Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 nerde güzel bakışlım böyle aşklar....artık herkes bencil ...bunalım takılma bidenem...hayat süprizlerle dolu...yarın güzel bigün olucak.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yaaa benim her zamanki halim bişey olmuyo ben kendimden biliyorum yumotecim nerde güzel bakışlım böyle aşklar....artık herkes bencil iyi ki varsınız Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yaa bi daha yazmam hee oyunlar bölümündeyiz güzin abla bölümü değil Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 yaa bi daha yazmam hee oyunlar bölümündeyiz güzin abla bölümü değil sen izledinmi videoyu Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 hayır yumotemin iletisindeki xxe bas Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 şu anda işte oldu egzorsist Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 anlayışı biraz geri arkadaşım onun Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 zeki rapunzelim benim canem benim.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ya frozenimmm egzorsistim, linke baksanıza yaw içim parçalandı daldım gittim be dostlar ah ah nerde öle sevda nerdeeeeee içimde nakarat bilem kalmadı ya valla bunalım takılıyorum bunalım takılma yumotem.... bşver...ascık kalk oyna hadi senin için Haydeeee.... Seninle akraba gibi olduk uzaktan Elimi uzatsam tutar alırdım çoktan Seni sana benide bana vermiş veren Şaşırttım mı, Bunalttım mı? Çok afedersin üzgünüm!! Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Çok işim var Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Haydeee... Seni bir arkadaş bir dostum gibi sevdim Sen oturmuş bana aşktan dem vuruyorsun Bende sevdiğin çok şey var adı aşk değil Çağırdım mı, ayarttım mı? Kendin geldin ya şimdi dinle Biiir çok sıkıldım İkii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Çok işim var Hadi çok işim var.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ben daha önce izlemiştim :cyring: ben frozenin dediğinden değilim ayrıca Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 :cyring: ben daha önce izlemiştim :cyring: ben frozenin dediğinden değilim ayrıca :cyring: sahte gözyaşları çıkmamış bilem Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 r ile y yer değiştirecek ya ben sizi çok seviyom ya siz de olmasanızzzz bir kıvılcım düşer önce ..... büyür yavaş yavaş...... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 r ile y yer değiştirecek ya ben sizi çok seviyom ya siz de olmasanızzzz bir kıvılcım düşer önce ..... büyür yavaş yavaş...... bir bakarsın volkan olmuş yanmışsın arkadaş Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş ..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ben bu klibii önceden de izlemiştim ve ağla ağla şişmişti gözlerim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Yıkıla yıkıla yaşayan benim Geceler boyunca kahrolan benim Ah edip inleyen mahvolan benim Kötüysem düşkünsem kimene bundan Hayatım karanlık yerlerde geçer Yüreğim kırılmış kadehe benzer Yüzüme nefret le bakmayın yeter Kötüysem düşkünsem kimene bundan damara devam Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş ..... bu en güzel bu en sıcak duygudur arkadaş Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 ben seni unutmak için sevmedim gülmen ayrılık demekmiş bilmedim bekledim sabah akşam yollarını ölmek istedim bir türlü ölmedim aşk bu mu?? sevda bu mu?? hayat bu mu? kalp acı dünya hüzün göz yaş dolu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Ne sandin kendini Küçük sevgilim Roller degismedi, katil benim. Bu kadar zaman oyun mu zannettin? Kalbini tas gibi, demir gibi kirilmaz mi zannettin? Ne sandin kendini Küçük sevgilim Hem kendine hem bana Inan yazik ettin Öcünü almadan zaman Görebilseydin eger, Bu kadar korkmak zaten ölmeye benzer. Öcünü almadan zaman Görebilseydin eger, Asksiz olmak zaten ölmeye benzer Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2007 başıma belamısın kader güneşe hala sözün geçer tutarsa beter ahım tutar ölümüne yollara düşer ölümüne sabredip kaderde varsa elbet gün geçer.....bora.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Dün akşam yüreğimden çıkarttım anıları Yaşadım bir yangın gibi içimde acıları Ben benden geçtim ama bir senden vazgeçemem Dokunulmazımsın benim, yüreğime hükmedemem Güneşimi kaybettim, gözlerini görmem gerek Yaşamaya dönmem için hasretini silmem gerek... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Bu adam benim babam, Sekiz köşe kasketiyle, Omuzunda sekosuyla Cebinde yok parası, Bafra'dır cigarası, Yüreğindedir yarası, Altı çocuk büyütmüş, Bir işçi maaşıyla, Bu adam benim babam Ağlama benim babam, Ağlama naçar babam, Kara gün geçer babam Bir kapıyı kapayan, Gene açar babam, Ağlama benim babam Ağlama mazlum babam, Ağlama naçar babam, Kara gün geçer babam Bir kapıyı kapayan, Gene açar babam, Allah büyük babam Bu adam benim babam, Derdi dağlardan büyük, Çaresiz , beli bükük... Bir gün olsun gülmemiş, Rahat nedir bilmemiş, Gözyaşını silmemiş, Bir lokma ekmek için, Kimseye eğilmemiş, Bu adam benim babam... Benim babam mert adamdı, Mangal gibi yüreği, Yufka gibi kalbi vardı. Hayatım boyunca o'na özendim, Fedakardı, Bir dikili ağacı olmadı belki Ama kendisi Onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı. Üstümdeki kol kanat, Sırtımı yasladığım dağ gibiydi, Ben babamın oğluyum, Tepeden tırnağa Anadolu'yum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.