Φ independece Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 sanal asklar yalan dolannnnnnnnn boş işler arkadas bunlarr az biraz dısarı cıkk ne insanlar var hemen yanıbasında görmüosan yazık sana :D kafiye yok ama birilerineeee Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 aşkı anlattım farzet beni kandırman lazım yine sustu dilin sana yandı tenim beni söndürmen lazım geceler bensiz olmaz bedenim aşksız yanmaz senin olmam için sana tapmam için beni öldürmen lazım Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Be nankör kedi İnsan birşey söyler..... sev dedin sevmedik mi aşka gönül vermedik mi bütün kötü huyları hatta güzel dostları senin için terketmedik mi..... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 kedili medili nakaratlar yazmayın endamın yeter gözlerin yeter uğramasın sana ne hüzün nede keder... Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 kedide özledi falan diye bi nakarat vardı ama aklıma gelmiyo tarzım değil kız ben seni vurmaz mıyam saçlarından asmas mıyam senin gibi bir zalimi tarihlere yazmaz mıyam Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Her sözün zehirden bir damla sanki.. Yürekten sevene böyle olmazki... Bir gün olur bana dönersin belki.. Dönünce yüzüme nasıl bakarsın.. Bırak bu sevgimiz tertemiz kalsın.. Sen benim gönlümde kanayan yarasın.. Bir gün gelir belki beni anarsın.. Gelipte yüzüme nasıl bakarsın.. (bu gece damar takılıyorum) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 sene giderken karanfiller sıralıydı sıralıydı içlerinde biri varki benim gibi yaralıydıııııı......... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 hıhh [erbaya diil ] Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Damara devam.......... Biryabancı gibi bakma yüzüme.. Terkedip gittiğin o adam benim.. Geçmişi bir düşün bakıp maziye.. Unuttum dediğin o adam benim.. Ne kadar küçükmüş dünya dediğin.. Senide kahretmiş gönül verdiğin.. Bir zaman aşkına gülüp geçtiğin.. Perişan ettiğin o adam benim.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 açılır açılır gözleri gülümün,içlerinde yeşil çam ağaçları,uyanışların en tazeleri odamızdan geçer gülüm seninle,feriğim fidanım feryadım ey benim zizil parmak memleket gözlüm..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Damara devammm.... Boşuna gizleme benden sırrını Seni benim kadar tanıyan olmaz.. Attığın adımı bilerek yürü.. Sakın düşme tutanın olmaz.. Felek ile bir gün aran açılır.. Yıllardır verdiklerini bir günde alır.. Hasta olsan gözün kapıda kalır.. Gelip bir damla su verenin olmaz.. Şimdili güzelsin seven çok olur.. Sevipte sevilmeyenler mesutmu olur.. Sevip taptıkların hepsi yok olur.. Arayıp halini soranın olmaz.. Mutluluk umarsın hicran bulursun.. Bir zalime gönül verip sende yanarsın.. Ben öldükten sonra beni anlarsın.. O zaan teselli verenin olmaz.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 olmaz kör olası olmaz kör olası bu gönül senden uzak durmaz kör olası... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Sabaha kadar damar.. Açılmadım güller gibi Unutmadım eller gibi.. Boz bulanık seller gibi.. Çağladığım senin için.. Şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin.. Damla damla gözümdesin.. Ağladığım senin için.. Sensiz hayat bir işgence.. Dilimdesin gündüz gece.. Satır satır hece hece.. Şarkılarım senin için... Garip derki neyleyim.. Derdimi kime söyleyim.. Can vermeden gel göreyim.. Öleceğim senin için.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Oynayana, şımarana, eğlenene inat DAMAR.. Sarhoş olmak için içmek gerekmez.. Dünyanın derdine tiryakiyim ben.. Hasrettir aşkımı bende büyüten. Tüm ayrılıklara tiryakiyim ben.. Hıçkırık gizlidir her kahkahamda.. Ağlarken gülmeye tiryakiyim ben.. İnanmayım sakın yaşadığıma.. Yaşarken ölmeye tiryakiyim ben.. Gelsin zalim felek karşımda dursun.. Beni alıp yine yerlere vursun.. Huzur bir servetse al senin olsun.. Derbeder hayata tiryakiyim ben.. Ne ecel korkutur ne kara bahtım.. Yoktur yıkılacak bir saltanatım.. Nasıl geçse olur benim hayatım.. Dünyada her derde tiryakiyim ben.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Ben özlemedim ki seni Kedi özledi Çağır onu gelsin diye Bana kedi söyledi Çok severmişsin onu Doyamaz öpermişsin Sarılıp uyurmuşsun Nasıl özlemesin ki seni O da çok severmiş hani Derdinde yanındaymış Sevincinde o da mutlu Sen özlemedin mi onu Ben istemedim gitmeni Kedi istedi Sonra pişmanım diye Bana kendi söyledi Sen bilirsin bu kedi Karşılıksız sevdi seni Belki de her kedi gibi biraz bencildi Sende itiraf et hadi Suç biraz da senindi Dayanamıyorum de hadi Çok özlemesin bu kedi Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar Ümit gönlumun ekmeği kumar ha kumar kumar Elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları nerelere gizlesin şu avucun nasırları Otomobili tamire geldi dun bizim tamirhaneye Görür görmez vurularak başladım sevmeye Ayağında uzun etek dalga dalga saçları Ustam seslendı uzaktan oğlum al takımları Bir romanda okumuştum buna benzer bir seyi Killi parlak kağıt kaplı pahalı bır kıtaptı Ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuştu genç kız Yine böyle bir durumda tamirci cırağına Ustama dedim ki bugün giymeyim tulumları Arkası puslu aynamda taradım saclarımı Gelecekti bugün geri arabayı almaya O romandaki hayali belki gercek yapmaya Durdu zaman durdu dünya girdi içeri kapıdan Öylece bakakaldım gözümü ayırmadan Arabanın kapısını açtım açtım girsin içeri Kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri Çekti gitti arabayla eksozuna boguldum Göysümde tomurcuk yaşlar agar agar dogruldum Ustam geldı sırtıma vurdu unut dedı romanları İşcisin sen işçi kal giy dedi tulumları Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Her sevinci her kederi En olumsuz sevgileri Sonsuz denen gokleri Herseyin sonu varsa Ayrılıkların da sonu var Bir gün çıkıp geleceksin İçimde bir ümit var Yeniden seveceksin Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle Anıların, umutların, kaldı bende Anlasana, anlasana Biraz da gerçekleri anlasana Senden ayrı günlerimi Sana nasıl anlatsam ki Mevsimsiz çiçekler gibi Yarım kaldım inan ki Sensizliğin acısını Sen nerden bileceksin Sen hiç sensiz kalmadın ki Mevsimleri saymadın ki Yıllar var ki ben böyle Bekliyorum özleminle Anıların, umutların, kaldı bende Anlasana, anlasana Biraz da gerçekleri anlasana Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ahh ben neyleyim Herşey yalan herkes sahtekar Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman herkes riyeakar Bir tek sen kaldın yanımda Hani görmek ister ya gözlerin Bir saniye için canını verirsin Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben Herşey yalan herkes sahtekar Giden gitti kalan hep bin pişman Herkes düşman herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Mutlu gibi Umutlu gibi Bir düşte gibi Sonsuzluk önümdeydi hep Ama gidemedim senden uzağa Herkes düşman herkes riyakar Bir tek sen kaldın yanımda Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Sonbahar Bakışlarım kitlendi gözlerine Kor ateşin yanıyordu yüreğimde Dokunamadım sana Sarılamadım boynuna Haykıramadım sesimi sana Seviyorum diyemedim Hani yağmurlar yağacaktı üstümüze Hani kaybolup gidiyorduk gökyüzünde Boğazımda bir düğüm gözümde damlalar Neden ayırdın bizi sonbahar Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Damara devam.......... Biryabancı gibi bakma yüzüme.. Terkedip gittiğin o adam benim.. Geçmişi bir düşün bakıp maziye.. Unuttum dediğin o adam benim.. Ne kadar küçükmüş dünya dediğin.. Senide kahretmiş gönül verdiğin.. Bir zaman aşkına gülüp geçtiğin.. Perişan ettiğin o adam benim.. Damara devammm.... Boşuna gizleme benden sırrını Seni benim kadar tanıyan olmaz.. Attığın adımı bilerek yürü.. Sakın düşme tutanın olmaz.. Felek ile bir gün aran açılır.. Yıllardır verdiklerini bir günde alır.. Hasta olsan gözün kapıda kalır.. Gelip bir damla su verenin olmaz.. Şimdili güzelsin seven çok olur.. Sevipte sevilmeyenler mesutmu olur.. Sevip taptıkların hepsi yok olur.. Arayıp halini soranın olmaz.. Mutluluk umarsın hicran bulursun.. Bir zalime gönül verip sende yanarsın.. Ben öldükten sonra beni anlarsın.. O zaan teselli verenin olmaz.. Sabaha kadar damar.. Açılmadım güller gibi Unutmadım eller gibi.. Boz bulanık seller gibi.. Çağladığım senin için.. Şimdi bilmem neredesin Benden uzak kiminlesin.. Damla damla gözümdesin.. Ağladığım senin için.. Sensiz hayat bir işgence.. Dilimdesin gündüz gece.. Satır satır hece hece.. Şarkılarım senin için... Garip derki neyleyim.. Derdimi kime söyleyim.. Can vermeden gel göreyim.. Öleceğim senin için.. Oynayana, şımarana, eğlenene inat DAMAR.. Sarhoş olmak için içmek gerekmez.. Dünyanın derdine tiryakiyim ben.. Hasrettir aşkımı bende büyüten. Tüm ayrılıklara tiryakiyim ben.. Hıçkırık gizlidir her kahkahamda.. Ağlarken gülmeye tiryakiyim ben.. İnanmayım sakın yaşadığıma.. Yaşarken ölmeye tiryakiyim ben.. Gelsin zalim felek karşımda dursun.. Beni alıp yine yerlere vursun.. Huzur bir servetse al senin olsun.. Derbeder hayata tiryakiyim ben.. Ne ecel korkutur ne kara bahtım.. Yoktur yıkılacak bir saltanatım.. Nasıl geçse olur benim hayatım.. Dünyada her derde tiryakiyim ben.. Damara benle devam....... Gözümde hasretin dinmez yağmuru.. Kadere el açıp seni dilendim.. Bitirdin bende ki bütün gururu. Yüz kızartıp senden seni dilendim.. Bir ümit görmüştüm önce sende ben.. Severek mutluluğu bekledim senden. . Sensizlik sarhoşu oldum bilmeden.. İçtiğim kadehten seni dilendim.. Beklediğim rüzgarlar gelip geçtikçe.. Seni bana geri getirmedikçe.. Açıp ellerimi böyle her gece.. Doğmayan güneşten seni dilendim.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Nereye kadar esen rüzgarlar duracak.. Boşa ümit bağlayacak yaradana yalvaracak.. Yorgun gönlüm usanmışsa hiç gülmeyip ağlamışsa.. Sana gönül bağlamışsa simdi gülse neye yarar.. Elimde değil ki seni düşünmemek.. Elimde değil ki seninle ölmemek.. Öyle bir çile ki bu elimde değil ki feryat etmemek.. Yaralıyım dertliyim doğuştan kederliyim.. Öyle başımı döndürdün ki bu alemin neresindeyim.. Alıntı
Φ Mermer Yürekli Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 niyetimiz kimseyi kırmak değildir şurdakini buraya koymak değildir arada bir zülfiyare dokunduk tam yerine rasgeldi manzara koyduk Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 niyetimiz kimseyi kırmak değildir şurdakini buraya koymak değildir arada bir zülfiyare dokunduk tam yerine rasgeldi manzara koyduk Yine nisan yağmurunda ıslanacağım.. Yine sensiz bulutlarla dertleşeceğim.. Farkında olmadan üşüdüğümün.. Yine hasret ateşiyle kavrulacağım.. Benim böyle feryadımı duymuyor musun.. Sensin benim tek tesellim anlamıyorsun.. Simdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim.. Hayatın bulanık sellerindeyim.. İstersen sessiz gel haber vermeden.. Göreceksin beni ben ne haldeyim.. Belki bir gün uzaklardan koşup gelirsin.. Belki gördüğünde beni tanıyamazsın.. Gücenirim diye sakın düşünme.. Hayli zaman oldu canim sen de haklısın.. Gel de bitsin dertlerimiz kederlerimiz.. Gel de gülsün gözlerimiz gönüllerimiz.. Şimdi çok uzaklarda gurbet ellerindeyim.. Hayatın bulanık sellerindeyim.. İstersen sessiz gel haber vermeden.. Göreceksin beni ben ne haldeyim.. (Damara Sedat devam eder artık.. ) Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 nereye gideyisun ey yamali yamali yoluna feda olsun yalan dünyanin mali.... Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2006 kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi siz anazın koynunda ben soğuktan ölem mi Mahsun Kırmızıgül den derin içeriği olan bir şarkımız Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.