Gönderi tarihi: 24 Mayıs , 2009 16 yıl Admin Daima Mutlu (2008) Happy-Go-Lucky Aşık oldum! Poppy aşık oldum bu filmde! Filmlerde bazı rollere aşık olunur ve bu da benim aşkım diye başlayayım. Sadece ve sadece Poppy için filmi 3 defa daha izledim. Tiyatro oyunu gibi bir film ama insan ön planda çok fazla teknoloji kokan bir film değil ve yaşamın kendi içinden zorluklarla çekilmiş bir film. 30 yaşında Londrada öğretmen olan Poppy (Sally Hawkins) alışveriş sırasında bisikletinin çalınması nedeniyle uzun ve enteresan bir serüvene, bir sürücü öğretmeni ve filmin en renkli karekterlerinden birisi olan Scott (Eddie Marsan) tanışacak. Bu karşıtların buluşmasında aklınıza gelen ilk soru ne kadar sabırlı olabilirsiniz demek geliyor. Bu karmaşık ve anlaşılmaz ilişkinin etrafında yaşamın içindeki bir kaç renk ve insan tipi arasında gidip gelen film sonunda kendi içinde bitiyor. Mutlaka ama mutlaka izlemelisini özellikle büyük aşk yaşadığım bu tipi görmelisiniz. Poppy bakarken gözlerinin içine bakmayı unutmayın. İnsanların güzelliğinin nerede saklı olduğunu da göreceksiniz böylece... Kesinlikle izleyin. Yönetmen: Mike Leigh Oyuncular: Sally Hawkins, Alexis Zegerman, Eddie Marsan, Andrea Riseborough, Samuel Roukin, Sinead Matthews, Kate O'Flynn, Sarah Niles, Joseph Kloska, Sylvestra Le Touzel, Karina Fernandez Poppy (Sally Hawkins, in a Golden Globe-winning role) is a perpetually cheerful 30-year-old London teacher. When her beloved bike is stolen, she decides to take up driving, and is paired with Scott (Eddie Marsan), an instructor who's her polar opposite. Their relationship is strained until Poppy's bright personality attracts a co-worker, making Scott unexpectedly jealous. Alexis Zegerman and Karina Fernandez co-star in Mike Leigh's effervescent comedy (nominated for a Best Picture Golden Globe). Director: Mike Leigh Cast: Sally Hawkins, Alexis Zegerman, Eddie Marsan, Andrea Riseborough, Samuel Roukin, Sinead Matthews, Kate O'Flynn, Sarah Niles, Joseph Kloska, Sylvestra Le Touzel, Karina Fernandez
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.