Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Canım bloguma bakarsan okuyabilirsin Bütün şiirlerim orada .. Tşk ederim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Ben bu blog filan nedir hiç bilmiyorum, cahilliğime verin ama dedim ya daha yeniyim ve ilk kez bugün bu kadar çok girdim foruma..Ama yavaş yavaş öğrenicem sanırım..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar http://www.turkish-media.com/forum/index.p...wblog&mid=18142 Bu benim bloğumun linki hayatım.. Yukarıda sağda bloklar var o linki tıklayıp bakabilirsin ok canım
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Buldum canım, hatta birkaç tanesini okudum ve gerçekten çok başarılı..Tebrik ederim.. Zaman buldukça okuycam onları..
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yağmurum günaydın... Benim pastayı hazırlamaya başladınmı acep? Hani unutma diye hatırlatmak istedim ben..
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Oleeeeeyyyyyy çok severim çilekli ve çikolatalı pastayı.. Sen süpersin
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Bilemiyorum artık Sermayeye ortak arıyorum pastane açmak için gönüllü olan var mı
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Ya işte ben pasta yaparsam böyle muhteşem yaparım Ortak oluyoz yani
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl bu arada mineu çalışmaya karar verdi galiba ortalarda görünmüyor
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Tamam beleşe yok..Ne istiyosunuz.. Yağmurum ya ama sen ne güzel bana pastalar yapıyodun, şimdi bu focal çıktı beleşe yok diyo..Ne olcak şimdi..
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Bişey olmayacak hayatım Ben yine sevdiğin pastalardan yaparım sana .. Ücret olarak da sevgini paylaşabilirsin
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.