Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Direniş (2003) Resistance

Çok fazla bir özelliği olmayan sıradan bir 2. Dünya savaşında esir düşen bir Amerikan askeri ve Belçikalı bir kadının aşkını konu alan bu film aşk filmi sevenlere hitap ediyor. Küçük çocuğun ve Julia Ormond dışında konuşacak başka bir şey olduğunu sanmıyorum. Sadece bir yere dikkat çekmek istiyorum bu filmlerde benim hep dikkatimi çekmiştir.

Küçük çocuk idam edilen direnişçileri anlatırken şöyle bir cümle kuruyor "Sanki dans ediyorlardı ama bir türlü yeri bulamıyorlardı"... Aşk filmlerini seviyorsanız seyredin ama onun dışında hiç bir şey kaçırmış sayılmazsınız....

Yönetmen: Todd Komarnicki

Oyuncular: Julia Ormond, Bill Paxton, Antoine Van Lierde, Sandrine Bonnaire, Victor Reinier, Philippe Volter, Jean-Michel Vovk, Ariane Schluter, Filip Peeters, Angelo Bison, Jappe Claes, Jacqueline Nicolas

post-2-1241616314_thumb.jpg

In the middle of World War II, an American pilot (Bill Paxton) embarks on a dangerous reconnaissance mission over Belgium. After his plane is destroyed, he must scramble to find safe refuge from the Nazis. Taken in by members of the resistance movement, he falls in love with the wife (Julia Ormond) of his protector. But their secret affair could threaten their very lives -- and those of their fellow freedom fighters.

Director: Todd Komarnicki

Cast: Julia Ormond, Bill Paxton, Antoine Van Lierde, Sandrine Bonnaire, Victor Reinier, Philippe Volter, Jean-Michel Vovk, Ariane Schluter, Filip Peeters, Angelo Bison, Jappe Claes, Jacqueline Nicolas

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.