Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Up ( 2009 )

Yonetmen :Pete Docter

Bob Peterson (co-director)

Yazar:

Bob Peterson (screenplay)

Tur:

Animation | Action | Adventure | Comedy |

upposter.jpg

Bu filmi mutlaka izleyin kucukten buyukler kadar herkes icin eglenceli bir film. 78 yasindaki carl fredricksen yasadigi surece bir halayi var guney Amerikayin yabini bolumunu gormek. 1000 lerce ballonla evinle ucmaya karar verir ve uctugunda birde bakar tek degil. Kucuk Russel isimli bir oglani kapisinin onunde bulur ve ikisi adventurere basliyor.

Film cocuk filmi oldugu halde baya bir uzuntulu olaylar oluyor . Benim hosuma gitti hele cocuklariniz varsa izlemelerini tavsiye ederim smile.gif

By tying thousands of balloon to his home, 78-year-old Carl Fredricksen sets out to fulfill his lifelong dream to see the wilds of South America. Right after lifting off, however, he learns he isn't alone on his journey, since Russell, a wilderness explorer 70 years his junior, has inadvertently become a stowaway on the trip.

Gönderi tarihi:
  • Admin
Film cocuk filmi

Efendim birisi benden mi bahsetti... :)

Listeme ekledim... en yakın zamanda seyredeceğim...

Teşekkürler

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Efendim birisi benden mi bahsetti... :)

Listeme ekledim... en yakın zamanda seyredeceğim...

Teşekkürler

tabiki bizler buyumuyen cocuklar oludumuz icin bize gore yapilmis bir film denile bilir :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.