Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Seni Uzun Zamandır Seviyorum (2008) Il y a longtemps que je t'aime - I've Loved You So Long

BEN BURADAYIM..!

Öncelikle Kristin Scott Thomas'la başlamak istiyorum bu kadını o kadar beğeniyorum ki benim sanki bana aradığım özelliklerin hepsini üstünde taşıyor hissi veriyor. Neyse hemen filme dönelim. Öyle bir dramaki çevrenizde rastlayabileceğiniz cinsten. 15 yıl içerde yatmış ve hiç kimseye gerçek nedenini söylemediği oğlunu öldürme suçunun ağırlığı ile ailesinin zorlaması ile kendisine sırt çeviren kız kardeşinin yanına dönen Juilette'nin öyküsü. Her döndüğü duvarın üstüne 'Sen bir katilsin' yazısını görmenin zorluğunu ve normalleşmenin sadece suçunu çekmiş insanlarla değil çevresi ile gerçekleştiğini size bütün çıplaklığı ile anlatan bir şaheser. Sakın kaçırmayın mutlaka ama mutlaka izleyin diyorum. Filmde görebildiğim tek basitlik (filmin akışına uymayan basit bir sahne) kadının neden cinayet işlediğini gösterecek materyallerin ortaya çıkması diyebilirim. İzleyince sizde aynısını düşünürseniz demekki gerçektende aynı şeyleri görüyoruz demektir... Kaçırmayın....

Yönetmen: Philippe Claudel

Oyuncular: Kristin Scott Thomas, Elsa Zylberstein, Serge Hazanavicius, Laurent Grevill, Frederic Pierrot, Claire Johnston, Catherine Hosmalin, Olivier Cruveiller, Lise Segur

post-2-1240506493_thumb.jpg

After more than a decade apart, estranged sisters Juliette (Kristin Scott Thomas) and Lea (Elsa Zylberstein) try to rebuild their fractured relationship. But the task is hardly easy, considering Juliette's past. She's been in jail for 15 years -- for killing someone. As she settles into small-town life with Lea's family, the locals can't help but talk. Philippe Claudel's feature film debut garnered him a Golden Globe nomination for Best Foreign Language Film.

Director: Philippe Claudel

Cast: Kristin Scott Thomas, Elsa Zylberstein, Serge Hazanavicius, Laurent Grevill, Frederic Pierrot, Claire Johnston, Catherine Hosmalin, Olivier Cruveiller, Lise Segur

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.