Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 bir ucunda yar oturur ayakları suda bir ucunda kelebekler bu sandalın zaman zaman hüzünlerim düser suya dudagımda emanetten bi kahkaha Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 bir ucunda yar oturur ayakları sudabir ucunda kelebekler bu sandalın zaman zaman hüzünlerim düser suya dudagımda emanetten bi kahkaha nedense sevesim geldi bu şarkıyı... iki damla yaş... iki ayrı can.. iki deli gönül.. iki parça can.. bugün efkar günü,gün:ayrılık... Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 bilmezler nasıl aradık birbirimizi bilmezler nasıl sevdik iki yitik hasret iki parca can Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2007 bilmezler nasıl aradık birbirimizi bilmezler nasıl sevdik iki yitik hasret iki parca can Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 adresim aynı, kaderim aynı günlerim aynı geceler aynı sarı saçlım hasretimsin sen kara dantel sokağında ben kapımda akşam gülleri matemimle tutuşurken dumanım aynı ateşim aynı bulutlar aynı gözyaşım aynı sarı saçlım hasretimsin sen kara dantel sokağında ben kapımda akşam gülleri matemimle tutuşurken kan kırmızı gözlerimden sancılarım gelip geçer kim üzülür kim bekler seni ben tabiki ben bir tanem ter içinde içim bileylenir kan kırmızı gözlerimden sancılarım gelip geçer kim üşütür kim yakar beni sen tabiki sen birtanem ter içinde içim bileylenir şiir bu kaçıncı çalınışı kapımın bu kaçıncı sen değilsin başkası peşimde mazinin ayak sesleri nelerden vazgeçiriyoz bir düşünsene kırık kalpler üstüne kuruyoruz herşeyi bu kalleşlik belki bana yakışmıyor ama sarı saçlarından sen suçlusun Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Yok mu, senin insafın yok mu Bir güler yüzün çok mu Dağ mısın taş mısın Uzak mı, bu eda bu hal tuzak mı Hak mısın bana yasak mı Dost musun düşman mısın İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lütfet, bu ne çok hasret Gel barışalım artık Canözüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedi kat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık Yok mu, senin insafın yok mu Bir güler yüzün çok mu Dağ mısın taş mısın Uzak mı, bu eda bu hal tuzak mı Hak mısın bana yasak mı Dost musun düşman mısın İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lütfet, bu ne çok hasret Gel barışalım artık Canözüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedi kat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lütfet, bu ne çok hasret Gel barışalım artık Canözüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedi kat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık... Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 çocukta yaparım kariyerde iyi ki doğdum gördünmü 25 oldum özgürüm kanatlandım durmadım ayaklandım koşup ilerliyorum iyki doğdum ne güzel bi kadın oldum erkekler hep peşimde ama aklım işimde sınırı zorluyorum kalamam hayatın köşesinde o zaman neşesi neresinde koysalar önüme bariyerde çocukta yaparım kariyerde pes etmem ben en zor günümde kanatlandım özgürüm bende deseler geçecek bu hevesde çocukta yaparım kariyerde :) Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 gun bızım gunes bızım goğsumuzde ates bızım el ele oldugumuz ogun gulmek bızım dun bızım yarın bızım yan yana sevmek bızım hasrete vurdugumuz goz goz yurek bızım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2007 Sen giderken gözlerimin doldugunu gördünmü Yuregimin paramparca oldugunu gördünmü Sen giderken karanfiller sıralıydı, sıralıydı İclerinden biri varki benim gibi yaralıydı Sen giderken ciceklerin soldugunu gördünmü Ellerimin saclarimi yolduğunu gördünmü Sen giderken baharmiydi nergizde cicek varmıydı İki nefes alip vermek, yaşamak bu kadarmıydı...................... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 frozenime armağanım tuana, dallarına karlar yağıyor tuana ayyy, yüreğine ayaz vururda sen üşürsün oralarda uyan artık uyan, karagülüm zaman yok karagülüm mekan yok... tut asırlık umutlarla acılarla tut bırakma peşini hayatın ateşini gel ahh akıp gider oyun akıp gider devam eder hayat ahh uyanda gel tuana yüreğim kan ağlıyor sana söz yine baharlar gelecek sana söz ışık sönmeyecek ölüm yok ki tuana, uyan şimdi yaşanacak... söz Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 oy dilsizim , oyy gülmezim yağmur yüreklim oy çiçek bakışlı yarim rüzgarım benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Yine gözüm yollarda, neredesin? Gündüzüm gece oldu, kederdeyim Bilemezsin kaç gece "gelir" diye bekledim Gelmeyince derdime, yenileri ekledim Gel yarim ol, sevdalım ol, Sultanım ol, fermanım ol, Dertlerimin dermanı ol, hercai Dolu dolu sevdalar gözlerimde Gönlümde dolanırsın, hep o halinle Uçusuyor saçların, yaralanmış kalbime Yine sensin tek çare, şu zavallı halime Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim yüreğime hükmedemem... Güneşimi kaybettim gözlerini görmem gerek, Yaşamaya dönmem için hasretini silmem gerek.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 han sarhoş, hancı sarhoş yolda yabancı sarhoş el çek tabip kalbimden içinde ki sancı sarhoş Bu şarkıyı Ahmet kardeşime armağan ediyorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Karadır Kaşların Ferman Yazdırır, Aşkın Beni Diyar Diyar Gezdirir. Lokman Hekim Gelse Yaram Azdırır, Yaramı Sarmaya Yar Kendi Gelsin. Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim. Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur. Karadır Kaşların Benzer Kömüre, Yardan Ayrı Düşmek Zarar Ömüre. Kollarımdan Bağlasalar Demire, Kırarım Demiri Kaçarım Yare. Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim. Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur. Uzaklara Gittim Gelirim Diye, Tabancamı Doldurdum Vururum Diye. Hiç Aklıma Gelmez Ölürüm Diye, Ölüm Ver Allah’ım Ayrılık Verme. Ormanlardan Aşağı Aşar Gezerim, Nazlı Yari Kaybettim Ağlar Gezerim. Ormanların Gümbürtüsü Başıma Vurur, Nazlı Yarin Hayali Karşımda Durur. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Gitmek istiyorsan sevgilim eğer Git dilediğince yıllar senindir Eğer anıları silmek kolaysa Siliver hepsini yıllar senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Ümitler tükenip giderse bir gün Kalırsın çaresiz mutsuz ve üzgün Yüzünde çizgiler dolarsa birgün Beni arayacak gözler senindir Sanma ki hayalin çıkmaz gözümden Sanma ki ölürüm bu aşk yüzünden Anlayıver benim bir kaç sözümden Pişmanlık duyacak gönül senindir Yıllar yıllar yıllar yıllar senindir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Mor saklım o sokakta ellerimi tut, Okşa yine saçımı dizinde uyut, Ne çok severmişim gidince anladım, Bu serseri gecelerde sana ağladım... F.Kısaparmak Sen mutlu olasın diye ben acılar mı çekeyim, Sakın ağlama ne olur, Bu defa vazgeçmeyeceğim... İzel Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Alışırım zannettiğim yokluğunda acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin Her şey seni hatırlatır da yeniden Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 sen aldırma gıderım buralardan gıderım uzaklarda yaşadığmı farzet anan senın anan yarim baban senın baban yarim bana düşer çekıp gıtmek farzet dunya yalan yarim çare gelmez ağlamaktan ayrılırmı et tırnaktan başka yol yok ayrılmaktan farzet sevgi yalan yarim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Bunu paşama bestelemiştim.Hergün gitar eşliğinde oğluma söylerdim..Gerçi artık bebek değil ama beraber söylüyoruz bazen.. Yumuk yumuk bakarsın Çok canları yakarsın Sen ne haylaz adamsın Ege bebek.. Ege,Ege bebek Ege tatlı bebek.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 Gözlerimden sel gibi yaş olup akıyorsan Gitmek istiyorsan kime ne Gecemden yıldız gibi meçhule kayıyorsan Kaderini çizdiysen kime ne Basarım ben bağrıma koca koca taşları Hıçkırarak ağlarım kime ne En acı zehirlerle sararım ben yaramı Avuturum gönlümü kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamı ki kimsenin Varmışım yokmuşum ben kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamıki kimsenin Bu benim kaderimdir kime ne Gidene kal denilmez gönül bu doymak bilmez Açmışım tokmuşum ben kime ne Sevilmemiş sevmişim bir gönüle girmemişim Güzellik zorla olmaz kime ne Basarım ben bağrıma sabır denen taşları Anılarla yaşarım kime ne En acı zehirlerle sararım ben yaramı Sustururum gönlümü kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamı ki kimsenin Varmışım yokmuşum ben kime ne Umurundamı ki dünyanın umurundamı ki kimsenin Bu benim kaderimdir kime ne Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Bir hayaldin öncesinde, Adın konmuş aşk dilinde Ben senin sadece imkansızındım Kelimeler tükendi de, Sen bitmedin bak içimde.. Bunu senden beklemezdim... Hangi yalan, hangi sebep Cevabın yok, bitti demek Belki de ben senin korkularındım... Zorundayım, zorundasın Hangi yolun sonundasın Belki de sakladığın bi şey var... Biri varsa aramızda Çığlıklarım yalnızlığa Bu ayrılık akşamında Gözyaşıma boğuldu dünya Sorma bana sensizliği Sorma bana gücün yoksa Gelen aynı giden aynı Bırak beni yalnızlığıma Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 yagmuru kim döküyor ünzile kac koyun ediyor dayaktan uslanalı hiçbirsey sormuyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 sımdı gozlerıme aglamayı ogrettım kı bu yaskar utangac boynunun kolyesı olsun buda benım sana ayrılırken hedıyem olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 ahhhh o gemide bende olsaydımm... açık denizlere yol alsaydım vız gelirdi inan herşey bana yeterki ben sana varsaydım :) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.