Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 buraadaann bir atlı geçtiiii yarama bastıı geçtiii vaay vayyy dolana ay dolana dolona kız dolana eğer yari vermezsen iki gözün kör ola..... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Haydi güzelimm Şeker ezelimmm Bu sene dee bekar gezelimmm Bu sene de bekar gezelimmmm Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ah şu bekarlıkk bekarlıkk bunun neresi sultanlık.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Sakin çikma patika yollara O daglara kirlara o karli ovaya Yenik düsüyor hersey zaman Biz büyüdük ve kirlendi dünya Telli telli şu telli turnaaa ( küçüklük şarkım hey gidi günler heey ) Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ne oldu neden saklandın söyle aramaktan sıkıldım seni yine düşündüm hep vazgeçmeye düşündüm kurtulsam senden diye kendimi yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna kimseye sormadan yolundan çıkıp kavuşsan sen bana "kurban-yine" Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 "a "debakiiimm aaaaa bide" y" de yyyyy şimdi de "ı" ıııııııııı oku bakiyim ayııııııııııııııııııııı oku bakıyım ayııııııııııııı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Aboneyim aboneeee Biletleri cebimde Ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı Arkadaşım eş Arkadaşım şek arkadaşım eşşeeek Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 domatess biber batlıcaan domaates biber patlıcan :D Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Bir anda bütün dünyam karardı Bu sesle sokaklar yankılandı Domates biber patlıcaaaaaaaaan Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 çilli bom bom bom çilli bom bom bom aaaah çilli çilli yavrum çilli çilliiiii çilliii bom bom bom... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Artık sevmeyeceğimmmmmm Bütün kabahat benimmmmm Ne kadar ağlasan boş Ne kadar yallvarsan boş Sana dönmeyeceğimmm Dırını dırını dırınıı dırırııııı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Ellerine kına yakmış ellerine Gözlerine sürme çekmiş gözlerinee Dillerine mersi düşmüş dillerine Sosyete girmiş köylü güzelii Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 gelll keyfiiimm gellll gelll keyfiimm gellll çay vaktinde tam saatinde demlenelim şimdi gellll....hobaaa... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Bu kız deli ediyor beni Ağırdan satıyor çok kendini İçimden bi ses hep diyorki Sen yürü kim tutar seni Sen yürüüü kim tutar seniiiii Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Sen geçerken sahilden sessizce Gemiler kalkar yüreğimden gizlice.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 karşında süper star sev beni...karşında süper star yaşat beni...karşınd süper star yedir beni... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Bırak kalbim alev alsın Bırak derdin beni sardın Harca beni her halinle Aşkın canımı alsın Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Alışırım zannettiğim yokluğunda acılanmam Vazgeçmek zor senin o büyülü tuhaf sıcağından Dön demeye utanırım zavallı korkularımla Arkasına saklandığım gururumdan Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Her şey bana seni hatırlatır unutmak isterken Utanırım hep o acılı şarkılarla ağlarken Bazen bir dost ya da bir çiçekle evime gelirsin Her şey seni hatırlatır da yeniden Geri Dön Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Nefes ( Ayna) Sesimi duyan yok mu Yok mu benim gibi bir yalnız daha Ne kara gökyüzü bu gece Yıldızlar,yıldızlar,yıldızlar nerdeler Geleceksen bu gece gel hasret nefes nefese Gönül aşka düşünce hesap sormuyor Nefesinden nefes aldım yaşadım iki hece Ne yaptım ettim ama sensiz olmuyor.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 VENI, VIDI, VIXI Değil mi ki o derin acılarımla şimdi Buna destek olacak tek bir kolda yoksunum Ve çocuklara bile zorlukla gülüyorum Ve açmıyor içimi çiçekler renkleriyle Anlamalıyım artık : yaşadın yeterince! Değil mi ki ilkbahar kuşatınca her yanı Doğayı şenlik yerine çevirdiğinde tanrı Bu görkemli sevdaya aşksız bakıyorum Değil mi ki gün-gece ışıktan kaçıyorum Duyarak o en gizli kederi herşeydeki Değil mi ki ruhumda umudum yenik düştü Değil mi ki bu güller, kokular mevsiminde Sevgili kızım benim, içimde, ta derinde Yalnız senin yattığın karanlığa özlem var Madem ki öldü kalbim, yaşadım yeterince! Yeryüzünde yükümü tek bir gün reddetmedim Arığım işte orda, burda başak demektim Yumuşadım gitgide, yaşama gülümsedim Ve yaşamın o büyük, dipsiz gizi dışında Dimdik durdum ayakta, kimseye eğilmedim En iyisiyle yaptım yapabildiklerimi Ne çok uykusuz kaldım, ne çok hizmet götürdüm! Sonra acılarıma güldüklerini gördüm Nefretlerine hedef seçildikçe üzüldüm Anarak çalışıp çektiklerimi Tek kuşun uçmadığı şu dünya sürgününde Öyle bezgin, ışıksız, ellerimin üstünde Diğer tüm kölelerin alayları içinde Taşıdım ağlamadan al kanlara bulanıp Koparılmaz zincirden payıma ne düştüyse Şimdi bakışlarımın ancak yarısı bende Ötesi darmadağın acılı gömütlerde Dönüp de baktığım yok çağıran olsa bile Sersemlik ve sıkıntı yüklü bir uykusuzum Hiç gözünü kırpmadan kalkmış şafaktan önce Miskin karanlığımın orta yerinde şimdi Yanıt vermeye bile gönül indirmiyorum Canımı sıkıp duran o en günücü ağza Ulu Tanrım gecenin kapısını aç bana Ki çekilip gideyim, dönmeyeyim bir daha! Victor Hugo Alıntı
Φ --CeLiNe-- Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 mistır mırapıll temizlik zamanını yarıya indiririm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 hayat artı koşuşturma elde var hüzün eşittir =ölüm Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Tokat tanmı geliyonda kıs sen erbalımısın Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 yemin ederum yemin sevdum seni yasemin,sen beni sevdiğune nasıl olayım emin... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Saklısı gizlisi kalmadı artık Bu aşk beni çoktan açtı Sanki derdim yetmez gibi Başıma ne işler açtı... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.