Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 16 yıl selam arkadaşlar ben bu forumda yeniyim..forumun amacı çok hoş gerçekten..Allah razı olsun böyle bi buluşma noktası oluşturanlardan...
Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2009 16 yıl H Zehra,hoşgeldiniz Ve Yayamazım, yine hoşgeldin,yine dolu dolu geldin Seni,Sercanı ve Angeli burada göremiyorum eskisi kadar inanın ki bir gün ben de sizin sık sık gelmediğiniz bu yerde,dönmemek üzere çeker giderim(bu bir tehdit güldüğüme bakılmasın,gayet ciddiydim )
Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2009 16 yıl H.ZEHRA.. İmzanızda pek anlamlı maaşallah.. nasıl koydunuz şu treni raya Allah aşkına.. söyleyinde faydalansın millet.. Evet..tek ve son SEFER..harika anlatmış tek cümlede mübarek her kim ise..
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2009 16 yıl Yazar hoşbuldum arkadaşlar sağolun.. imzam sagopa kajmerin şarkı sözü çok hoşuma gittiği için kullandım sizinde beğenmenize sevindim sağolun
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2009 16 yıl Yazar hoşbuldum arkadaşlar saolun ama isim hilal zehra değil hatice zehra
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.