Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2005 Admin Gönderi tarihi: 27 Nisan , 2005 Takvim Kızları - Calendar Girls (2003) Takvim Kızları sizi gülmekten ve düşündürmekten yorgun bırakacak bir baş yapıt. Bir Kadın kulübünün akıllı, çoğunlukla evli ve sıradan kadın üyelerinin bütün kasabayı hatta ülkeyi hatta hatta dünyayı şaşırtacak bir etkinliğe imza atmaları ile başlayan bir komedi veya ben drama da diyebilirim. ÇOK ÇOK ÇOK öneriyorum... ve Heen Mirren dikkat edin diyorum... Starring: Helen Mirren, Julie Walters Director: Nigel Cole The members of the Rylstone Women's Institute of North Yorkshire are resilient, resourceful and refined. They're also about to shock the residents of this little English town. When one of their own discovers her husband has cancer and needs treatment, the group decides to put out their yearly calendar to raise money for the local cancer center. But instead of the usual Yorkshire dales, they'll be gracing the pages in the nude. Starring: Helen Mirren, Julie Walters Director: Nigel Cole Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2008 Aslinda bu tur filmleri biraz daha cok gormek istiyorum nedendir bilinmez gulmek mi istiyorum yoksa... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.