Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Dağlarda gezen kartalım Kırıldı mı kanatların Can mı çıktı boğazından Niye düştün düz tarlaya Tut elimden kalk gidelim Oy gidelim Ziganaya Volkan Konak (Hemşerimdir Kendisi) Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Sensin bu gönlümün yönü mekanı Bende ar olmazdı,sen olmasaydın Ak nergizler açsın sana dağlarda Balda sır olmazdı sen olmasaydın... üsülme yaa,düselir inşallah,kısım daha yaşın genç kimler gelir kimler geçer,ama inşallah gönlünden geçen olur Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Sensin bu gönlümün yönü mekanı Bende ar olmazdı,sen olmasaydın Ak nergizler açsın sana dağlarda Balda sır olmazdı sen olmasaydın... üsülme yaa,düselir inşallah,kısım daha yaşın genç kimler gelir kimler geçer,ama inşallah gönlünden geçen olur AÇA sankim bana yazmışın gibi olmuş Altıma karalama AÇA bi daha Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 karalamam tamam,yasmıyorum altına senin,sabahki haciz mevzuunuda unutmadım,yapacam onu Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Hacizi duyunca sana bi şarkı armağan ediyorum: Yavuz Bingöl - Sarı Gelin Nası da çark ettim sonradan.... Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Sensin bu gönlümün yönü mekanı Bende ar olmazdı,sen olmasaydın Ak nergizler açsın sana dağlarda Balda sır olmazdı sen olmasaydın... üsülme yaa,düselir inşallah,kısım daha yaşın genç kimler gelir kimler geçer,ama inşallah gönlünden geçen olur saol.. inş dediğin gibi olur Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 denizimu sen üzülme düselir vatan (* artık dönüş yok hacizden,bittin sen yavuzdan bende sana,dağlar dağlar armağan ediyim bari Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 AÇA gozunun yağını yiyim bi daha düşün. İsmail YK - Bomba bomba.COM olsun Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 aminn inş. benimki geri gelirse dile benden ne dilersen Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 tabiki çok harika bir yemek dilerim amma aç gözlüyüm vatan (* yolladım memurları,sen derdine yan Alıntı
Φ VATAN(* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Az önce bizde evi boşalttık hiçbi yerde kaydım kuydum yok bulamazsın Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 tabiki çok harika bir yemek dilerim amma aç gözlüyüm vatan (* yolladım memurları,sen derdine yan yok canım estağ. walla sana sözüm olsun o bana geri gelsin yemeğin hazırr Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 zaman sadece birazcık zaman geçici bu öfke bu hırs bu intikam acılarımız tarih kadar eski nefes alıp vermek misali olan Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 konuşsana birtanem neden hep susuyorsun... susmak neyi halleder... neden anlatmıyorsun.. Alıntı
Φ ewücüm Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 susma anlatacak çok şeyin warsa sıkılma benimle kal ömür boyunca yapma öyle uzak durma can bedene küsmeden senden kopmam aslaa...... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Kim bilebilir aşkı Aşktan ölene kadar Sınırlarda yaşatır inan Kendi gidene kadar... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 aminn inş. benimki geri gelirse dile benden ne dilersen sen hala celcukdamısın kankim.. kıs sen beni anlamadığın gibi bende seni anlamıyorum.. yok canım estağ. walla sana sözüm olsun o bana geri gelsin yemeğin hazırr banada banada.. Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Alışamadım ayrılıklara Bir yalan olsaydın keşke Acımasızca saplandı yüreğime Kaç hain bıçak Kaç uzun gece Bakışların gül vedaydı Benden bir şey saklayan Her sözün bir elvedaydı Bana seni yasaklayan Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum :( Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Alışamadım ayrılıklara Bir yalan olsaydın keşke Acımasızca saplandı yüreğime Kaç hain bıçak Kaç uzun gece Bakışların gül vedaydı Benden bir şey saklayan Her sözün bir elvedaydı Bana seni yasaklayan Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiç kimseleri görmüyorum :( süpersin sen de Gökhan da... Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 saol canım gökhen özen seven tek erkeğim galiba şarkıları güsel gerçekten özellikle şu sıralar çok dinler oldum Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 en sevdiğim şarkısı,hiç bıkmam.. Herşeyde biraz sen varsın Baktığım heryerde gözlerin Koklarım yastığını hala İçimdeki hüzünlerde senin izlerin Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 bende.... Dilimin ucunda "gitme, dur" desem Ya gülüp geçersen, yok söyleyemem Bilmezsin uğruna bu can neleri yakar Gururum önümde bir deli duvar Gidersen ömrüm bir sen daha Nerden bulacak Ya bir daha görmezsem Tanrım, ne olacak! Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme ah Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme aşkıma.... :( Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 bende.... Dilimin ucunda "gitme, dur" desem Ya gülüp geçersen, yok söyleyemem Bilmezsin uğruna bu can neleri yakar Gururum önümde bir deli duvar Gidersen ömrüm bir sen daha Nerden bulacak Ya bir daha görmezsem Tanrım, ne olacak! Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme Saplayıp gözlerini gönlüme Bir ömür beni mahkum etme Yapamaz, yaşayamaz Bu kalbim sensiz Herşeyim dur, gitme ah Saplayıp o hançeri gönlüme Bizi böyle bitirme aşkıma.... :( yasııkk aşk acısı mı çekiyorsun boşver bu da geçer zamana bırak yeter eski unutulur yenisi bulunur sıkma canını nolur... demiş rafet el roman Alıntı
Φ Rockİpsiz Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 evet... Hesapsızca kitapsızca Bir çocuğun masum Sevinçleri gibi günahsızca Yalansızca, dolansızca Seni sevdim delikanlıca Ağır oldu içimde ödettiğin bu hasret Nasıl dersin "unut" hiç tanımamış farzet Unutmaya gücüm yok, sevgilim sen affet Gittiğin gün beni ölmüş farzet Ayrılamam can gibisin Ayrılamam her şeyimsin Terkediyorsan bilmelisin Sen bu kalbin birtanesisin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.