Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2005 20 yıl Admin Dünyanın Sonundaki Ev (2004) A Home at the End of the World Filmi seyretmeğe başladığımda sanki her zamanki Colin Farrell seyredeceğimi sandım o haşin İrlandalı, kadınları baştan çıkaran tip olarak, ama bir iki dakika içinde anladım ki Colin Farrell bu filmde yok o değil de başka biri oynuyor sandım. İyi oynamış bence seyredilmeye değer... Oyuncular: Colin Farrell, Robin Wright Penn Yönetmen: Michael Mayer Pulitzer Prize-winning author (for The Hours) Michael Cunningham's earlier novel about a troika of close friends who enter into an unconventional living arrangement gets deft treatment. Boyhood pals Bobby (Colin Farrell) and Jonathan (Dallas Roberts) both love the same woman (Robin Wright Penn), but in different ways (Jonathan is gay). Undaunted, they all try to make a life together -- and even have a baby -- in 1980s New York. Starring: Colin Farrell, Robin Wright Penn Director: Michael Mayer
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.