Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Bend It Like Beckham (2002)

İngilterede yaşayan bir Hintli ailenin kızının Futbol oynama isteği üzerine kurulmuş boş bir film ama seyrederken Parmainder Nagra nın yaşamında bizimle ilintili bazı öğerler bulacağınızdan emin olmanızı istiyorum. Bunun sanki bizim toplumumuz içinde geçerli olduğu havasına gireceksiniz en azından ben öyle hissettim. Filmin güzel tarafı Hintli bir ailenin yaşamından kesintiler verilmesi.

Oyuncular: Parminder Nagra, Keira Knightley

Yönetmen: Gurinder Chadha

post-2-1175995207_thumb.jpg

A proper Indian girl shouldn't be spending her time playing soccer. That's what Jess's family thinks, anyway. An ardent fan of British soccer sensation David Beckham, Jess (Parminder K. Nagra) wants nothing more than to be on the field. And she has the talent to boot. But her parents want her to be just like her sister Pinky, who cooks chapati like a pro and wants a traditional Indian wedding. A sweet sports comedy with plenty of heart.

Starring: Parminder Nagra, Keira Knightley, More

Director: Gurinder Chadha

• 3 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Bu filmide sinifimla izlemistim :D Hint kizin ailesi guzeldi guldurdu filmde aslinda kotu degildi zevk almistik izlerken ama izlemesenizde guzel bir film kacirmis olmicaksiniz tabiki aranizda genc kizlar varsa Fotbal oynayan ve aileleri yada bazi erkekler iyi karsilamiyorsa bu filmi onlarla izlesin ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.