Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Arkadaşlar,aranızda eğitim görmüş kürt arkaşlar olabilir ve şimdi profilini çizeceğim kürtlerle aynı çizgide olmayabilirler ama burada bir çok kürtle aynı ortamı paylaşıyoruz,memleketlerinden çalışmak için buralara gelmişler,ama çalışıp para kazanmanın yanı sıra turist kadınlara tacizde bulunuyorlar,devlet malına kasten zarar veriyorlar ve varlıklı olanları uyuşturucu ticaretinin büyük kısmını elinde tutuyorlar..ben açık söyliyim bu insanlarla aynı ortamda olmaktan hiç hazzetmiyorum..yakalanan pkk militanlarının çoğunun kürt olması da beni şaşırtmıyor çünkü bizden resmen nefret ediyorlar,bunu da çok açık şekilde gösteriyorlar zaten..sen türksün ben kürdüm diyor adamlar...

Yani River seni kınıyorum arkadaşım.. Ne biçim şeyler yazmışsın öyle nasılda çarpıtmışsın gerçekleri..Kim demiş yakalanan teröristlerin çoğu kürtdür diye.. Yalan söylüyorsun. Yakalanan pkk teröristleri ya Bursalı ya Ankaralı ya İzmirli veya Bodrumludurlar..Hem sen faşistmisin kardeşim ? ;):P

• Cevaplar 100
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

PKK'NIN AÇILIMINI BİLEN VAR MI???

: KÜRT İŞÇİ PARTİSİ

TABİKİ PKK'LILAR KÜRTTÜR. BENCE İSTİSNASIZ..ÖNCELERİ KOMÜNİSTLERLE BİRLİKMİŞLER SONRA PKK BAYRAĞINDAN ORAK ÇEKİÇ SEMBOLÜNÜ ÇIKARMIŞ...ŞİMDİKİ DURUM NE BİLMİYORUM..

PKK'NIN AMACI DA BELLİ: DOĞUDA BİR KÜRT DEVLETİ KURMAK..BARZANİYLE EL ELE..

BEN PKK'DA BİR TÜRK OLACAĞINA İNANMIYORUM.

Gönderi tarihi:

Öncelikle foruma tekrardan hoşgeldin Dilku.. Seni özlemiştik.. Ama bu yazın hiç hoş durmamış.. Gerçekleri çarpıtmışsın Dilku kardeş.. Ne demek pkk kürtlerden oluşuyor demek.. Olurmu hiç öyle şey ? pkk da bir tane bile kürt yoktur.. Türk vardır Sudanlı vardır Bangladeşli vardır Trinad Tobagolu vardır ama kürt yoktur hem pkk nın amacıda topraklarımız üzerinde kürt devleti kurmak değildir adamlar sadece Banu Alkanla aynı klipte oynamak istedikleri için dikkat çekmeye çalışıyorlar .. Hem onlar tek bir masum insana dahi zarar vermemişlerdir.. apo ulusal bir kahramandır ve aslında asıl mesleği terlikçilikdir.. Adamı boş yere tutukladılar.. Büyük haksızlık yaptılar zavallıcağa.. Lütfen bir daha gerçekleri çarpıtmayalım arkadaşlar olur mu.. :P Bu arada pkk nın açılımı postacı kuşlar kurumudur. bilmiyorsanız öğrenin kardeşim.

Gönderi tarihi:

Dilku dün aklımdan geçiyordun keşke gelse yeniden katılsa diyordum seni gördüğüme çok sevindim...

Mara kötü niyetli olmadığını düşünüyorum ama bence bu konuda fazla iyi niyetlisin arkadaşım..madalyonun öbür yüzünü de görmeye çalış bence..

Gönderi tarihi:

bütün hoşgeldinlerin için hoşbulduk arman da...

kime tavır aldın da pkk ya övgüler yağdırıyorsun..ben yeniden gerçekleri saptıracağım pardon..

Pkk'dan başka bir örgüt daha var asaladan bahsetmiyorum..şemdinli baskınının kahramanları: HRK:yani Hezin Rızgariye Kürdistan; Türkçesi; Kürdistan Kurtuluş Birliği

Bakın şimdiden kaç oldu

1-PKK

2- Barzaninin adamları

3-HRK

4-Asala (ama bu biraz farklı)

diğer üçü kürdistan için...

Gönderi tarihi:

Tabiki sana değil tavrım.. Biz doğruları söyleyince bize faşit diyenleredir tavrım sevgili Dilku.. Sen doğruları yazmaya devam et arkadaşım.. Destekçiniz.. :clover:

Gönderi tarihi:

bütün hoşgeldinlerin için hoşbulduk arman da...

kime tavır aldın da pkk ya övgüler yağdırıyorsun..ben yeniden gerçekleri saptıracağım pardon..

Pkk'dan başka bir örgüt daha var asaladan bahsetmiyorum..şemdinli baskınının kahramanları: HRK:yani Hezin Rızgariye Kürdistan; Türkçesi; Kürdistan Kurtuluş Birliği

Bakın şimdiden kaç oldu

1-PKK

2- Barzaninin adamları

3-HRK

4-Asala (ama bu biraz farklı)

diğer üçü kürdistan için...

bir düşün,araştır,yargıla...

jitem,mit.... ;)

Gönderi tarihi:

ya arkadaşlar pkk için söylediklerinized yerden göğe kadar haklısınız ama onlar değil.biz bu vatanın koruyucuları olan insanlar olarak ilimde bilimde ve tüm alanlarda gerek avrupaya gerek asyaya kendimizi hernekadar yolumuz kesilsede ıspatlamamız lazım.evet bu günlere bu insanlar nasıl geldi diye kendinize bi sorun.1sanayi inkılabı gerçekleştikten sonra osmanlı devletinin bu durumlara zemin hazırlayıp tüm yeniliklerden uzak kaldıktan sonra ülkemiz üzerinde zamanında rumlar daha sonra ermeniler ve daha birçok ülke ve uluslardan sonra bir de başımıza kürtlerden oluşup mehmetçiklerimizi düşünmeden katleden pkk.bunlar daha büyük devlerin elinde maşa olduklarını anlayamamaış arkadşalar.pkk sempatizanı olan insanlarla oturup konuştuğumda bana doğuya yatırıum yapılmıyor insanlar garbta rahat yaşarken biz doğuda hayvan muamelesi görüyoruz diyorlar.bende sadece gülüyorum çünkü devlet ne yatırım yapsa bunu baltalamaktan başka bişey yapmıyorlar.örneğin batmanda adamlar petrol borusundan evine hat çekip dsevleti soyıyor lan ****** herif devlet yatırım yapmıyor diyorsunuz bütün batman petrolle adam oldu daha kalkmışlar bize yok devlet devletliğini yapmıyor yok bilmem ney geçin kardeşim geçin bu boş beleş lafları.lan Allah şahidim olsun varya tek bile kalsam sizin gibi canı kanı beş para etmez satılmış insanları temizleyeceğim.TÜM TÜRKİYE CUMHURİYETİDE YAŞAYAN KARDEŞLERİMLE.

Gönderi tarihi:

Çok önemli değil...Hakkari'nin ilçesi ..pek yolun düşmez herhalde.. -_-

yoksa!!!!

yoksa!!!......

bilmekle kastım coğrafyası olsaydı keşke -_-

Gönderi tarihi:

şemdinli ve bilmek...

yaşananları ve gerçekleri...

çok açık söyldiğimi zannediyorum...

semdinliyi bileniniz var mı başlıgındaki girişi okursan daha da bir yanıt bulacağına eminim...

;)

Gönderi tarihi:

Ya ilginçtir pkk ile ilgili başlık açıyorum siz şemdinliden bahsediyorsunuz.. :)

Senaryo her ne ise paylaşın .. Üstü kapalı ifadeler konuyu başka mecralara taşımaktan öteye gitmez.

Gönderi tarihi:

Elbette öyle canım .. Elbette birbirleriyle bağlantıları var..

Şöle yapayım.. Mümkün olduğu kadar basite indirgeyerek anlatayım..

Bir miras bırakılır bir millete..Denilir ki bu mirasa sahip çıkın.. Evlatları hep bir ağızdan '' sen merak etme biz ona gözümüz gibi bakarız'' derler..

Ancak evlatların babaları bir olsada anneleri farklıdır.. Yani öz kardeş sayılmazlar ama yinede kardeşler..

İçlerinde en büyüğü ve kudretlisi der ki; Babamız bize bu mirası nasıl bıraktıysa öyle korumalı ve ileriye taşımalıyız.. Diğer kardeşler abilerini tasdik etselerde içlerinden bazıları durumdan memnun değildir.. Çünkü onlara göre bırakılan mirastan yeterli kar payını alamamışlardır.. Bu sinsi kardeşler dışarıda eşe dosta yakınırlar.. Elbette bunlara akıl verenler ve hatta yönlendirenler olur..

Bu sinsi kardeşler başlarlar diğer kardeşleriyle hiç de adil olmayan bir mücadeleye.. Ve bu mücadelenin adınıda sözüm ona '' özgürlük mücadelesi '' koyarlar..

İşte tam bu noktada bunlara cevap verilmesi gerkir ki... Zamanında bu Devlet tarafından uygun yollarla yapılmış ancak getirdiği ağır ekonomik külfiyet sebebiyle istenilen sonuç alınamamış.. Daha sonra büyüklerimiz demişler ki ; '' Biz bunlar için arka planda katiller yetiştirelim ve katillerin üzerine kendi katillerimizi salalım '' Öylede yapmışlar.. pkk ve benzeri teröristlerin ve bağlantılarının canlarına okumuşlar ..

Ancak insanoğlu çiğ süt emmiştir.. Derin devletin kendi geliştirdiği bu gizli silah sonraları ters tepmeye başlamış ve uyuyan ajanları uyandırmışlar..

Ben halkım ve bana gösterilen kadarını bilebilir kendi hayatıma etki eden kadarını eleştirebilirim.. Ve diyorum ki arka planda ne olursa olsun ortada kesin olan bir gerçek var.. pkk ve yandaşları canımıza malımıza kastetmekteler ve bu teröristlerin infazlarından daha doğal daha destekliyici bi gerçek göremiyorum.

Gönderi tarihi:

:lol: Hezeyana bak..

Bu ülkeye ne şeriati yönetim nede komünizt yönetim asla hakim olamıyacaktır.. Biz senin gibi ateistlerede şeriatçılarada yedirtmeyiz erduş bu ülkeyi sen merak etme.. ;)

Gönderi tarihi:

Dört tarz-ı siyasette belirtmiştik . Bu ülke insanı pekakayı reddeden ve kabul eden olarak bölünmiştir. Yukarıda okuduk zaten işte pekakanın ekonomik zararı ;

TERÖRÜ UNUTMAYIN, UNUTTURMAYIN!

PKK’nın düzenlediği 1984 tarihli ilk eylemin üzerinden yıllar geçti. Bu sürede PKK ile mücadele için ne kadar para harcandığı konusunda kesin bir bilgi yok. Basında çıkan haberlerde verilen rakamlar 50 ila 100 milyar dolar arasında değişiyor.

Bir açıklamaya göre, PKK ile mücadele için harcanan para 65 milyar dolar. Peki yıllarımız PKK terörü ile geçmeseydi Türkiye ekonomisi bugün hangi noktada olacaktı acep?

Eğer 65 milyar dolar PKK ile mücadeleye değil de kamu yatırımlarına aktarılsaydı, bu yatırımlar Türkiye’nin altyapısının bugünkünden çok daha iyi bir noktada olmasını sağlayacaktı. Altyapı yatırımları özel sektör yatırımların da uyaracaktı. Türkiye ekonomisini sırtlayan tesislere yenilerin eklemek mümkün olabilecekti.

Türkiye ekonomisi son 20 yılda yıllık ortalama olarak yüzde 5’lik büyüme gösterdi. Yaptığımız hesaplara göre, PKK terörü olmasaydı bu oran yüzde 6.5’i bulacaktı. Ekonominin 20 yıllık toplam büyüme oranı da yüzde 106.6 yerine yüzde 156.8’e ulaşacaktı.

PKK terörüne giden kaynaklar yatırımlara gitseydi, bugün 250 milyar dolarlık hacim ile dünyanın 20. büyük ekonomisi olacaktık. Kişi başına düşen milli gelirimiz 4 bin dolara yaklaşacak, refah düzeyimiz bugünkünden daha yüksek olacaktı. Sağlık ve eğitime daha fazla kaynak aktarılması bu alanlardaki sorunlarımızın bir kısmını çözmemizi sağlayacaktı.

PKK’nın Türk ekonomisine maliyeti

Konu

PKK terörü olmasaydı ne olurdu?

Büyüme hızı

20 yıllık toplam

%156.8

Yıllık ortalama

%6.5

GSMH

TL

64 katrilyon

977 trilyon

Dolar

249 milyar

912 milyon

Kişi başına GSMH

TL

1 milyar 24 milyon

Dolar

3 bin 938

PKK ile mücadeleye harcanan parayla neler yapılabilirdi?

Tesis veya kuruluş

65 milyar dolara kaç tane kurulurdu?

İş Bankası

17

Tüpraş

18

Sabancı Holding

29

Koç Holding

48

Pektim

49

Arçelik

143

Vestel

194

Erdemir

215

Tofaş

492

Aksa

524

Not: Şirketlerin piyasa değerleri hesaplanırken İMKB’nin 12.2.1999 tarihinde yayınladığı bülten baz olarak alınmıştır

Şimdi bu kanlı örgütü savunanlara kim lanet etmez ?

Gönderi tarihi:

PKK terörü olmasaydı ne olurdu?

Büyüme hızı

20 yıllık toplam

%156.8

.

.

.

Not: Şirketlerin piyasa değerleri hesaplanırken İMKB’nin 12.2.1999 tarihinde yayınladığı bülten baz olarak alınmıştır

Şimdi bu kanlı örgütü savunanlara kim lanet etmez ?

çok güzel bir konuya değinmişin

şimdi düşünmek lazım bu kadar parayla bu ülke de sağlık sorunu kalırmıydı ?

yada ne bileyim eğitim sorunu ?

neden bu ülkede çözüm adına yıllarca çözümsüzlük üretildiğini

ortaya çıkan para meblası bize biraz olsun fikir verebilir. bu çözümsüzlükten kimlerin cebini doldurdu bu da çok önemli

Gönderi tarihi:

DAH ÇOK KOPACAK PKK PKK DEYİPDE BÜYÜKANITA SALDIRAN BU ZİHNİYET...

MASKELER DÜŞECEK...

HERKES KİMİN NE MAL OLDUĞUNU ANLAYACAK...

Öyle orada burada şeriatçılık yapıp sonrada PKK düşmanı gibi görünmek yok yemezler...

Yedirmeyiz Büyükanıtı yada TSK yı size yedirmeyiz bu ülkeyi hepinizi Suudi Arabistana göndereceğiz bir gün....

Gülmeye ve Kopmaya devam............

Pardon ama ne yazdığının ve ne yazmak istediğinin farkında mısın acaba....

Buna resmen provakatörlük denir ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.