Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Üşütük Kafalar (2008) Ekspres Ananas - Pineapple Express

"Bunu Piponuza Koyun Ve İçin"

Seth Rogen dedinizmi aklıma günümüze ait komik bir adam geliyor, hafif şişman, hafif geveze, hafif uçuk, ve gerisini siz düşünün. Filmde ilk onun ismini gördüğümde bu filmi mutlaka seyretmeliyim demiştim ve sonunda buldum ve seyrettim. Garip bir komedi bazı yerleri çok komik bazı yerleri çok saçma ama bu saten Seth Rogen filmlerinin bir özelliği olmuş durumda. Boşanma celplerini kocalar özel bir şekilde sunan Dale (Seth Rogen) aynı zamanda filme ismini veren Ananas Ekspresi (Bir Mariuan çeşidi) kullanmaktadır. Şans eseri bir ciyanete tanık olduğunda yaşamı tersine dönecek olan Dale'in başından garip olaylar geçecek ve bence izlenmesinde sizin için gülme sınırlarınızı zorlayacak bazı bölümler var diyorum. Özellikle bu türk komedilerden hoşlanıyorsanız diyorum... Kaçırmayın...

Yönetmen: David Gordon Green

Oyuncular: Seth Rogen, James Franco, Danny R. McBride, Gary Cole, Rosie Perez, Craig Robinson, Bill Hader, James Remar, Amber Heard, Nora Dunn, Joe Lo Truglio, Ken Jeong, Kevin Corrigan

post-2-1239935821_thumb.jpg

After witnessing an underworld murder involving a corrupt cop (Rosie Perez) and a drug kingpin (Gary Cole), straitlaced pothead Dale Denton (Seth Rogen) must go on the run with his dealer (James Franco, in a Golden Globe-nominated role) to escape the wrath of the vengeance-minded criminals. Acclaimed indie auteur David Gordon Green directs the stoner road comedy, penned by Rogen and his Superbad co-writer, Evan Goldberg.

Director: David Gordon Green

Cast: Seth Rogen, James Franco, Danny R. McBride, Gary Cole, Rosie Perez, Craig Robinson, Bill Hader, James Remar, Amber Heard, Nora Dunn, Joe Lo Truglio, Ken Jeong, Kevin Corrigan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.