Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 bir söz bitişi gibi son buldu sevişler bir yaz güneşi gibi eritir hep bu terk edişler biran duruşu gibi, ömrün gidişi gibi veda ederken aşk ateşi gibi söner iç çekişler... amman amman yandım amman kurşun gibi izler, son bakıştaki o gözler kaldı aklımızda... Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 bu kente yalnızlık coktugu zaman uykusunda bir ölür ecelsiz alıpta basını gitmek istersin karanlık sokakalar kör sağır dilsiz Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Hasretinden dolan gözyaşlarımı Gönlüme dökerek vazgeçilmiyor Vazgeçilmiyor ... Aşkımın şahidi bakışlarını Hülyaya vererek vazgeçilmiyor Vazgeçilmiyor ... Aşkından olmuşum deli Sen istersen bitir beni Düşündükçe bu can seni Vazgeçilmiyor... Aramakla bulunmaz sen gibi canlar Hasretin içimi köz gibi dağlar Sen gül oyna, bense giyem karalar İnan senin için vazgeçilmiyor Vazgeçilmiyor ... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Çok aşığın var diyorlar Yalan de, yeter bana Bir sevda sözü fısılda Hazırım inanmaya Gönül hırsızı diyorlar İnkar et, yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya Geceler uzun ve yalnız Yoksun sabaha kadar Düşümde bile günahkarsın Bunu kim hayra yorar Ardımdan deli diyorlar Belki de yalan değil Yanımda bile uzaksın Nasıl dayansın gönül Çok ahlar aldı diyorlar İnkar et, yeter bana Gözlerindeki cevaba Korkuyorum bakmaya............. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Dağlar bize düz olur lo Yar gelmezse ne olur Bir yar gider bir yar gelir Düşmanlar görür kör olur Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Banane gelecekse dünyanın sonu...... Bitecekse bitsin artık hayat yolu....... Korkum yok içim rahat huzurla dolu.. Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu..... Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen... Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim.. Arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline... Ömrümün yettiği kadar seni severim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Beyoğlu'nda gezersin Gözlerini süzersin Sevdiceğim yavrucağım Niçin niçin beni üzersin Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bizim gönlümüze hasret düşüren Şu geçit vermeyen dağlar utansın Bizi bizden alıp yabancı eden Şu uzayıp yollar utansın Düşürenki aşkı dillerden dile İsyan eder oldum şansa kadere Aynalar yaşlanmış gösterse bile Yaşanmadan geçen yıllar utansın Yar yanımda en büyük hasret Sevdasız geçecek ömüre hayret Gönülde açmazsa solacak elbet Çiçeklerle dolu dallar utansın Düşürenki aşkı dillerden dile İsyan eder oldum şansa kadere Aynalar yaşlanmış gösterse bile Yaşanmadan geçen yıllar utansın Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 frozenime armağanım tuana, dallarına karlar yağıyor tuana ayyy, yüreğine ayaz vururda sen üşürsün oralarda uyan artık uyan, karagülüm zaman yok karagülüm mekan yok... tut asırlık umutlarla acılarla tut bırakma peşini hayatın ateşini gel ahh akıp gider oyun akıp gider devam eder hayat ahh uyanda gel tuana yüreğim kan ağlıyor sana söz yine baharlar gelecek sana söz ışık sönmeyecek ölüm yok ki tuana, uyan şimdi yaşanacak... söz canem teşekkür ederim... Gözlerimden sel gibi yaş olup akıyorsanGitmek istiyorsan kime ne Gecemden yıldız gibi meçhule kayıyorsan Kaderini çizdiysen kime ne Basarım ben bağrıma koca koca taşları Hıçkırarak ağlarım kime ne En acı zehirlerle sararım ben yaramı Avuturum gönlümü kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamı ki kimsenin Varmışım yokmuşum ben kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamıki kimsenin Bu benim kaderimdir kime ne Gidene kal denilmez gönül bu doymak bilmez Açmışım tokmuşum ben kime ne Sevilmemiş sevmişim bir gönüle girmemişim Güzellik zorla olmaz kime ne Basarım ben bağrıma sabır denen taşları Anılarla yaşarım kime ne En acı zehirlerle sararım ben yaramı Sustururum gönlümü kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamı ki kimsenin Varmışım yokmuşum ben kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamı ki kimsenin Bu benim kaderimdir kime ne Bizim gönlümüze hasret düşürenŞu geçit vermeyen dağlar utansın Bizi bizden alıp yabancı eden Şu uzayıp yollar utansın Düşürenki aşkı dillerden dile İsyan eder oldum şansa kadere Aynalar yaşlanmış gösterse bile Yaşanmadan geçen yıllar utansın Yar yanımda en büyük hasret Sevdasız geçecek ömüre hayret Gönülde açmazsa solacak elbet Çiçeklerle dolu dallar utansın Düşürenki aşkı dillerden dile İsyan eder oldum şansa kadere Aynalar yaşlanmış gösterse bile Yaşanmadan geçen yıllar utansın Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Bir garibim bu dünyada Unuttunmu tanrım beni Üstüme dertleri yıkıpta Unutttun mu unuttun mu tanrım tanrım beni Doğduğum kusurdu yaşantım hata Ben isyan ederim böyle hayata Kimim var gelipte elimden tutan Yarab unuttun mu mahsun kulunu Yarab unuttun mu mahsun kulunu Perişan yaşarım şu yer yüzünde Bütün arzularım kaldı gözümde Şimdi çaresizlik var sözlerimde Yarab unuttun mu mahsun kulunu Yarab unuttunmu mahsun kulunu Kimim var gelipte elimden tutan Yarab unuttun mu mahsun kulunu Yarab unuttun mu mahsun kulunu Bir garibim bu dünyada unuttun mu tanrım beni Üstüme dertleri yıkıpta unuttun mu tanrım beni Perişan yaşarım şu yer yüzünde Bütün arzularım kaldı gözümde Şimdi çaresizlik var sözlerimde Yarab unuttun mu mahsun kulunu Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mart , 2007 hayat insana her an gülmüyor hemen bir sevgili ver yokkkk!!!!! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Banane gelecekse dünyanın sonu, Bitecekse bitsin artık hayat yolu, Korkum yok içim rahat huzurla dolu, Aşkı yaşadım senle bir ömür boyu... Yüzümdeki çizgilerin bile adı sen , Aldığım her nefesin sebebi sen.. Dünyaya birdaha gelsem sevgilim, Arar bulurum yine seni severim.. Cenneti değişmem saçının teline, Ömrümün yettiği kadar seni severim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Sen sözsüz bir şarkı gibi duruyorsu öyle Ne söyledim de bana hala dargınsın Ben gördüm hatamı paylaştım seninle Ne söyledim de bana hala kızgınsın Dün sabah erken uyandım Gittim sana güller aldım Mutlu ol diye Bu sabah gittiğini anladım Ağladım sana şarkı yazdım Sonsuz ol diye Unutulsan mı ? Unutmasam mı ? Saklansan da bir köşede benle yaslansan mı ? Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 aboneyim abone biletleri cebimde ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 şimdi senden vaz mı geçmeli masal olup yola devam mı etmeli ben kalpten sorumlu aşka sorunluydum anladım herşey sensin... :wub: Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 derince kazın kuyusun inim inim inilesin kefenin diken iğnesin dikeninde avradını Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mart , 2007 martılar ismini gelir fısıldar sahilde sessizlik benimle ağlar her tarafta senden bir hatıra var baktığım, gördüğüm, duyduğum sensin... Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 yalnızlık camdan bir küre kürede düşten pencere Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gözlerin boşluğa dalıp gider Shipsiz bakışların benim olsun isterim.. Sırların acıdan ağlar örer Kendi kayboluşların sende dursun isterim.. Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında.. Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 giyin kuşan ayşem gel geç bizum köylerden bakacağum peşine utanurum ellerden,atun beni ateşe cayır cayır yanayım koyun beni mezara ayşemlen uyuyayım...... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Dağlar dağlar dumanlı dağlar Yücelerinde erimez karlar Evimden ocağımdan oldum aman Bana kurtlar kuşlar ağlar Yerimden yurdumdan oldum aman Bahtım kareler bağlar Gün geçmez yüz bin yıl olur Bu ayrılık kanun mudur Evimden ocağımdan oldum aman Kanlı gözyaşım çağlar Yerimden yurdumdan oldum aman Har ciğerimi dağlar Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 ah çeker bu yürek ah canım sen bilmezsen kim bilir zor zamanlar gördüm ah canım söyleyemem dert benimdir su gibidir berraktır bu gönül kana kana iç iyi gelir kor alevler yaktı bu gönül söndürmeye kim gelir ateşini gördüm yandım yanında kor ettin yalanını bildim bak en sonunda öğrendim çok sevmeyi isterdim ah canım yol vermedin ben neyleyim tuz basmadan yarama ah canım görünmeden ben gideyim ateşini gördüm yandım yanında kor ettin yalanını bildim bak en sonunda öğrendim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gerçekten inanıp sevseydin beni Böyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gerçekten inanıp sevseydin beniBöyle sabahları beklermiydim hiç Çoktan yanımda olurdun çoktan Gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni Sensiz kaldığım ilk günden beri İçimde bir umut vuslata dair Akşamları imzaladım gözyaşlarımla Seni aramıyor seni sormuyorsam Bu senden vazgeçtim demek değildir Bir daha böyle sevecek olsam Bir kalemde silerdim seni... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gel vefasız gel vicdansız , Çağırmazdım acil olmazsa... Aynalarda gözyaşım var, Ağladıkça yangın çıkar gözyaşlarımdan... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.