Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 tanrıdan diledim bu kadar dilek aman aman bu kadar dilek o yarin yüzünü bir daha görek aman aman bir daha görek Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Kaderimle arkadaş dost olamadım Beni candan sevecek yar bulamadım Ah ile vah ile geçti bu ömrüm Yaşadım mı öldüm mü anlayamadım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 ah arabam arabam vurirdi kornalari vururdi kornalari onunda benum gibi yikildi dünyalari yokıldı dünyalari....ehuuu ehuuuu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 ah dede vah dede sen neymişsin sen dillere düştüm senin yüzünden :P Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Bakışların köpük köpük deniz ve martılar gibi Boğuluyorum Bu bakışlar bir gün beni öldürecek sevgilim Bu bakışlar ne zaman beni güldürecek sevgilim Güldürecek misin sevgilim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 ela gözlüm ben bu elden gidersem zülfü perişanım kal melul, kal melul kerem et aklından çıkarma beni ağla gözyaşını sil melul melul... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Heyytt be işte türkü... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Verme verme akıl verme Verceksen huzur ver Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Yok yok sensiz bensiz duramazsın Yok yok bensiz yapamazsın Koşar gelirsin 2 gün sonra Affet canım diye kapımda ağlarsın Affetmem affetmem aslında seni O kalbim çocuk kalbi olmasa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 kaldık bekar ...... off off böyle kar bu yılda kaldık bekar....... yavuz bingöl Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 kız seni yerler, yerler seni ham yapar bu zilliler sallanmadan yürü yoksa günah bizden gider Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 gecenin içinde sabahın üçünde yüreğime kurşunlar yağdı... toprağın uykudan uyandığı bir andı gidenlerin ardından soluksuz bir sabahtı.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Giderim alışığım gitmelere Direndi bu can ne bitmelere Giderim alışığım gitmelere Gerek yok isyan etmelere.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 elif dedim be dedim,kız ben sana ne dedim,kuş kanadı kalem olsa yazılmaz benim derdim............................ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Bir kulunu cok sevdim O beni hiç sevmior Kalbimi ona verdim Artık geri vermior Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 gönül pencerinden ansızın bakıp geçti bir yangının külünü yeniden yakıp geçti Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Sabır sabır Ya sabır Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 olayıdım olayıdım okur yazar olayıdım denız mahkemeye düşmüş avukatı ben olaydım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Senin için ağladım yalan mı yalan mı? Diz çöküpde yalvardım yalan mı yalan mı? Gençliğimi harcadım yalan mı yalan mı? Yalanmış meğer..... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 kara gümrük yanıyor, herkes beni arıyor, kara gümrük yanıyor, herkes benden biliyor Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 karauzum habbesı le le le le canım goylum sevmez kımseyı esmersen guzelsen (bu gun nesem yerınde) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 bir taş attım pencereye tık dedi anası çıktı oğlum evde yok dedi vay vay Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ayrılık ateşten bir ok,nazlı yardan hiç haber yok,benim derdim herkesten çok,ben nasıl yanmıyam dağlar dağlarrrrrrr........... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.