Φ H.Zehra Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 selam arkadaşlar ben bu forumda yeniyim..forumun amacı çok hoş gerçekten..Allah razı olsun böyle bi buluşma noktası oluşturanlardan... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Hoşgeldiniz............................... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 H Zehra,hoşgeldiniz Ve Yayamazım, yine hoşgeldin,yine dolu dolu geldin Seni,Sercanı ve Angeli burada göremiyorum eskisi kadar inanın ki bir gün ben de sizin sık sık gelmediğiniz bu yerde,dönmemek üzere çeker giderim(bu bir tehdit güldüğüme bakılmasın,gayet ciddiydim ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2009 aleyküm selam hoşgeldin.. Alıntı
Φ H.Zehra Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 hoşbuldum arkadaşlar saolun... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 aleyküm selam hosgeldiniz Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 H.ZEHRA.. İmzanızda pek anlamlı maaşallah.. nasıl koydunuz şu treni raya Allah aşkına.. söyleyinde faydalansın millet.. Evet..tek ve son SEFER..harika anlatmış tek cümlede mübarek her kim ise.. Alıntı
Φ H.Zehra Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 hoşbuldum arkadaşlar sağolun.. imzam sagopa kajmerin şarkı sözü çok hoşuma gittiği için kullandım sizinde beğenmenize sevindim sağolun Alıntı
Φ buno20 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 hoş geldin hilal zehra Alıntı
Φ H.Zehra Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 hoşbuldum arkadaşlar saolun ama isim hilal zehra değil hatice zehra Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.