Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

merhaba,

ben ÖM gönderebiliyorum ama cevaplar bana gelmiyor. ÖM gönderen arkdaşlarım var ama ben o mesajları alamıyorum..

bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim...

teşekkürler..

Gönderi tarihi:
  • Admin
merhaba,

ben ÖM gönderebiliyorum ama cevaplar bana gelmiyor. ÖM gönderen arkdaşlarım var ama ben o mesajları alamıyorum..

bu sıkıntıyı nasıl giderebilirim...

teşekkürler..

Biraz önce mesaj kutunu kontrol ettim....

Bütün mesajların orada duruyor:

Hatta insanların: sana dün sana uzun bir mesaj gönderdim, dediği mesaj bile duruyor...

Mesaj okumayımı bilmiyorsunuz yoksa başka bir şey mi var...

Not: Benim dün gönderdiğim mesaj bile orada ve görünür durumda.... :)

Saygılar

Gönderi tarihi:

şaka mı bu :)

yahu gerçekten görmüyorum ben mesajları..

mesaj göndermeyi ve okumayı biliyorum sevgili admin :)

ama gerçekten okunmamış ve yeni gelen mesaj yok... ben neden göremiyorum ya :(:unsure::angry:

Gönderi tarihi:

en son 07/04/2009 tarıhlı gloria nın gonderdıgı mesajı gorebılıyorum.. 13 tane okunmus mesaj var gelen kutusunda.. okunmamıs mesaj yok kı:(

Gönderi tarihi:
  • Admin

Kullandığın interneti taramak için kullandığın Tarayıcın hangisi?

İnternet Explorer veya Firefox ve versiyonu ne?

Saygılar

Gönderi tarihi:
  • Admin

Sayın direniş eksik bilgiler yüzünden bu yöntem konuşmada yanlış olabilir....

Yoksa cep telefonu tarayıcısımı kullanıyorsunuz????

Gönderi tarihi:

hımm güzel sorular :D

ben ve pc :)

avast var. ve spybot-SD

explorerın nesi olduğunu bilmiyorum..

şu an ofisteyim.. masa üstü kullanıyorum..

ama evde cepten bağlanıyorum internete..

Gönderi tarihi:
  • Admin
hımm güzel sorular :D

ben ve pc :)

avast var. ve spybot-SD

explorerın nesi olduğunu bilmiyorum..

şu an ofisteyim.. masa üstü kullanıyorum..

ama evde cepten bağlanıyorum internete..

Ok anladığım kadarı ile sizin Tarayıcı problemi yaşıyorsunuz buna bizim çözüm bulmamız çok zor çünkü şu anda firefox, IE, Mozilla, Google Crome la içerideyim sizin adınıza ve bütün mesajlarınızı okuyorum...

Cep telefonundan bağlantı olayında sorun yaşamanız normal ve lütfen bir dahaki sefere problem yaşıyorsanız öncelikle cep telefonu demeyi unutmayın bu birçok soruyu sormamamızı sağlar ve sorununuzu daha çabuk yanıtlamamamıza yardımcı olur) çünkü cep telefonu tarayıcıları HTML kodlarını iyi okuyamaıyor ve daha yaygın şekilde XML tarayıcısı değiller ama oraya doğru gidiyor...

Saygılar

Gönderi tarihi:

teknik destek almam gerekecek sanırım..

bir an, bir başıma kaldım kimse benle konuşmuyor sandım ya.. ne feci bir duygudur offf :(

çok teşekkür ederim

saygılar..

Gönderi tarihi:
  • Admin
teknik destek almam gerekecek sanırım..

bir an, bir başıma kaldım kimse benle konuşmuyor sandım ya.. ne feci bir duygudur offf :(

çok teşekkür ederim

saygılar..

Kendi kullandığınız bilgisayarlardan değil bir başkasının desktop (masa üstü) veya laptop (dizüstü) bilgisayarından giriş yapın göreceksiniz okuyabildiğinizi...

Saygılar

Gönderi tarihi:

peki.. teşekkürler :)

Gönderi tarihi:

evet evet mesajlarım vaaaar :)

hemen adam akıllı çalışan bi pc bulmalıyım :)

teşekkürler ;)

Gönderi tarihi:
  • Admin
evet evet mesajlarım vaaaar :)

hemen adam akıllı çalışan bi pc bulmalıyım :)

teşekkürler ;)

Buraya http://download.mozilla.org/?product=firef...win&lang=tr tıklayarak desktopuna bu programı yükle ve tekrar bak görüyormusun?

Saygılar

Gönderi tarihi:

ilginiz için çok teşekkür ederim...

yükledim.. çalıştırdım.. ordan açtım forumu ama hala göremiyorum :(

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

merhaba..

ben hala öm leri göremiyorum maalesef :(

ama bugun geldıgımde cloud tarafından gonderılen loto baslıklı öm okuyabıldım. yenı rep gelmıs onu da okudum. ama arkadaslarımdan gelen ömleri göremıyorum. bu nasıl oluyor anlam veremedım :(

pc ıle ılgılenemedım. sorun hala devam edıyor :(

Gönderi tarihi:
merhaba..

ben hala öm leri göremiyorum maalesef :(

ama bugun geldıgımde cloud tarafından gonderılen loto baslıklı öm okuyabıldım. yenı rep gelmıs onu da okudum. ama arkadaslarımdan gelen ömleri göremıyorum. bu nasıl oluyor anlam veremedım :(

pc ıle ılgılenemedım. sorun hala devam edıyor :(

direniş nasıl, ne yaptı, nerede.. okudumu, günü nasıl gecti..vs gibi, önemli...karşı tarafın sizden cevap beklediği öm' leri siz okuyamıyorsunuz

Fakat

Gerci okuyamıyacak ama ben yinede bi deneyim, düşüncesi ile yazılan öm leri siz okuyabiliyorsunuz :)

Şaka bir yana, dilerim ki sorunu hal edebilirsiniz.. :clover:

Saygılar

Gönderi tarihi:

çok fena bi durum bu..

şu an başka bir pcdeyim. ama hala göremiyorum.

ofiste göremiyorum. evde göremiyorum. şu an başka bir yerdeyim ordan da göremiyorum. :(

Gönderi tarihi:
  • Admin
çok fena bi durum bu..

şu an başka bir pcdeyim. ama hala göremiyorum.

ofiste göremiyorum. evde göremiyorum. şu an başka bir yerdeyim ordan da göremiyorum. :(

Sayın direniş ne diyeceğimi bilemiyorum çünkü biz sadece gördüğümüz hataları düzeltebiliriz. Şimdi hesabınıza girdik (teknik arkadaşlarla) ve aşağıdaki görüntüyü çektik:

direnis.jpg

Anlayacağınız biz görüyoruz 6 değişik teknik eleman 6 değişik bilgisayardan ve 6 değişik tarayıcıdan girdiler

Tarayıcılar: IE, Firefox, Google Crome, Mozilla ve diğerleri...

Hepsi Ömleriniz gördüklerini belirtiyorlar bu nedenle birşey diyemiyoruz ve sonuçta size yardımcı olamayız çünkü görmüyoruz...

Siz bize özel mesaj kutunuzun içinde aynı yukarıdaki gibi bir resim çekip gönderebilirmisiniz....

Saygılar

Gönderi tarihi:
  • Admin

Hesabınızı biraz önce çok eski bir bilgisayardan IE 6 ile denedim ve bütün ömleriniz listenizde görünüyor. Yani adminin dediği gibi göremediğimiz bir hatayı düzeltmek çok zor

Sevgiler

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.