Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 adam gibi adam nerde adam o da bize rast gelsin.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür dersen kaz gelen yerden tavuğu esirgmezsen bu kafayla bir baltaya sap olamassın amma Gün gelir sapın ucuna olursun KAZMA Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bu sarki mi be Usanmadın mı daha oyunlardan, E ne farkımız kaldı koyunlardan Kelimeler zaten üç yüz tane Al onları dilediğin gibi kullan Hadi canım bu kadarda zor değil hayat Bu numaraların hepsi inanki bayat Bu duruma göre sen İyisimi yeniden işi gücü bırakta rüyaya yat Oooo...ayıpsın ayıp oooo... Askin NUr Yengi Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Burası içindeki nakarat bölümü.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 nakarat nedir peki ?? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Bilmemek ayıp değil tabi sormak gerek.. Nakarat demek mesela şarkıların tekrarlanan dörtlükleridir.. Örnek olarak : Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutmaki dünya fani Veren Allah alır canı Ben nasıl unuturum seni Can bedenden çıkmayınca İlk dize nakarat değil ama sonraki dize nakarattır çünkü bir sonraki dizeden sonra yine aynı dizeye geçecektir.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Geceyi güneş siler Beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Yüreğimdeki heryer Bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz Belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi Yüreğim sanki deli Kıskandığım için affet beni Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Nakarat demek mesela şarkıların tekrarlanan dörtlükleridir.. bende bu yüzden " bu sarki mi "die sordum zaten ... ama demek ki daha da acmam gerekmis soruyu, tabiki kapasiteye göre.. bu sarki mi be = böyle nakarati olan sarki var mi ? Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 oooooo ayıpsın ayıp ooooooo ooooo ayıpsın ayıp ooooo ooo İşte senin nakaratın.. ( anlıyamadın mı hala ? ) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 sen önce kendi nakaratina bakta konus diger kisimlari anlasilsin die... ama nerdeee Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kıvır kıvır bir sağdan bir soldan kıvır kıvır yukardan aşşağıdan - Emre Altuğ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ben seni her gördüğüm yerde yeşillenırım yeterkı düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim e.yaşar bu aralar çok beğendiğim bi şarkı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gülüm diye diye Sevdim seni Ağlarken güldüm mesut gibi Bugün ayrın derken yıllar geçti Soldu gönül çiçeklerii Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 özüne,sözüne kurban olduğum, yoluna,izine yüzüm sürdüğüm, gündüz düşlerim,gece gördüğüm, yollar uzak,mevsim soğuk akar, yüzyüze gelmeden ölmekdemi var.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Kalbimin resmini çek Gör bir orda neler vaar Gel gel, gel geel Yüreğim seni arzulaar Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 ben seni her gördüğüm yerde yeşillenırım yeterkı düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim e.yaşar bu aralar çok beğendiğim bi şarkı ben senin olmadığın her yerde canımm yeşilleniriiimm... yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirimmm.. Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 git gitmek istersen.. birgün pişman olup dönmek istersen.... bil ki sana aşık bu kadın .... burda değil artık.. üzgünümm aşkımmmm.... deniz seki Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Kalbimin resmini çek Gör bir orda neler var Senden menden Yüreğim seni arzulaar Bu aralar da bu şarkıya taktım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Yedin be kaç senemi Sana verdim son nefesimi Para bile etmedi bende aşkın Sattım sana olan hislerimi Ben senin olmadığın heryerde canım yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce gezer eglenirim Degerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 natalia bu aralar çok şarkı söylüyon.... kar yağar erimezmi giden geri gelmezmi bi evlenen uşaklar bi daha evlenmez mi sakaryadan aşda gel izmiri dolaş da gel fuarda bekleyirum kollaruni açta gel.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Bu aralar yeşillenirim sarkısına iyi taktım... Malum cebinden çıkmaya gayret gösteriom.. Cep meselesi bu.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2006 zuhahaha efferim sana taktiğin güzel..... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 kelepçeliyim ben sana yüreğimden ta derinden suçum da sensin cezam da kaçıp gitme ellerimdennn Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ben bu yüzden kimseden gidemem, gitmem yaşadığım acı tatlı, ne varsa hazinemdir acının insana kattığı değeri bilirim, küsemem acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir... Ahhhh Sezen insanın iç dünyasının tercumanı olan başka bir söz yazarı daha var mı? konserine gittim yağmurun altında deli gibi bağıra çağıra onu dinledim, hem söyledim hem dinledim. bu kadınla tanışmadan ölürsem gözüm açık gidecek ya... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 bir gün daha geçtiiii yine sensizzz... gönül ağlıyor bak sessis sessiz.. çare bensiz, ben çaresizzz.. mutlulukk senin olsunnnnn.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.