Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Hala benim ezberimsin Deliler gibi seni özlüyorum Gözlerim sende kaldı sevdalım Hiçkimseleri görmüyorum Alışamadım ayrılıklara Bir yalan olsaydın keşke Acımasızca saplandı yüreğime Kaç halin bıçak, kaç uzun gece Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2006 sevgilim...yeşil eriğim benim...ben içine hapsolmuş çekirdeğinim senin.....hapiste günler ağır geçer diyorlar olsun bee..ben vazgeçtim hürriyetimden yeter ki yetim bir çocuk gibi bırakma yüreğimi zira sensiz bu can bir yüktür yüreğime...kaldır öpülesi alnını ve bak bana gördün mü gülüm bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerim.... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 GİDERSEN YIKILIR BU KENT Gidersen yıkılır bu kent, kuşlar da gider Bir nehir gibi susarım yüzünün deltasında Yanlış adresteydik, kimsesizdik belki Sarışın bir şaşkınlık olurdu bütün ışıklar Biz mi yalnızdık, durmadan yağmur yağardı Üşür müydük nar çiçekleri ürperirken Gidersen kim sular fesleğenleri Kuşlar nereye sığınır akşam olunca Sessizliği dinliyorum şimdi ve soluğunu Sustuğun yerde bir şeyler kırılıyor Bekleyiş diyorum caddelere, dalıp gidiyorsun Adını yazıyorum bütün otobüs duraklarına Öpüştüğümüz her yer adınla anılıyor Birde seni ekliyorum susuşlarıma Selamsız saygısız yürüyelim sokakları Belki bizimle ışıklanır bütün varoşlar Geriye mapushaneler kalır, paslı soğuklar Adını bilmediğimiz dostlar kalır yalnız Yüreğimize alırız onları, ısıtırız Gardiyan olamayız kendi ömrümüze her akşam Gidersen kar yağar avuçlarıma Bir ceylan sessizliği olur burada aşklar Fiyakalı ışıklar yanıyor reklam panolarında Durmadan çoğalıyor faili meçhul cinayetler Ve ölü kuşlar satılıyor bütün çiçekçilerde Menekşeler nergisler yerine kuş ölüleri Bir su sesi bir fesleğen kokusu şimdi uzak Yangınları anımsatıyor genç ölülere artık Bulvar kahvelerinde arabesk bir duman Sis ve intihar çöküyor bütün birahanelere Bu kentin künyesi bellidir artık ve susuşun İsyan olur milyon kere, hiç bilmez miyim Sokul yanıma sen, ellerin sımsıcak kalsın Devriyeler basıyor karartılmış evleri yine Gidersen yıkılır bu kent kuşlar da ölür Bir tufan olurum sustuğun her yerde AHMET TELLİ Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Türkiyenin gururu, taraftarın cimbomu Seni sevdik gönül verdik şanlı GALATASARAY Golleri attın şampiyon oldun Durduramaz kimse en büyük sensin diye Cimbomum yarim sarı kırmızım benim Dün seninle yaryışan bu gün herkes perişan Cimbom Galatasaray Galatasaray sampiyon Cimbom Galatasaray sampiyonum Cimbomum Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 BAŞIN ÖNE EĞİLMESİN ALDIRMA FENERIM ALDIRMA EN BÜYÜK SEN DEĞİL MİSİN ALDIRMA FENERIM ALDIRMA SAMPIYON OLMASANDA BAK BAZI TARAFTARIN BUNA RAZI ÇEKECEĞİZ BİZ BU NAZI ALDIRMA FENERIM ALDIRMA Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 4 SENE ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDUK AVRUPA'NIN KRALI OLDUK GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 varsın böyle geçsin yabancı günler varsın canımı yaksın yine yalnızlık seninle doluyken baktığım dünler yıkarmı sandın beni bu yalancı ayrılık Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Sen Gelmez Oldun Biz bu sonbaharda buluşacaktık Bahar geldi geçti sen gelmez oldun Taşlara mı döndü kalbin gelmedin Aylar geldi geçti sen gelmez oldun Sen gelmez oldun sen gelmez oldun Sen gelmez oldun yarim Gözlerim yolda beklerim ama Sen gelmez oldun Demiştin kapına gelirim diye Kulağım kapıda ses vermez oldun Boş yere mi yeimin ettik ikimiz Kuşlar yuva kurdu sen gelmez oldun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Yaz geldi bahar geldi, Açtı yeşil yapraklar. Ben sana doyamadım, Doysun kara topraklar... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2006 Tutun kollarımdan Düşerim şimdi Yalnızım dostlarım Yalnızım yalnız Ahh be fener.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 ister güneş ol yak beni yağmurum ol ağlat beni aklım başka duygularım başka yerde bir deli rüzgar savurdu beni böyle bu mutlu tutsak benim altın kafeste ister güneş ol yak beni yağmurum ol ağlat beni yüreğimin zincirleri artık sende yok ağlatmaz asla beni bir gün ayrılık pişmanlığım nefret olmaz öfke olmaz senden daha acı bir hasret bulunmaz. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından.. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 haydi gel benimle ol, oturup yıldızlardan, bakalım dünyadaki neslimize.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 sürerim buluttan tarlaları yağmurlar ekerim göğün göğsüne güneşte demlerim senin çayını yüreğimden süzer öyle veririm !!! Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 kim bilir sen benim halimde, sakinliğimde ne buldun? bense yoruldum kendi kendime sokuldum uyuyakaldım aklımın iplerini saldım o giderken bir an durup peşinden baktım ne dersin umarım beni affedersin Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 good bye my lover good bye my friend you have been the one you have been the one for me Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2006 good bye my lover good bye my friend you have been the one you have been the one for me Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Bir akşam gözünde aşk tüterse Geçmiş günler aklından geçerse Kalbin bomboş ümitler biterse Sen üzülme ben varım Neler geçti kimbilir başından Sevgi umdun hep başkalarından Ağlama gidenlerin ardından O giderse ben varım Zaman durdu sanki beklerken seni Ben birtek sevgiye bağladım kalbimi Ayrılmam istersen hiç yanından Çağırsan gelirim çok uzaklardan Eskiden korkardım yalnızlıktan Korkmam artık sen varsın Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Bir düş gördüm , sonu olmayan Gözlerimdeki bulut eridi birden Odamdaki yıldızlar , birer birer sönerken Sakladığım güneş çıkıverdi cebimden Nedir seni sevdiren anlayamadım.. Kafam karmakarışık uyuyamadım Yatağımda boşluksun ama ... Yastığımdaki çukursun banaaa İşte sen her gece düşlerime düşünce yerlebir yelkovan , yerle bir akrep GÜNDÜZLER YOKKİ ZATEN OYUNLAR BİR BİLMECE SEVMEKKK BÖYLEDİR İŞTEEEE Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 severek ayrılanlar bilirler ayrılığı,severek ayrılanlar bilirler pişmanlığı,çok uzak bir şehirde aynı çarpar iki yürek,çok uzak bir şehirde beklendiğini bilerek......... severek ayrılanlar bilirler ayrılığı,sen benim eş ruhumsun unutmuş olsan hissederdim,unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin,seni görmek için geri geldim sen gideli çok olmuş,nereye gidersen git çantanda bir resmim aklında hep gülüşüm olsun..BEN SENİ GERÇEKTEN SEVDİM BİTMEZ DEMİŞTİM BİTMEDİ.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Alev alev yandığım doğru Küllerimden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken Olmaktan korktuğum yerdeyim SENDEYİM... Al beni ne yaparsan yap... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 ben seni sevduğumi dünyalara bildurdum,endurdun kaşlaruni bobanimi eldurdum,en dereye dereye al dereden taşlari,geçti bizden sevdaluk al cebumden al cebumden saçlari.... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 duy beni geçiyor sesim önünden gör beni görürsün istersen yalnızlık tatlı bir rüya sanki gerçekler soğuktur buz gibi... eğer istersen gönülden,eğer istersen duyarım seni gittiğin şehirlerden eğer seversen beni gerçekten dönerim ben sana ölümden... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 duy beni geçiyor sesim önünden gör beni görürsün istersen yalnızlık tatlı bir rüya sanki gerçekler soğuktur buz gibi... eğer istersen gönülden,eğer istersen duyarım seni gittiğin şehirlerden eğer seversen beni gerçekten dönerim ben sana ölümden... bu şarkıyı kim söylüyo... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 kıraç söylüyooo söylüyo beni de ağlatıyoo Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.