Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Evet Gülsün Çok ötesi hatta İsabet olmuş Kriptexim bir hayranının daha kanını akıtmak istemiyorum artık
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Anlaşılan sende kızıyor ve sevmiyorsun Ne istiyorsunuz zavallı Polatımdan yaa Tamam ya ben gider bir köşede tek başıma yaparım polat muhabbetini Tamam tamam sustum
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Gece yağmurum ama ben sadece hayranı değilim dedim sevmiyorum demedim yaaaaa...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Demedin mi Yani şimdi seviyorum mu dedin Ne güzel dedin bir daha de bakim Kriptexim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yok yok seviyorummu dedim ben..halla hallaaaa..ben focalin sayfasında kek istiyodumki bide baktım gece yağmurum... anneeeeeeeeeeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar bence hiç deme Sen bu işe karışma Focal Yok yok seviyorummu dedim ben..halla hallaaaa..ben focalin sayfasında kek istiyodumki bide baktım gece yağmurum... anneeeeeeeeeeeeeeeeee Dur sakin ol daha bişey yapmadım
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Kriptexim çok mu korkuncum ki korkuyon Sen kendi iradenle vazgeçtin zaten
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Gece yağmurum ne korkuncu, sen çok tatlısın bi kerem.. Kendi iradem konusunda kafam karıştı ama gerçekten öylemiydi ya
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar O senin tatlılığın hayatım Gerçekten öyle karışmasın kafan sırada 2.999.999 kişi var zaten Hangi konuda Focalim
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Kek süperdi yağmurum ama yarın da pasta istiyom ben, meyveli.. yapıcaksın dimi
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Sende bitanesin hayatım Focalim yeterki sen iste ben buraya pastane açayım
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 19 yıl Yağmurum ben bu arada senin şiirlerinden okumayı çok isterim..Forumda böyle bir başlığın varmı?Baktım yok ama belkide ben göremedim..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.