Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 SON DERS... Yapım:2008 ~ Türkiye Tür:Dram, Komedi Yönetmen:Mustafa Uğur Yağcıoğlu, Iraz Okumuş Senaryo:Mustafa Uğur Yağcıoğlu Yapımcı:Mustafa Uğur Yağcıoğlu Görüntü Yönetmeni:Colin Mounier, Ulaş Zeybek Müzik:Emrah Anul, Tolga Sünter Dağıtım:35 Milim Filmcilik Filmin Websitesi:www.sonders-film.com Süre:1 saat 36 dk “Hayatta söylemek istediklerini, duygularını, sevdiğini söylemeyi erteleme. Çünkü hayat planladığın gibi gitmeyebilir, yarın hiç olmayabilir.” "Yurt dışından gelen bir Türk öğretim görevlisinin üniversiteli gençlere öğretecekleri, okuldaki müfredatla sınırlı kalmayacaktır. Oysa iddiasızdır bu yeni hoca; “İlk dersimiz kimsenin buradan alınacak derse ihtiyacı olmadığı” diye başlar dersine. Ancak öğrencilerin ve özellikle de bir tanesinin onu fark etmesi ile bambaşka bir dünya açılır önlerinde. Ulaş'ın, Saffet Hoca’nın geçmişini öğrenmesiyle birlikte hayatı Saffet Hoca'nınkiyle garip bir şekilde kesişir." izlemediyseniz... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Admin Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Yapım:2008 ~ TürkiyeTür:Dram, Komedi . . . izlemediyseniz... Yarın seyretmeye çalışacağım.... Tanıtım için teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.