Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2009 16 yıl Diyarbakir Cumhuriyet savcisi,AKP Diyarbakir Milletvekili Ihsan Arslan hakkinda sorusturma baslatti. Ihsan Arslan secimler esnasinda yaptigi bir konusmada PKK ve Öcalan propagandasi yapmisti. Ihsan Arslan hakkinda ben bundan bir süre önce kendi yazdigi kitaptan alintilar yapmis ve onun AKP'nin bagrinda bir bölücü oldugunu vurgulamistim.Ihsan Arslan kitabinda acik acik Kürdistan'dan bahsetmekte,Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti devletine hakaretler yagdirmaktadir ve maalesef bu adam AKP'nin milletvekilidir.Yani demokrasi tramvayina binmis olanlarin.. saygilarla
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 16 yıl Yazar AKP'nin basbakani Erdogan yine abiligini gösterip Milletvekili Ihsan Arslan'a sahip cikti.Ihsan Arslan secimler sirasinda yaptigi bir konusmayla PKK ve Öcalan propagandasi yaptigi icin hakkinda Cumhuriyet savciliginca sorusturma baslatilan AKP'nin Kürtcü milletvekilidir. Bir basbakanin kendi milletvekiline sahip cikmasi,olaganüstü bir durum degildir ve de cok dogrudur,dogru olmayan ise,bu adamin konusmalari televizyonlarda bangi bangir sergilendigi halde basbakanin "O öyle seyler söylemez" deme cesaretini göstermesidir.Basbakan olmakla dogruyu gormek arasinda ne kadar mesafe oldugunu anlamaya yeter sanirim bu olay. saygilarla
Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2009 16 yıl İzmir'de son 2 yılda birçok organize suç örgütü ve belediyeye yönelik yaptığı 'yolsuzluk' operasyonlarıyla kamuoyunun gündemine oturan Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Murat Gök, 'soruşturma ve operasyon yapma yetkisi' elinden alınarak İzmir mahkemelerinden birine duruşma savcısı olarak atanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Eğer görevime devam etseydim Ege'de 2 bin kişi hakkında yasal işlem yaptıracaktım" dedi. İpin ucunda kimler vardı? Bu sefer Ergenekon değil. Kesinlikle değil. Şüphesi bile olsa böyle mi yapılır? Dağları delen güdümlü savcıların hükümeti, böyle hükmetti. Kimler var orada? Sesimizi duyan var mı? Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin Savcı Gök’ün, "Arı kovanına çomak soktum" sözlerini "Talihsizlik" olarak nitelendirdi. Şahin dün gazetecilerin soruları üzerine şöyle konuştu: "Gök kendi tasarrufuyla açıklamalar yaptı. Görev değişikliğine ilişkin karar, Başsavcılığın işlemi. Başsavcılığa bizim herhangi bir talimatımız söz konusu değildir. Adalet Bakanlığı’nın, Savcı Gök hakkında herhangi bir inceleme ve soruşturması bulunmamaktadır. Savcı Gök, yürüttüğü soruşturmalar nedeniyle basında yer almıştır. Eğer bir takım yanlışlıkların üzerine gitmişse o dosyaları bundan sonra takip edecek arkadaşlarımız da herhalde o dosyalarda ortaya çıkacak gerçekleri örtbas etmeyecektir." İnandınız mı şimdi buna? Dosyalar arasında AKP'lilerin, valilerin adı geçerken üstelik. İnandıysanız, inandık deyiniz. Tartışmayız sizinle.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.