Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Babam Romulus (2007) Romulus, My Father

Filmle aynı isimdeki anıların üstüne kurulmuş bu film inanılmaz bir küçük aktörü (Kodi Smit-McPhee) gözleri önüne çıkarmış. Bir baba ve oğul ve devamlı gözü dışarıda olan bir anne. Baba ve oğul anneyi olduğu gibi kabul etmiş gözükselerde zamanla gelişen olaylar bir drama dönüşecek ve çocuğun geleceğini şekillendiren ana noktaları oluşturacaktır. İzlenmesi gereken bir film özellikle çocuğa ve anneye dikkat ikiside çok güzel oynamışlar. Film Avusturalyada geçiyor ve çevre size enteresan bir haz veriyor. Mutlaka izleyin...

Yönetmen: Richard Roxburgh

Oyuncular: Eric Bana, Franka Potente, Marton Csokas, Russell Dykstra, Jacek Koman, Alethea McGrath, Terry Norris, Veronica Sywak, Kodi Smit-McPhee

post-2-1241547363_thumb.jpg

Based on the critically acclaimed memoir of the same name, this heart-wrenching drama follows Romulus (Eric Bana), a flawed yet deeply committed father who struggles to raise his son in the face of his wife's (Franka Potente) mental illness and neglectful ways. Set in rural Australia, the film is an ode not only to a father who overcomes insurmountable odds, but also to a nation and its breathtaking landscapes.

Director: Richard Roxburgh

Cast: Eric Bana, Franka Potente, Marton Csokas, Russell Dykstra, Jacek Koman, Alethea McGrath, Terry Norris, Veronica Sywak, Kodi Smit-McPhee

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.