Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönül bağım aşk çiçeğim uğur böceğim Sana güller menekşeler morlar saçayım İste canım senin için zehir içeyim Bir tebessüm yeter bana gönül çiçeğim Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Şu garip halimden bilen işveli nazlım Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim, güler yüzlüm, ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen Bütün dertlerim anlayıp gönlümü bilen Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiçbir tabip bu yarama melhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2006 ben seni sevduğumi dünyalara bildirdum,endurdun kaşlaruni babanumi öldürdüm,en dereye dereye al dereden taşlari,geçti bizden sevdaluk al cebumden saçlari.... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 benim en büyük kudretim senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek,hatta şu an ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın,bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine,kaldır öpülesi alınını ve bak bana,göz değil kararan,yüzümde ışığından ayrılmanın kederi birazda işte geldik gidiyoruzun hüznü var ama gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Ben senin olmadığın heryerde canım yeşillenirim Yeterki düş yakamdan kutupta bile güneşlenirim Bugün benim günüm gönlümce gezer eglenirim Değerimi bilen usta ellerde elmas gibi işlenirim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Söyle yağmur aldı seni Söyle hangi rüzgar İçimde bir fırtına koptu sanki Dön özledim seni Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yalancı şahidimdir ay benim her gece denize vurur yakamoz ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sağ eller havayaaaaaa pırlantalar burayaaa tek taşımı kendım aldım tek başıma kendım taktım gırmesınler havayaaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 O beni prenses peri sanıyoo Ne hata yapsam geri sarıyo Mitolojiden biri sanıyoo Bendeki de saç o taç görüyooo Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ölene kadar aşık olamazsın bırısı çıkar onu anlayamazsın sen o tür oyunlara katlanamazsın senın bır kalbın var hadı dıyelım bırı çok deli sevdi senin için herşeyi verdi ya bı gun sana bel kıvırırsa bınlerce dansöz var ya super serdar ortaçın Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 dünümü bugünümü geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum canın sağolsun canın sağolsun bu can feda olsunnnn (şu an dinlediğim şarkı ) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Olmam olamam dedim içlerinde duramam dedim... Dışlarında kalamam dedim... Uçmam uçamam dedim kaçmam kaçamam dedim.. Ne klark kentim ne supermanim... Organize işler bunlar başımıza işler bunlar. Senin benim dinlemez İstanbul'u işler bunlar.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Bana ne olur ellerini ver Gideceksin ama yine gel Döneceksin diye söz ver.. Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 hey onbeşli onbeşli tokat yoları taşlı onbeşliler geliyor kızların gözü yaşlı :w00t: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Yarim benden uzak, ben yare yakın, Kuruttun gülleri giderken bu yaz. Dilimde namesi, içimde aşkın Giderken son gece gülümse biraz Yar senden ayrılalı, Kaç gün saydım kim bilecek? Kimler duyacak feryadımı, Kaç gece ömrümden gidecek? Yar deli yüreğin yorgunda, Bir benim aşkım genç kalacak. Kim seni kaldırıp uykundan, Yar diye koynuna kim saracak? Ağlama, ağlama İçinde kalsın. Ayrılık insanlar için, Ve sen de insansın... Serdar ARTAÇ'tan Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aman aman osman osman değil aslan gel bağrıma yaslan :w00t: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım bana yeniden şarkılar söyleten kadın baka baka doyamadım kokladım da sarhoşluğum geçmedi hala içimde sevdan....seni görebildiğim yer rüyalar artık deli diyorlar bana ah bu ayrılık......... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 amman avci, vurma beniiiii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Resmimi çeke çeke herden Gözlerini çeke çeke menden Kalbim yanar Çeke çeke çeke çeke senden Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Resmimi çeke çeke herden Gözlerini çeke çeke menden Kalbim yanar Çeke çeke çeke çeke senden Benim için hep sen vardın Bunu hep senden duyardım İki gözüm kör olsun Of nasıl sana inandım Bin cefa gördüm Bin defa öldürdün Kahrolsun bıktım ya artık Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin ya Hayatımı sen mahvettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin Bomboş yere yaşıyorum Her gün acı çekiyorum Her dakika eriyorum Yeter artık senden nefret ediyorum Beni benden aldın attın Beni sattın yazıklar olsun Allah belanı versin Allah seni kahretsin Bana gelen sana gelsin ya Hayatımı sen mahvettin Acımadın neler çektim Kader seni de kör etsin İçimdeki nefreti kimse alamaz İsterse ölüm gelsin Hala seviyorum seni Allah belanı versin Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 o ne beaa bela okumayın hayır mübarek cuma günü huyuna da cemalım huyuna kıymışlarda selvi boyuna cemalımın kanı akar ceyhan suyuna... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Denizde kararti var bu gelen kayik midur Ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz Karardi Karadeniz taşti bu yana taşti Haber verun yarume gyozlerum doldi taşti Gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur Guzeller çok var ama meyil birine olur Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Ha bu benim dertlerim Çekmek ile tükenmez Bu dünyadan fayda yok Öteki da şüpheli Ha bu benim dertlerim Çekmek ile tükenmez Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 bir gün bi çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem,alay edip gülermisin yoksa sende severmisin,cesaretin varmı aşka yanıyor kalbim bir başka sende böyle sevsen keşke desen bana yaaarr.... Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır gelen gideni aratır aşk oyunu buna derler güzelim aklını başına al .. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.