Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Hepinize günaydıııınnn Hani ben dün akşam size çay hazırlıycaktım ya.. yapamadım olmadı.. allam ya çok fena kabiliyetsizim bennnn.. ama bu akşam beş çayına ne yapıp edip size çay ikram edicem.. arzu edenler akşama beşte burda olsunlar.. bilmemek değil öğrenmemek ayıp değilmi çok çalışmam lazım çooookkk..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sorun değil isabet olmuş zaten ben burada değildim Bugün hazırlarsın bizde içeriz
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Geldim geldim.. buyrun arkadaşlar..ellerimle hazırladım sizin için.. Eveeeeeet en sonunda başardım...
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Ablacım sanırım çok küçük bir sorunumuz var çaylar ortada yok Yada büyük bir sorunumuz var benim gözlerim iyice bozuldu artık
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl ben geldim nedense senin topiğinda hoşbuldum demek istedim tatlımn
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Tatlım niye yaaaaaaa... bende görünüyo ama...neden olmadıki şimdi buuuuuuuuuuuuuuuuuu....
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar ben geldim nedense senin topiğinda hoşbuldum demek istedim tatlımn Hoşgeldin ablaların en meleği Kısmetse bu akşam görüşebileceğiz Tatlım niye yaaaaaaa... bende görünüyo ama...neden olmadıki şimdi buuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Walla bir yerde hata yaptın sanırım ablacım yada endişeye mahal yok benim gözler size ömürdür
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Hatamı yaptım... belkide ama aynen dediğiniz gibi yaptım.. resim ekleden url yi girip önizleme yaptım hatta ve göründü ve bende sevindim ve hemen gönderdim ve şimdi hayal kırıklığına uğradım ve biri beni durdursun..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Şimdi olacak sanırım..Çaylarınız geldiiiiii... Çok komik cidden..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Eğer bu sefer olduysa hepinize afiyet şeker olsun.. Yağmurum canikom yardımların için teşekkür ederim..Bir yandan cebim çalar, bir yandan telefon çalar patron bişeyler sorar, bir yandan çaylar çok komiktim bir görseniz..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Tşk ederiz ablacım zahmet oldu Bu kadar yoğun olduğunu söyleseydin çayları ben yapardım Ellerine sağlık... Deren mi bunlar
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Evet canikom deren Afiyet şeker olsun... Bu arada ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar dilerim.. Yarın beş çayında size kek kurabiyede ikram ederim isterseniz.. Yalnız bakarmısınız bana bunu becerdim şimdide boyumdan büyük işlere kalkışıyorum..Neyse kardeşim var benim o bana yardım eder dimi tatlım..
Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Tabiki ne demek birlikte hazırlarız ablacım Bende kaçıyorum zaten iyi akşamlar
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl çaylar güzel olmuş ellerinize sağlık, davetsiz misafir olmadık inşallah... yanında bir dilim ıspanaklı bürekte olsaydı...
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 19 yıl Geldim geldim..Çaylarınız hazır.. Ve size sevgimi ifade etmek için kalp pasta hazırladım.. Afiyet şeker bal olsun..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.