Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

arkadaşlar mutlaka oynayın 4.levele gelin harika bir süpriz var muhteşem bişey

http://www.winterrowd.com/maze.swf

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:D ya kardeşim bu işler böyle bende ilk denememde çok korktum....
Gönderi tarihi:
  • Yazar

bak jojuğum kendini bişimi sanıyosun sen işin içine ettin yanii :angry2:

Gönderi tarihi:

ya mübarek yüreğim ağzıma geldi. nasıl korktum varya.... :sweatingbullets:

gecenin 2 sinde oynaa sen bu oyunu herkes uyuyoo olsunn sonunaa gel aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! de baban da gesin başınaa kalk desin allah seni ne etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Gönderi tarihi:
  • Yazar

gecenin 2 sinde oynaa sen bu oyunu herkes uyuyoo olsunn sonunaa gel aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! de baban da gesin başınaa kalk desin allah seni ne etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:D:D:D ayyy çokmu korktun kıyamam yabida siteye böyle şeylerle baylaşmim baksana kızın babası kızmış :D dimi yanii

Gönderi tarihi:

ya kortumm cok :unsure:

Gönderi tarihi:

allah belanı vermesin sandalyeden düsüyodum nerdeyse

Gönderi tarihi:
  • Yazar
:):):):):):):):) yaa öle işte güzel dimi
Gönderi tarihi:

Öncelikle sana teşekür ediyorum.Elinde böyle güzel korkutma araçları(oyun resim link vs...)olan varsa buraya koysun lütfen.Adrenalin salgılarız bol bol....:)

Gönderi tarihi:

o neydi öyle ya....ilk açıldığında korkudan ölüyordum...ama yine de harikaydı..teşlekkürler..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

ewet arkadaşlar uzun bir süre sonra nihayet sizlerle kavuştum.gonnere ve taurusmutis bişey değil bildiğiniz gibi burası paylaşma platformu :) bulduğum kadarıyla size yollıcam söz

Gönderi tarihi:

ya tayfa süpersin bunları nerden buluyorsunuz. açıkçası buna benzer bi tane vardı ilk gördüğümde ödüm koptu şimdi daha temkinli davranıyorum ama kesinlikle güzel. saol kardeş :clover::clover::D

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

ya tayfa süpersin bunları nerden buluyorsunuz. açıkçası buna benzer bi tane vardı ilk gördüğümde ödüm koptu şimdi daha temkinli davranıyorum ama kesinlikle güzel. saol kardeş :clover::clover::D

bişey değil beğendiyseniz sevindim

Gönderi tarihi:

bişey değil beğendiyseniz sevindim

senin dediğin 4. levele nasıl gidiliyor kadeş

Gönderi tarihi:

ben yakında dosya paylaşımdan hepinizle paylasıcam bole seyler hemde slayt oalrak herkesı bol bol korkutun :D

bu arada lınk su an server nor found :D

Gönderi tarihi:

sevgili tayfa cidden çok güzeldi :( birazda yüreğim ağzıma geldi. link için çok teşekkürler :clover:

Gönderi tarihi:

HARİKA !!!! KALBİM HALA HIZLI ATIYOR.TAM DA BURNUMU EKRANA SOKMUŞTUM DİKKATLİCE OYNARKEN !! HOŞTU SAĞOL :D:D:D

Gönderi tarihi:

ya harikasın be kardaş.. yüreğim gümledi. felaket konsantre olmuştum ama ne ye uğrasdığıma şaşırdım. bir kez tatmin etmedi 2 kez o sürprizi yaşamak istedim.

Gönderi tarihi:

valla bişe anlamadım aynı yer açılıp duruyor bırı açıklarmı bı zahmet :shuriken::unsure:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.