Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Rock forever kaancım hadi ben içimden gelen nakaratı yazayım bari Kader defterimin kabı yırtıldı Hayret ettim inanamadım gözüme Yüreğimin sol kapağı burkuldu Al aşkını sok gözüne gözüne Canım yanıyor aman ah Ölmek üzereyim Otopsi raporumu ah görmek üzereyim Aşk dediğin parayla olmaz Bizde sevda cüzdana konmaz aaaah Öğretemedim yar! Al aşkını sok sok gözüne gözüne Görüşmeyelim güzelim Üstüme gelme alkolluyum Sonra kötü üzerim Gönül defterime yetmiyor kalem Dırdırınla harap oldu yıkıldı yuvam Gözüyle gülmekte bütün elalem Al aşkını sok sok gözüne gözüne grup vitamin Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Uzaklık küçük sevgileri öldürür, Büyükleri ise yüceltir. Tıpkı rüzgârın mumu söndürüp , Ateşi alevlendirdiği gibi... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Bir zamanlar benim sevgilimdin Yanımdayken bile hasretimdin Şimdi başka bir aşk buldun Mutluluk senin olsun dertler benim,çile benim hayat benım senin olsun Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum Farketmez yaşamam, sen mesut ol yeter Dertler bana gönül vermiş Ben aşk sarhoşuyum Dilerim her arzun gercek olsun Hayat bu, şansın hep açık olsun Hatıralar, hasret benim Ömrüm senin senin olsun Dertler benim, çile benim Hayat senin senin olsun Bir gün daha geçti yine sensiz Aşkım ağlıyor bak, sessiz sessiz Çare bensiz, ben çaresiz Ümidim senin olsun Sana gelen dertler benim Mutluluk senin olsun İsterdim ömrümüz Geçseydi beraber İstermiydim ayrılıgı gülseydi şu kader Ben çile dert dolu Sen ümitler yolu Şimdi sensiz bak seninle Geçiyor mevsimler Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 bakışların bir ok sanki keder senin gözlerinde hançer gibi yaralıyım bir mana var sözlerinde biz seninle aşk ararken dağlar kadar derdi bulduk ne bir başka aşk isterim nede başka bir mutluluk gülmek bizim hakımızdı bu dünyada yaşıyorsak neden ayrı kaldık bilmem ölesiye seviyorsak bir çile var bir hüzün var şuan ölüm kurtuluşlar sonuna dek seni sevip ömür boyu karoluş var... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Bak yine burdayım Sana nazır is kokulu göğsümle Yanındayım Bak karşındayım Bu dudaktan son defa öptüm Farkındayım Ahh bu tenin altında Açılmış yaralarla Giden bir can aslında Ahh yine son kurşunla Vurulmuş kanatlarla Düşen bir can aslında Bir dala uzandım İstemeye utandım Yine de benimsin sandım Şaraplar yetmez Sabahlar olmaz Ah'ım tenim değil yanında kalmaz Ahh bu tenin altında Açılmış yaralarla Giden bir can aslında Ahh yine son kurşunla Vurulmuş kanatlarla Düşen bir can aslında Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Kelly Clarkson... Because of you... uzun lafin kisasi SÜPER.... I will not make The same mistakes that you did I will not let myself Cause my heart so much misery I will not break The way you did, you fell so hard I’ve learned the hard way To never let it get that far Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side so I don’t get hurt Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me Because of you I am afraid I lose my way And it’s not too long before you point it out I cannot cry Because I know that’s weakness in your eyes I’m forced to fake A smile, a laugh, every day of my life My heart can’t possibly break When it wasn’t even whole to start with I watched you die I heard you cry every night in your sleep I was so young You should have known better than to lean on me You never thought of anyone else You just saw your pain And now I cry in the middle of the night For the same **** thing Because of you Because of you Because of you I am afraid Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side so I don’t get hurt Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Kelly Clarkson... Because of you... uzun lafin kisasi SÜPER.... I will not make The same mistakes that you did I will not let myself Cause my heart so much misery I will not break The way you did, you fell so hard I’ve learned the hard way To never let it get that far Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side so I don’t get hurt Because of you I find it hard to trust not only me, but everyone around me Because of you I am afraid I lose my way And it’s not too long before you point it out I cannot cry Because I know that’s weakness in your eyes I’m forced to fake A smile, a laugh, every day of my life My heart can’t possibly break When it wasn’t even whole to start with I watched you die I heard you cry every night in your sleep I was so young You should have known better than to lean on me You never thought of anyone else You just saw your pain And now I cry in the middle of the night For the same **** thing Because of you Because of you Because of you I am afraid Because of you I never stray too far from the sidewalk Because of you I learned to play on the safe side so I don’t get hurt yaf bunun birde tercümesini yaparmısın Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Oturup yazdim sana bunlari Olmuyor askim olmuyor ayri Sevgilim unuttum gayri yollari Bana mektubunu gozyasinla yaz Unutup yazdim sana bunlari Son umut askti ara bunlari Kalem unuttu belki yazmayi Bana mektubunu gozyasinla yaz Bir sevip beni bir sevmiyorsun Soz verip bana hic gelmiyorsun Bu ask sevgilim burada biter Sana sevgilim iyi sevmeler Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 yaf bunun birde tercümesini yaparmısın kisacasi... sarkinin türkce si... SENIN YÜZÜNDEN... gerisini tahmin edersin dimi?? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 en iyisi kaan abim ben yazıyım sana... bn senin yaptığın hataların aynısnı yapmıyacağım kendime izin vermiyeceğim çünkü kalbimin çk fazla ıstırap çekmesine sebep olur bn senin yaptığın yolu kırmayacağım bu yüzden sert hissedersin sert yolu öğrendim asla uzaklara gitmesine izin vermem senden dolayı bn asla kaldırımdan uzakta başıboş dolaşmam senden dolayı bn doğru kenarda oynamayı öğrendim bu yüzden yaralanmam senden dolayı ben sadece güvenmek için onu sert bulmam, ama herkes bnm etrafımda senden dolayı korkağım yolumu kaybederim ve sen ona dikkat çekmeden çk uzun zaman önce o da değildr ağlayamam çünkü senin gözlerindeki zaafı bilirim uydurmak için zorlanırım bir gülüş,bir kahkaha yaşamımın hergünü bnm kalbim muhtemelen kırılmaz senden dolayı bn asla kaldırımdan uzakta başıboş dolaşmam senden dolayı bn doğru kenarda oynamayı öğrendim bu yüzden yaralanmam sendn dolayı ben sadece güvenmek için onu sert bulmam, ama herkes bnm etrafımda sendn dolayı korkağım ölümünü izledim uykunda hergece ağladığını duydum gençtim sn bnde eğilmkten daha ii bilmiş olmalıydın Sen asla, başka herhangi birisini düşünmedin acını gördün ve şimdi gecenin ortasında ağlıyorum aynı lanet sey için sndn dolayı bn asla kaldırımdan uzakta başıboş dolaşmam sndn dolayı bn doğru kenarda oynamayı öğrendim bu yüzden yaralanmam sndn dolayı herseyi unutmak için kendimi zorlamayı deniyorum sndn dolayı Başka herhangi birisine kapıyı açmanın nasıl olduğu bilmiyorum sndn dolayı yaşamımdan utanıyorum çünkü boşş sndn dolayı korkağım sndn dolayı sndn dolayı kelly clarkson...senden dolayı gerçekten çok hoş şarkı... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Her seher vaktinde tan atışında Kızıl güller açtı dağlar başında Faşist namluların her kurşununda Dirildik ey halkım unutma bizi Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 sanki yasamamin sebebi sensin, sen benim bahtima gulen kadersin, batmayan bir gunes dogdu ufkumda, sen benim gecemi gunduz edensin, bu alem gulmeyi senden ogrenmis, sen askin en guzelini askla verensin, en buyuk mutluluktur seveni sevmek, zor degil bir gonulde yer bulabilmek, yasamak ruyasinda gercegi gormek, ne guzel bir gonulde dertler oldurmek. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Hep sen mi agladin, hep sen mi yandin??? Bende gülemedim fani dünyada... Sen beni gönlünce mutlu mu sandin???? Irengi gözümde solan dünyada... Sen agladin canim ben ise yandim, Dünyayi gönlünce olacak sandin. Beyhude inanip bosuna kandin, Ben gedip ellere kalan dünyada..... Ah yalan dünyada..... yalan dünyada Yalandan yüzüme gülen dünyada.......... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 en iyisi kaan abim ben yazıyım sana... bn senin yaptığın hataların aynısnı yapmıyacağım kendime izin vermiyeceğim çünkü kalbimin çk fazla ıstırap çekmesine sebep olur bn senin yaptığın yolu kırmayacağım bu yüzden sert hissedersin sert yolu öğrendim asla uzaklara gitmesine izin vermem senden dolayı bn asla kaldırımdan uzakta başıboş dolaşmam senden dolayı bn doğru kenarda oynamayı öğrendim bu yüzden yaralanmam senden dolayı ben sadece güvenmek için onu sert bulmam, ama herkes bnm etrafımda senden dolayı korkağım yolumu kaybederim ve sen ona dikkat çekmeden çk uzun zaman önce o da değildr ağlayamam çünkü senin gözlerindeki zaafı bilirim uydurmak için zorlanırım bir gülüş,bir kahkaha yaşamımın hergünü bnm kalbim muhtemelen kırılmaz senden dolayı bn asla kaldırımdan uzakta başıboş dolaşmam senden dolayı bn doğru kenarda oynamayı öğrendim bu yüzden yaralanmam sendn dolayı ben sadece güvenmek için onu sert bulmam, ama herkes bnm etrafımda sendn dolayı korkağım ölümünü izledim uykunda hergece ağladığını duydum gençtim sn bnde eğilmkten daha ii bilmiş olmalıydın Sen asla, başka herhangi birisini düşünmedin acını gördün ve şimdi gecenin ortasında ağlıyorum aynı lanet sey için sndn dolayı bn asla kaldırımdan uzakta başıboş dolaşmam sndn dolayı bn doğru kenarda oynamayı öğrendim bu yüzden yaralanmam sndn dolayı herseyi unutmak için kendimi zorlamayı deniyorum sndn dolayı Başka herhangi birisine kapıyı açmanın nasıl olduğu bilmiyorum sndn dolayı yaşamımdan utanıyorum çünkü boşş sndn dolayı korkağım sndn dolayı sndn dolayı kelly clarkson...senden dolayı gerçekten çok hoş şarkı... tşk ederim çok hoş şarkı canım kardeşim benim sen çok zeki ve akıllı bir okadarda sevecen , kibar bir hanfendi sıcak kalpli kardeşimsin.. canımdan çok sevdiğim kardeşim... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 kisacasi... sarkinin türkce si... SENIN YÜZÜNDEN...gerisini tahmin edersin dimi?? hadi yaa senin yüzünden mi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gel gel gel elleri cennet kokan yarim Hİç geçmedi seni seven bu halim Seni çalan şimdi mutlu, şimdi zalim Çok özledim seni esmer yarim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 tşk ederim çok hoş şarkı canım kardeşim benim sen çok zeki ve akıllı bir okadarda sevecen , kibar bir hanfendi sıcak kalpli kardeşimsin.. canımdan çok sevdiğim kardeşim... sağol abim..bende seniii çoookk seviyorum...öz abim gibi hemde... herşey için teşekkürler her zaman.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yoksun yoksun kaçıncı mevsim geçti Yıllar bitti kaç yıl geçti hasret yanımda Yoksun yoksun gözümde yaşlar bitti Sana yanmışım yalnızım bu defa bittim .. Saçlarıma vurdu ayrılık ayları Bir seni çok sevdim bir de baharları Bir seni özledim bir seni bekledim Unuttum gidenleri, gidenler dönmüyor geri Yollarıma çıkma, çıkarsan hiç acımam Gözlerime bakma, bakarsan dayanamam Bilirsin sen beni, ne çok sevdim seni Ah seni bekleyeli belki 14 bahar geçti.. ! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 ben sevmenin bekçisiyim ben kaderin bekçisiyim ben gerçeğin bekçisiyim ben senin aşkının bekçisiyim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Arar sorar belki bulursun Bulunca elbet durulursun En sonunda gururuna Kapılıp gider kaybolursun Kandırma kendini.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 sevmek suç olsaydı hayat gerçek olmaktan çıkardı sevmek suç olsaydı aşk da suç olurdu Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yar senin hediyen Bir gönül ağrısı Aaah ölüm olmalı Yok aşk değil adı Aşk bizi terk etti Aaah ne gelir elden Dertli bağrımda Camdan bir kalp var Artık dönsende Geçmez ki bu kırıklar Sen gittin yastığımda kokun misafir kaldı Gözlerimden haylaz yağmurlar yağdı Ayrılık mı sen mi yoksa sevda mı Hangisi sebebim olur Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz Mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz Kimi pulda parada aşkı arar kimimiz Düşünür kara kara ağlar çaresiz Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun Kapılma hayallere bir gün dönecek diye Haydi sil gözlerini bakma maziye Sakın kanma bir daha kanma tatlı sözlere Bu ders olsun sizlere yaşlı gözlere Ağlama arkadaş ağlama aşk için Şu kısacık hayatta bu yaşlar niçin Ağlama arkadaş ağlama aşk için Bu günler geri gelmez gider gençliğin Boşver boşver arkadaş başka bulursun Bütün kalbin sevinçle neşeyle dolsun En kötü günlerimiz hep böyle olsun Mutluluklar bizimle elem yok olsun ilhan irem in bir şarkısı.... çok seviyorum..bunu dinlemeyi sözlerini....ne kadar da gerçek....hüzünlerimden sıyrılıp gülüyorum bu şarkıyı dinleyince....çok seviyorum beni güldüren şarkılardan... :) Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan Neredesin hadi bul artık sevdiğim güzel Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.