Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Focalim çok mu acıktın Ablacım benim çayla aram yok sevmeyiz birbirimizi ben bir meyve suyu alsam ayıp olarmı
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Şimcik yağmurum ben sana meyve suyu bulacam ama bulamıyom..Bak ben sana bunu yaptım şimdilik olarmı?? Sen bekle ben sana meyve suyuda bulucam..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Allahhh bunlar ne ablacım Ellerine sağlık Olar tabiki ablacım Ama bu neki Dondurmamı
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Evet tatlım dondurma..Senin için yaptım.. Focal sana yettimi bunlar..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Tşk ederim ablacım Buzlu Rakı sanada tşk ederim Çok güzel görünüyor
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Buda boza.. ne alakaysa ne bulduysam gönderiyorum..belki isteyen olur..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Buda boza.. ne alakaysa ne bulduysam gönderiyorum..belki isteyen olur.. Allahım yarabbim..insanın canını cektiriyorsunuz...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Buda boza.. ne alakaysa ne bulduysam gönderiyorum..belki isteyen olur.. Şimdi gördüm Ve hiç boza içmedim Neyden yapılıyor
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl E tamam işte buzlu rakı bozada senin olsun.. Bizde böyle ne istersen var...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Tatlım boza bulgurdan yapılıyo diye biliyorum..Mayalı bir içecektir..Durdukça mayalanır..Biraz ekşimsi olduğu zaman daha güzel olur ama hafif ekşimsi.. Vefa bozası meşhurdur..Gider arabanın içinde içersin..Yanında leblebi ve üzerinde tarçın..Ayyy benimde canım çekti şimdi...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Valla bak herkesin canı çekti..Ama nedense genelde kış içeceğidir boza..Karlı akşamlarda daha bir iyi gider..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Walla çok merak ettim umarım en kısa zamanda bu bozadan içmek nasip olur
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Artık marketlerde bile satılıyo..Gerçi Adanada varmıdır bilemem ama vardır sanırım.. Ama sen İstanbula gelirsen biz sana vefada yani bu işin pirinden ısmarlarız daha bi güzel olur..
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Mutlaka marketlere bakacam umarım bulabilirm İstanbula geldiğimde bu sözünüzü unutmazsınız umarım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.