Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Amerika Tarihi X (1998) American History X

Kaliforniyalı bir Neo-Faşist (Edward Norton) adam öldürmekten hapse gönderilir. Hapisten döndüğünde çok değişmiş olan bu neo-faşist kişiliğin başından geçen olayların filimleştirildiği bir baş yapıt. Kendi kardeşi ile olan ilişkisinin açmazlarını izleyeceğiniz bu film bazı sahneleri ile şiddet içermektedir. İnanılmaz bir siyasi eleteştiri filmi olan bu filmi sakın kaçırmayın derim... Kendi yaptığı ve uyguladığı faşizmin kurbanı olan insanlar ve faşizme bakış açınızı değiştirecek enteresan bir belgeselde diyebiliz ama dediğim gibi dikkat şiddet içeriyor...

Oyuncular: Edward Norton, Edward Furlong

Yönetmen: Tony Kaye

post-2-1175486132_thumb.jpg

A California neo-Nazi (Oscar-nominee Edward Norton) gets sent to prison for murder and comes out a changed man. But can Norton atone for his sins and prevent his younger brother (Edward Furlong) from following in his hate-filled footsteps? With searing performances and gut-wrenching realism, American History X offers a compelling and anguishing look at racism, family and forgiveness.

Starring: Edward Norton, Edward Furlong

Director: Tony Kaye

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Adamın kafasını parçaladığı o meşhur Kaldırım sahnesiyle beni kendisine bağlamış olan şaheser film...

Nasıl bir sahneydi o yaa...

Hala kaldırım lara bakamıyorum, hep aklıma geliyor...

Psikolojik filmleri çok severim ben

Bu filmde o açıdan müthiş...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.