Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Takvim Kızları - Calendar Girls (2003)

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Takvim Kızları - Calendar Girls (2003)

Takvim Kızları sizi gülmekten ve düşündürmekten yorgun bırakacak bir baş yapıt. Bir Kadın kulübünün akıllı, çoğunlukla evli ve sıradan kadın üyelerinin bütün kasabayı hatta ülkeyi hatta hatta dünyayı şaşırtacak bir etkinliğe imza atmaları ile başlayan bir komedi veya ben drama da diyebilirim. ÇOK ÇOK ÇOK öneriyorum... ve Heen Mirren dikkat edin diyorum...

Starring: Helen Mirren, Julie Walters

Director: Nigel Cole

post-2-1176001586_thumb.jpg

The members of the Rylstone Women's Institute of North Yorkshire are resilient, resourceful and refined. They're also about to shock the residents of this little English town. When one of their own discovers her husband has cancer and needs treatment, the group decides to put out their yearly calendar to raise money for the local cancer center. But instead of the usual Yorkshire dales, they'll be gracing the pages in the nude.

Starring: Helen Mirren, Julie Walters

Director: Nigel Cole

• 1 ay sonra...
  • 3 yıl sonra...
  • Admin
Gönderi tarihi:

Aslinda bu tur filmleri biraz daha cok gormek istiyorum nedendir bilinmez gulmek mi istiyorum yoksa... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.