Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 nasıl yakar,nasıl kavurur deli aşk kararır gözün ne akıl bırakır ne fikir başta ne kural tanır ne gurur kalır kendini unutur insan ilk göz ağrısı... nasıl dayanır insan yenik düşer sonunda bir mucize olsa aşk sonsuza dek parlasa nasıl dayanır bu yürek ne bir veda ne bir haber var hiç insafı yok mu aşkın ilk göz ağrısı yakar...... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 beyhude geçti yıllar silindi hatıralar geride bir avuç yalan Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ellerim, gözlerim kelepçelerde Sevda çöllerinde Geçiyor aylarım, yıllarım, gecelerim Sevda zindanlarında Yeter ki sen sev beni Yeter ki inan bana Varlığın dilimde bir yudum su Sevda çöllerinde Hayalin, serabın yeterdi bana Sevda zindanlarında Yeter ki sen sev beni Yeter ki inan bana Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 elle tutulur bir gerekçe göster bende kabullenip boyun bükerim sahiplendi seni yedi kat eller yabancı sayar kendimi çeker giderim belli ki sana değilmiş aşkım beyaz atlı prens yaratmış aklım kalp kırıp ağlatan erkekler yok mu kalmadı gözümde onlardan bir farkın daha yeni anladım kusura bakma gafi l avlandın lafı uzatma söylediklerimi hiç yabana atma kapıyı göstereyim yolu şaşırma... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 biri basmis 80e otekisi 95 aga boyle olmaz ki koca millet harcanmaz ki vay biri arap tayfasi otekisi gavur mandasi aga boyle olmaz ki koca millet aldanmaz ki vay biri sagdan biri soldan asilinca biri yasaya biri kasaya karisinca evvel zaman icinde masal olduk masal olduk yine Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 dün oturdum yine sabahladım şarkımısla son kes ağladım safça sewdim sen hep oynadın yakışır sana oynasana ben istedim seni arandım zor beğendim üstüme kaldın kaçamadım benimle oynadın yakışır sana oynasana yok gelip diz çöksende taş basıp kalbime giderim anneme yat sokaklarda artık zaten tepem atık YAŞASIN BEKARLIK.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 aşkım sen benim canımsın kanıma karışmış kanın söyle kimlerden kaçarsın boşuna durmadan ağlarsın yavrum sen benim balımsın tadına alışmış canım aaah güzel kuşum gir kanıma ben zaten sarhoşum nerdesin sevgilim söyle nerdesin bal artık benlesin bal söyle nerdesin bal artık benlesin bal artık sen benim canımsın canlı kalan tek yanımsın Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 indim dereye taş bulamadım kendime göre eş bulamadım aman melekem kawur balıkları akşama getirecem arkadaşları ..... :) hehehheeeee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bir taş attım pencereye tıhh dedi anası çıktı kızım evde yok dedi vayy vayy :D inanmazsan gel yukarı bak dedi armut dalda kız balkonda sallanır vay vay şeker yemiş dudakları ballanır vay vvaayy Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 ah aşkım aman aşkım sen ne dersen tamam aşkım acılar içinde kaldım ne istersen söyle aşkım bu senin farkın şabeeeeyyyyy tey tey aheeeyyy aheeeeyyy hobaaaaaa Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 dinlee bu şarkım sana dinleee..... söyle nasıl sevdiğimi söyle müptela oldum aşka seninle kayboldum gözlerinde.... obaa heheheyyttt....teyy...hayda bree... :D Alıntı
Φ BÜKRE Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 insanoğlu yalnız gelir bu dünyadan yalnız göçer ben seninle gelmişim ya sensiz ölemem için garip olur ya damlalar düşer birer birer sen beni anlamazsın yalnızca git yeter.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Geri dönülmez bir yoldayim Bir avuç toprak son nasibim Gün günes olsam ben neyleyim Gönlümde aksam oldu benim Bazen bir rüzgarim esen Bazende de düsen bir yaprak Tut ellerimi istersen Maziye uzanarak Bütün baharlar gelip geçti Artik hayallerim hep sensiz Yasiyorum bak kaderimi Agaçlar gibi sessiz sessiz Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok Yokluğum varlığım bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanaırım sana Bu yürek ağır bana Sevgin öyle uzaklarda Nefes alsan da yanımda Bu aşk fazla sana Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 ya bi mani yazıyım içimden gelen...yarın okul varya ondan tatil de bitti... bi arabesk yapılır şimdi heyy yoo tatil bitii bekliyor seni öğretmenlerin maşalı eli hey yoo gitti rahatlık başlıyor muhabbetler cıvık yine sınavlarda battık.. hey yoo hadi git uyu yarın kazasın güzelce kuyunu bilmez misin okulun huyunu suyunu of...tatil çok iyi geldi insan bi yandan arkadaşlarını özlüyor...ama şahsen okul kısmını özledim diyemicemm çünkü sınavlarr var....! Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Leyla sevmek hoştur ama Mecnun olmak başkadır başka Şarap içmek hoştur ama Ayık olmak başkadır başka Yare varmak hoştur ama Yaren olmak başkadır başka Ateş olmak hoştur ama Yanık olmak başkadır başka Talip olmak hoştur ama Dengin bulmak başkadır başka Aşık olmak hoştur ama Sadık olmak başkadır başka Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 şuan radyoda çalan şarkı... sevdim seni bir kere bakşasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem... hayatta en zor olan bir insanı tanımak kabul etmek huylarını değişmeden bir olmak sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir bazen küçük biran için ömür bile verilir... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 şu karanlık gecenin bir sonu olmalı şu yağmurun cıkışı su karanlık gecenin bir sonu olmalı hiç dönüşü yok bu kaçısın ahhhh ben seversem ağlar gökyüzünde yıldızlar aşşkkkk pencerende gülen bir çocuk sana bakar.... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Biiiiir çok sıkıldım İkiiii yerim çok dar OoOoO senden çok var Benimi buldun şimdi Çok işim var Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 her sabah doğan güneş bi sabah doğmaz oldu elleri ellerimden kayıp giden yıldız oldu gülünce ışık saçan o gözler yaşla doldu ... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ben bu yaz bembeyaz bir otelde kendime rastlamak istiyorum sevgilim kimbilir şimdi nerede diye soran şarkılar dinlemiyorum BEN BU YAZ BRONZLAŞMAK KENDİMLE UZLAŞMAK YER YER YOZLAŞMAK UZAKLAŞMAK İSTİYORUM en çok satan kitaplar elimde kendime yönelmek istiyorum denizden çıkıp yeni bikinimle üşümek ürpermek istiyorum Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 seninle herşeye warım ben sen benim uğurlu yolumsun yıldızlara yüyürüm senle sen iste canım senin olsun sen herşeysin canımı canına katabilrsin cayarsam senden beni şu ateşe atabilirsin sen sen benim için teksin bu dünyada meleksin bebeksin herşeyimsin benim yaşayamam sensiz yaşayamam asla doyumsuz balımsın kelebeksin sen sen benim için sıcak bir güneşsin bugünlerim yarınlarım herşeyimsin benim göstermesin tanrım yaşatmasın bana nefes bile alamam yokluğunda sen sen benim için............. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yapma, dokunma Kim dokunduysa sana ona git Nerde unuttuysan beni orda kal Ezdirmem kendimi sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Kimini dudağından Kimini gözünden Kimni düşündüren zeki sözünden Kimini uzun bacak bacaklarından Kimini göbeğinden Kimini sesinden Kimini ha ha nefesinden Kimini serin bakış bakışlarından Begenirim hepsini severim ayıramam Seçemedim hiçbirinden vazgeçmedim of aman.. Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 winx neşeli gülüşünle yaratırsın mucize kaybolur karanlık geceleeeeeeeerrrrrrrr winx tutuşunca elele bulutlar üzerinde neşeli rüyalara uçarız winnnnnnnnnnnnnnxxxxxxxxxxxxxxxxx sihirsin sen wwwinxxxxx kızlar içinde....... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.