Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Admin Benim Gibi Ölü: Ölümden Sonra Yaşam (2009) Dead Like Me: Life After Death Daha önceden bir kaç televizyon dizisini izlediğim (Online) bu film, sinema olarak hiç bir şeye benzememiş sanki televizyon dizisinin bir bölümü gibi çekilmiş gibi geldi bana ama hayalet, peri v.b filmlerden hoşlananlar belki hoşlanabilirler diye bir kapıyıdı açık bırakmak gerek diye düşünüyorum. Melekler Şehri'ne benzeyen bir film. Ölümden önce ruhun bedenden çıkmasına yardım eden bu hayalet/melek karışımı insanların yaşamına bir göz atıyor. Boş zamanınız varsa (hatta hiç izlemeyin diyebilirim) izleyin diyeyim genede.... Yönetmen: Stephen Herek Oyuncular: Henry Ian Cusick, Cynthia Stevenson, Ellen Muth, Laura Harris, Callum Blue, Britt McKillip, Sarah Wynter, Jasmine Guy, Jordan Hudyma, Christine Willes, Justin Bradley A new assignment hits home for grim reaper Georgia (Ellen Muth) when her latest reaping, Hudson Hart (Jordan Hudyma), turns out to be the secret love of her sister, Reggie (Britt McKillip). Meanwhile, Cameron Kane (Henry Ian Cusick) takes over as Head Reaper, but he's not highly regarded by his undead underlings Daisy (Sarah Wynter), Roxy (Jasmine Guy) and Mason (Callum Blue) in this feature follow-up to the short-lived Showtime cult hit. Director: Stephen Herek Cast: Henry Ian Cusick, Cynthia Stevenson, Ellen Muth, Laura Harris, Callum Blue, Britt McKillip, Sarah Wynter, Jasmine Guy, Jordan Hudyma, Christine Willes, Justin Bradley
Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2009 16 yıl Dizi iken digiturkte oynardı. Filmi havadan sudan konulara yakışır tarzda. Komedi demek zor, aslında az biraz dram sayılır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.