Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 16 yıl Admin Şüphe (2008) Doubt Katolik bir okulda siyah bir çocuk. Filmin geçtiği zamanlara çok normal olmayan bu duruma birde çocuğun içinde bulunduğu ruhsal durumu eklenince Okulun rahibi ve müdürü arasında çocuğun durumu ve rahibin çocuğa gösterdiği ilgi yavaş yavaş dedikodu olmaktan çıkıp ŞÜPHE'ye dönüşmeye başladığında filmin nereye gittiği belli olacaktır. Rahip Flynn (Philip Seymour Hoffman - müthiş bir aktör) müdür (aynı zamanda rahibe - Meryl Streep) arasında geçecek ve son zamanlarda adından çokca bahsedilen Amy Adams - Tarih öğretmeninin bir şeyler görmesi ve gördüklerini yansıtması insanların şüphe ve şüpheciliği nerelere götürebileceğini ve bunun herkesin başına gelebilecek bir şey olduğunu kanıtlarcasına göstermektedir. Seyredin diyorum güzel bir film ayrıca Meryl Streep'in ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görmeniz açısından iyi bir film... Yönetmen: John Patrick Shanley Oyuncular: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Lydia Jordan, Lloyd Clay Brown, Joseph Foster, Bridget Megan Clark, Evan Lewis In a Catholic elementary school in the Bronx, Sister Aloysius (Meryl Streep) begins to have doubts about one of the priests, Father Flynn (Philip Seymour Hoffman), who seems to have become overly involved in the life of a young African American pupil. But Flynn isn't the only one she has doubts about. Is she overreacting to the situation or is there a truth that needs to be discovered? John Patrick Shanley's drama was nominated for five Oscars and co-stars Amy Adams and Viola Davis. Director: John Patrick Shanley Cast: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams, Viola Davis, Lydia Jordan, Lloyd Clay Brown, Joseph Foster, Bridget Megan Clark, Evan Lewis
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 16 yıl Şüphe bana Madman serisini andırtıyor. Özellikle de Peggy Olson karakteri ve onun dinle olan ilişkisini. Ancak şüphe daha çok Rahibe Beauvier ve Peder Flynn arasındaki uyuşmazlıklara odaklanırken, Madman Peggy'nin genel olarak sergilediği çeşitli karakterler üzerine kurulu. Şüphenin mutlak izlenmesi gereken bir film olduğuna ben de katılıyorum tabi.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.