Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2009 16 yıl Admin Gençlik Yılları (1999) Liberty Heights 1954 Yıllarında Amerikada 'Yahudiler, Köpekler ve Zenciler' giremez yazılarının duvarlarda olduğu sıralarda bir Yahudi ailenin iki erkek çocuğu ile Baltimor şehrinde başlarından geçen olayları ekrana aktaran bu film tarih açısından ilginç noktalar taşıyor ve hepsi o kadar diyebilirim. Çok fazla bir özelliği yok ama tarihin bu sayfaları hakkında bilgi almak istiyorsanız izleyin derim. Filmde tek dikkat çeken oyunculuk heralde küçük erkek kardeşin ortaya koyduğu kendine özgü özgür bir oyunculuk diyebileceğimiz Ben Foster'a ait. Boş zamanınız varsa seyredin... Yoksa bir şey kaybetmiş sayılmazsınız. Yönetmen: Barry Levinson Oyuncular: Adrien Brody, Ben Foster, Orlando Jones, Bebe Neuwirth, Joe Mantegna "No Jews, dogs or coloreds," reads the sign outside a public swimming pool in 1954 Baltimore. High school freshman Ben Kurtzman (Ben Foster) and friends find themselves confronted with anti-Semitism, racism and coming of age in a fast-changing world. Writer-director and Baltimore memorialist Barry Levinson takes viewers on a sentimental journey, complete with loving period details and wry humor. Director: Barry Levinson Cast: Adrien Brody, Ben Foster, Orlando Jones, Bebe Neuwirth, Joe Mantegna
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.