3 arkadaslariyla LA'den Las Vegas'sa bekarlik partisi vermek icin giderler, ilk gun sarhos olurlar ve uyandiklarinda hic birseyi hatirlamazken otel odalarinda kendilerini bir kaplan, bir tavuk ve dolapta saklanmis bir bebekle bulurlar. Evlencek damat'a ortalikta yok. Kucuk ip uclariyla damati aramaya ve gece ne oldunu hatirlamaya calisirken sizce dugune zamaninda yetise bilceklermi ?? Cok komik saheneler arasinda cok eglenceli gecen bir film olcak. Simdiye kadar filmi izleyen herkesin hosuna gitti tanidiklarimdan. Duyduguma gore filmin 2. ni cevirmeyi dusunuyorlarmis ve ben sabirsizla bekliyorum. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Admin Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2009 Evet oldukça iyi eleştiriler aldı bu film listemde en yakın zamanda izleyeceğim.... Alıntı
Φ harent Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2009 Tuhaf, burada filmi 'Very bad trip' olarak cevirdiler. Bakmasam bu film oldugunu bilmeyecektim Biz yarin saat 14:50 seansina biletlerimizi almistik Yorumumu yarin yapacagim artik... Alıntı
Φ harent Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2009 Filmden geliyorum. Bir haftayi gecik bir sureden beri ekranda olmasina ve hafta sonu olmasina ragmen inanilmaz bir akim vardi. Ama cookkk guzeldii!!! Hele sondaki resimler beni oldurdu Tigre ile olan sahne cok hosuma gitti Vaktiniz varsa izlemenizi oneririm. Cok komik bir film... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 Admin Gönderi tarihi: 21 Mart , 2010 Bazı erkekler Las Vegas'la başedemezler sloganı ile başlayan film. NY dediği gibi kesinlikle izlenmesi gereken bir film. Mike Tyson'ın o meşhur yumruğunu gösterdiği film değişik bir açıdan Amerikalıların Las Vegas turları hakkında komik mi komik bir mizah oluşturmuş... Kaçırmayın... Saygılar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.