Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Felekten Bir Gece ( 2009 ) - Hangover ( 2009 )

Tur = komedi

Yonetmen = Todd Phillips

Oyuncular= Justin Bartha, Bradley Cooper, Ed Helms .....

post-2-1269145629,8084_thumb.jpg

Bu filmi mutlaka izleyin cunku sizi cok guldurecek bir film .

iki gun dugununden once bir erkek 3 arkadaslariyla LA'den Las Vegas'sa bekarlik partisi vermek icin giderler, ilk gun sarhos olurlar ve uyandiklarinda hic birseyi hatirlamazken otel odalarinda kendilerini bir kaplan, bir tavuk ve dolapta saklanmis bir bebekle bulurlar. Evlencek damat'a ortalikta yok. Kucuk ip uclariyla damati aramaya ve gece ne oldunu hatirlamaya calisirken sizce dugune zamaninda yetise bilceklermi ??

Cok komik saheneler arasinda cok eglenceli gecen bir film olcak. Simdiye kadar filmi izleyen herkesin hosuna gitti tanidiklarimdan.

Duyduguma gore filmin 2. ni cevirmeyi dusunuyorlarmis ve ben sabirsizla bekliyorum.

• Admin
Gönderi tarihi:

Evet oldukça iyi eleştiriler aldı bu film listemde en yakın zamanda izleyeceğim.... :)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Filmden geliyorum. Bir haftayi gecik bir sureden beri ekranda olmasina ve hafta sonu olmasina ragmen inanilmaz bir akim vardi. Ama cookkk guzeldii!!!

Hele sondaki resimler beni oldurdu :)

Tigre ile olan sahne cok hosuma gitti :)

Vaktiniz varsa izlemenizi oneririm. Cok komik bir film...

• 8 ay sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Bazı erkekler Las Vegas'la başedemezler sloganı ile başlayan film. NY dediği gibi kesinlikle izlenmesi gereken bir film.

Mike Tyson'ın o meşhur yumruğunu gösterdiği film değişik bir açıdan Amerikalıların Las Vegas turları hakkında komik mi komik bir mizah oluşturmuş...

Kaçırmayın...

Saygılar :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.