Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2009 16 yıl Admin Şampiyonların Dirilişi (2007) Resurrecting the Champ Hani bazı filmler vardır ya, içinizden bu film nasıl ödül almamış, oskar almamış veya kan'da ödüle layık görülmemiş diye işte bu filmde onlaran bir tanesi. Aslında film çok sürükleyici ama içinde çokca eskikler olan bir film özellikle oyuncular arasında kurulan kordine ve görünüp kaybolan kız arkadaş yani anlayacağınız kaçırılmayacak bir film ama neden ödül almadığını kurguda yapılan hatalara bağladım ben. Başarısız olan bir spor yazarı baba (Josh Hartnett), ve bu başarısızlıktan çıkış yolu ararden şans eseeri tanıştığı bir evsiz (homeless) boksör eskisi, önünde şapka çıkarmak istediğim, Samual L. Jackson. Sadece Jackson için bu filmi seyretmelisiniz diyorum bir insan bu kadarda rolünü iyi oynamaz ki canım. Sadece inanılmaz demekle yetiniyorum. O anda farkına varmadığı öyküyü bulduğunu fark eden baba, daha sonra kendisini ve ailesini etkileyecek çok büyük bir olayın içinde bulacak kendiniz, zafer sarhoşluğu ve gazetecilik etik yasası... Kaçırmayın, mutlaka izleyin... Yönetmen: Rod Lurie Oyuncular: Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Kathryn Morris, Teri Hatcher, Alan Alda, Rachel Nichols, David Paymer, Peter Coyote, Harry J. Lennix Ambitious sports reporter Erik (Josh Hartnett) discovers that a local homeless man named Champ (Samuel L. Jackson) was once a famous boxer, long presumed dead. Erik digs deeper into the fascinating story and becomes friends with the down-and-out former star but soon uncovers several disturbing questions about Champ's background. Champ's tale also prompts the reporter to reexamine his own relationships with his father and his son. Director: Rod Lurie Cast: Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Kathryn Morris, Teri Hatcher, Alan Alda, Rachel Nichols, David Paymer, Peter Coyote, Harry J. Lennix
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.