Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 hayranım sana,sabrına sakince karşımda durup meydan okuyan o tavrına varlığına... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 söz namustur... hayır hayır hayır bu son hatanda olsa biliyorum ki tarih terarından ibaret yine yaparsın herkes özür diler uzaktan hoş duyulur yıldızlar tahmin eder inanamazsın seninde onlardan ne farkın var günahkarrr dökülür eteğindeki taşlar suçların hepsini kanıtlar seven insan sevdiğinin yanında durur aşk cehennem ateşide olsa üstüde yürür senin umrunda değil ama söz namustur sözü veren aslan gibi ardında durur sözü veren aslan gibi ardında durur seven insan sevdiğinin yanında durur aşk cehennem ateşide olsa üstüde yürür senin umrunda değil ama söz namustur sözü veren aslan gibi ardında durur sözü veren aslan gibi ardında durur Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 . Rüyamda bin yıllık bir Hasret yaşatıyorum Rüyamda bin yıllık bir Hasret’e tutuklu kalıyorum Rüyamda bin yıllık bir Hasret’e ağlıyorum Rüyamda bin yıllık bir Hasret arıyorum… :)anladım seni..bu şarkı gerçekten senin içindeki nakaratın... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 :)anladım seni..bu şarkı gerçekten senin içindeki nakaratın... şiş abisi ..söyleme hee Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 şiş abisi ..söyleme hee ben ne dedim ki yaff..o şarkının melodisi sana çok uyuyoda ondan... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 ben ne dedim ki yaff..o şarkının melodisi sana çok uyuyoda ondan... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2006 hasret Hasret’çe sevdim seni Hasret’çe kokladım saçlarını Hasret’çe düşündüm seni Hasret sevdim seni… halende sevecegim seni ... Seni Hasret gibi seviyorum Seni Hasret gibi özlüyorum Seni Hasret gibi kokluyorum Seni Hasret gibi kucaklıyorum… Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2006 Hani sen hep yanımda olacaktın Hani ellerimi bırakmayacaktın Hani hep yanımda kalacaktın Bıraktın sen şimdi yalnız kalacaksın Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Ellerine hasret ellerim, Yapayalnız... Yüreğine hasret yüreğim, Çaresiz... Gözlerine hasret gözlerim, Üzgün... Sesine hasret günlerim, Bomboş... Sevgine hasret benliğim, Sana hasret... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 BAŞIM EĞİK GÖNLÜM DARGIN GİDİYORUM, SENİ SENSİZ YAŞAMAYA GİDİYORUM, BU ELLERDEN KAÇMAK İÇİN GİDİYORUM, GİDİYORUM SANA İNAT GİDİYORUM...... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 belki bir başka yüzde belki bir başka seste seni yaşarım belki bir başka tende belki bir eski şarkı belki de hoş bir koku esintide hatırlarım seni bir başka yerde... Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 çıkartacaksın beni içinden yanarsa yansın kopsun yerinden, gittin vefasız bittim sanıyorsun kimin yüreğinden kimi kovuyorsun Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2006 Aglamakli oldu gözlerim, TÜkenmek uzere sozlerim, Bitmekte artik son gunlerim.. Vakit tamam.. gidiyorum.. Bazi sevdim, bazi sevildim, Bazi guldum, bazi guldurdum.. Yasama dort kolla sarildim.. Vakit tamam.. gidiyorum.. Baglarim, bahcelerim oldu.. Severken ayrildigim oldu.. Ac yattigim gunlerde oldu.. Vakit tamam.. gidiyorum.. Karanlik coker gecelerime.. Yanardim gizlice kaderime.. Ayrilik bulutlari uzerimde.. Vakit tamam.. gidiyorum.. Giderim, giderim bitmez bu yollar, Yandigima inanmayan canlar.. Olmaz olsun Hák'ki unutanlar.. Vakit tamam.. gidiyorum.. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Bu devran hep boyle surup gitmez ki Sen de solacaksin gunun birinde Aklina gelecek ayriligimiz Pisman olacaksin gunun birinde Senin de sacina karlar yagacak Senin de gozune yaslar dolacak Elbette kalbini biri yakacak Beni anacaksin gunun birinde Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2006 bütün sevdalar el oldu sevgiler yabancı aşklar yalancı sevgi dolu yüreğimde resimleri kaldı sadece sahte sevgilerin... ***** dünyaya kızıp , kalleş yüreklere kızıp, iki kaşının ortasından kurşunlayacağım anda bir umut bir ışık oldun bir güneş gibi doğdun yüreğime barış ilan ettim dünyaya sarmaş dolaş oldum sarmaşıklar misali sevmeyi sende gördüm sevilmeyi sende bir nehirsin şimdi hep yüreğime akan bir denizsin şimdi günden güne büyüyen dünyamı saran... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye sevmek için yaratılmış kalpler hep bomboş niye? yok yalan demem sevgi denen o gerçeğe sevmek acı gerçek acı benzer birbirine sevmesini bilmiyorsan bakma sakın gözlerime mutluluğu arıyorsan inan sözlerime Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye sevmek için yaratılmış kalpler hep bomboş niye? yok yalan demem sevgi denen o gerçeğe sevmek acı gerçek acı benzer birbirine sevmesini bilmiyorsan bakma sakın gözlerime mutluluğu arıyorsan inan sözlerime bi hafta geçmedi bi arkadaşım sıradaki şarkı senin dediğinde bu şarkı çıkmıştı... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 ben de bu ara çok dinliyorum sana da gelsin o zaman gül emi Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 ben de bu ara çok dinliyorum sana da gelsin o zaman gül emi sağol canım benim.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Körolası uçak seferleri.. Üzme kendini toruncum.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Körolası uçak seferleri.. Üzme kendini toruncum.. kime bahsettiğinizi anlamasam da galiba biraz üstüme alınıcam...ama değilse de ben yine de teşekkür ederim... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 ah dedecim ah sorma çok sıkıldım hasretinle yandı yandı yandı yandı soldu gönlüm :crying: nerdesin sen baharım........ en yürekten dualarım... biliyorum döneceksin.......... umudusun sen bahtımın... ortasında kalbimin bir yer açtım senin için istersen sonsuza kadar gelme yine ben BEKLERİM Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 evet bana değilmiş..neyse özür dilerim... galiba bu can sıkıntısından dolayı hemen üstüme alındım...hepinize iyi geceler... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 AŞK BANA GÖRE DEĞİLMİŞ aşktı tattığım anda aşkı zehir ettiler bana kapadıkça aşk denilen defteri sil baştan yaşattılar aşk denilen şeyi her aşk kapıma dayandığında giderken gözlerimde iki damla yaş bıraktı iki damla yaş kalbimi dağladı sonkez döktüm gözyaşımı aşkın peşinden yırtıp atıyorum aşk defterini sil baştan yaşanmasın aşk kapılar kapandı sonkez aşk yok artık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.