Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Hiç aç susuz yaşamadım ki hiç parasız pulsuz kalmadım ki hiç aşksız sevgisiz olmadım ki neden, neye, kime bu özlem... Alıntı
Φ BaBaZuLa Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Güzel bi şarkıya benzer aşk, Ama kolaymıdır bir şarkı yaratmak, Yaratmak.. Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 tabancamun sapuni gülle donatacağum gülle donatacağum alacağum başka yar seveceğim başka yar seni çatlatacağum seni çatlatacağum Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 tabancamun sapuni gülle donatacağum gülle donatacağum alacağum başka yar seveceğim başka yar seni çatlatacağum seni çatlatacağum psikopatlık varmı sende çınar Alıntı
Φ ÇINAR Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 psikopatlık varmı sende çınar çok belli oluyormu zeynep bu güzellik varmı soyunda elvan elvan güller biter bağrında arife gününde bayram ayında zeynebim zeynebim allı zeynebim beş köyün içinde şanlı zeynebim Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 çok belli oluyormu zeynep bu güzellik varmı soyunda elvan elvan güller biter bağrında arife gününde bayram ayında zeynebim zeynebim allı zeynebim beş köyün içinde şanlı zeynebim evet oluyo bacımsın çınar abla :lol: Alıntı
Φ Miss Bee Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Minareden at beni İn aşağı tut beni Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 ne ağlarsın benim zülfü siyahım buda gelir buda geçer ağlama göklere erişti feryadın ahın buda gelir buda geçer ağlama Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yaşamak içimden gelmiyor artık Öylesine dertli öyle üzgünüm Bu dünya hiçbir tat vermiyor artık Aldığım nefese cana küskünüm Herşey boş anlamsız şimdi gözümde Bin öfke bin nefret herbir sözümde Yılların çilesi belli yüzümde Aynada baktığım yüze küskünüm Yanlızlık yarası bende sarılmaz Halimden derdimden kimse anlamaz Nerde sevdiklerim neden anlamaz En yakın dostuma küskünüm Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 Yarim Senden Ayrılalı Yarim Senden Ayrılalı, Hayli Zaman Oldu Gel Gel. Bak Gözümden Akan Yaşım, Ab-u Revan Oldu Gel Gel. Böyle M'olur Küsüp Gitmek, Seni Seveni Terk Etmek. Haram Oldu Yemek İçmek, İşim Figân Oldu Gel Gel.[ Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Bahane arama yol uzun diye Reddetme aşkımı son sözün diye Böyle çok sevene bu nazın niye Geliver yanıma güldür yüzümü Olmaz hiç kederin olmaz hiç tasan Şaşırıp kalırsın aşkı tanısan Beklemez gelirdim yerinde olsam Geliver yanıma güldür yüzümü İnsanı yaşatan ümitler gibi Güneşi getiren saatler gibi Gerçeğe dönişen vaatler gibi Geliver yanıma güldür yüzümü Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Dün gece yine sen düştün aklıma Oturup ağladım çocuklar gibi Sensizlik öyle zor geldiki bana Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Artık günlerim günlerden uzun Gecelerim gecelerden yanlız Seni sevdiğimden bu yana Her acıyı tattım her çileyi gördüm Hayatın her cilvesine alıştım Yanlız senin yokluğuna alışamadım Şimdi anlıyorum Acıdan hasretten gözyaşından başka Hiçbir şey vermemişsin bana Yıkılan hayallerime yok olan geçmişime Kaybolan gelecegime ağladım Ağladım çocuklar gibi Ne yazık olanlar hep bana oldu Ümitim hayalim hepsi kayboldu Sayende hayatım tarumar oldu Oturup ağladım çocuklar gibi Bir avuç gözyaşı doldu elime En acı sitemler geldi dilime Pişmanlık duyupta kendi kendime Oturup ağladım çocuklar gibi Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 azar coşar deli gönül bu gözler ah neler görür hasret bana göre değil özlemin içimde yine seni büyütür....... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Karanlık çökünce sokağımıza Köşsede ben varım unutamazsın O mutlu günler hep gelir aklıma Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri yırtık yaktım diyelim Bir mazi var olup nasıl sileyim Sen beni ömrünce unutamazsın Ah edip adını her anışımda Bir kerem misali her yanşımda Bir hayal olurum yanı başında Sen beni ömrünce unutamazsın Mektupları yırtıp attım diyelim Resimleri yırtık yaktım diyelim Bir mazi var olup nasıl sileyim Sen beni ömrünce unutamazsın Alıntı
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 bu kente yalnızlık çöktüğü zaman uykusunda bir kuş ölür ecelsiz alıpta başını gitmek istersin karanlık sokaklar kör sağır dilsiz Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Bir baska hüzün tasir bu sehrin geceleri Bana seni anlatir bu sehrin geceleri Bazen gizli bir günah bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah bu sehrin geceleri Kimini yakip gitti kimini yikip gitti Senide alip gitti bu sehrin geceleri Bitmeyen bir sarkidir bu sehrin geceleri Hep seni hatirlatir bu sehrin geceleri Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 tekrar.. Yildizli semalardaki hasmet ne guzel sey.. Mehtaba dalip,yar ile sohbet ne guzel sey.. Dunyamizin ustunde butun ruhlar uyurken, Yildizlarin altinda ibadet ne guzel sey.. Alıntı
Φ AyBaLa Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Alışmak sevmekten Daha zor geliyor Alışmak bir yara Bağrımda kanıyor Sen yoksun kollarım Boşluğu sarıyor Alıştım birtanem alıştım sana Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Yapamaz, yaşayamaz bu kalbim sensiz Herşeyim dur gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Yarınlar yok gibi güneş hiç doğmayacak.. O gitti ah gitti bir daha hiç dönmeyecek... Ah Yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz.. Al onu getir geri bir daha vermeyeyim.. Al onu ver bana geri.. Son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim.. Ah son bir daha göreyim gidipte dönmeyeyim.. Ah yandım ben Allah'ım buna can dayanmaz.. Al onu getir geri bir daha vermeyeyim.. İzel/ Ah yandım Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Anlayamazsın.. Sana ne duyduğumu.. Göklere açıp elimi ne konuştuğumu.. Madem seviyorsun.. Kime gidiyorsun.. ve bunu biliyorsun.. Ki sen her defasında böyle yapınca.. Kendi elinle beni kaybettin.. Yok sen yorulma onlar sorunca.. Anlat utanma.. Neyi mahfettin... İzel/ Anlayamazsın Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Belki inanırdım.. Aşkı hiç bilmesem.. Bu aşk değil savaştı sanki.. Galibi sen sebebi de sen.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Ah gülüm, beyaz gülüm, beyaz gülüm Ayriligi yok etmez ölüm Kirpime ruzgar degse baktigim yere kan damlar gulum Kirpime ruzgar degse baktigim yere kan damlar gulum Baksam hazirim Tutsam ucarim Öpsen ölurum ölurum Yoklugundan gayri bana ne etsin ölum Yoklugundan gayri bana ne etsin ölum Sana gelmedigim gun öldugum gundur gulum Sana gelmedigim gun öldugum gundur gulum Hakan Taşıyan Alıntı
Φ sirvana Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 bir ben var içimde bir benden uzakta yaşıyorum herşeyi yunusçaaaa Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gitme içimdeki ateşim sönmeden Gitme elini tutmadan belini sarmadan Gitme azrail son nefesimi almadan gitme Gitme topraklar bedenimi sarmadan gitme Gitme içimdeki ateşim sönmeden Gitme elini tutmadan belini sarmadan Gitme azrail son nefesimi almadan gitme Gitme topraklar bedenimi sarmadan gitme Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.