Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Sıradanlığın en güzel tarifidir belirsizlik. Yaşamanın önündeki en tehlikeli bahane. Bazen bir nedensizlik vardır hayatta; her şeyi ertelersiniz. Bu sisi dağıtmaya çalışırsınız, nafile... Beklentiler hayat üzerine olur kimi zaman; Sanki yaşanacak anın dışında bir başka an var gibi ararsınız. Beklentiler kimi zaman insanlar üzerine olur. Olmayan insanlar hayal edersiniz. Yanınızda yaşasa zamanla asla dayanamayacağınız insanlar istersiniz. İnsanlar vardır, hep birilerini bekler başlamak için. Hep birilerini bekler, yaşamsızlık duvarlarıyla çevreli dünyasında sevmek için. İnsanlar vardır, sorumluluk almaktan kaçar. Ben... daha kendimi anlamamıştım ki. Beklemekle birikir belirsizlik. Bir gün anlaşılmayı beklersiniz. Beklemek, bir gün asla anlaşılmamak olur. Bir gün sevilmeyi beklersiniz. Beklemek, bir gün asla sevilmemek olur. Hareketsizlik her şeye hakim olur; bir şeyler yapmak için adım atamazsın. Çevreniz doluyken, kendi dışınızda en güzel fırsatı ve insanı beklersiniz; hep beklersiniz nedensiz. Bir anda çok şey geçip gidiverir. Ben... kendimi anlamamıştım ki. Belirsizlik belirginleşirken, dünyanız küçülür aynı ölçüde. Sonra yapılacak her şey belirsizleşir. Böylece nedensiz ve belirsiz yaşamanın yolu açılır. Kolay Gelsin Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Olmayan insanlar hayal edersiniz. Yanınızda yaşasa zamanla asla dayanamayacağınız insanlar istersiniz. İnsanlar vardır, hep birilerini bekler başlamak için. Hep birilerini bekler, yaşamsızlık duvarlarıyla çevreli dünyasında sevmek için. yine teşekkürler.......... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.