Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 yaktım gemileri dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni aglatma sevemem senden sonra yaktim gemileri dönemem asla sevemem seni asla bir daha beni vurma kaybettin sen sonunda Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Vakti geldi ayrılığın Ne yapsak boş Kurtulamam bu sevdadan Gidiyorum bu şehirden Sevdiğim hoşçakal.. Gözlerindeki yaşı sil canım benim Burda bırak git Gereksiz artık,anlamı yok sözlerin Bu aşk gömülmeli Vakti geldi ayrılığın... Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 daglarda öfkeli basim ferhata hep aksam oluyor vakitsiz histanmi yoksa asktanmi agladicak daglarimiz yesericek göreceksin göreceksin agladikca geceyi tutacagiz görecek göreceksin... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Ey kalbim sana son nasihatım sevmek çok kolay, çiçeği de seversin, kuşu da, yazı da kışı da ama sevilmenin kıymeti çok başka, çok başka sevilmeyi tutacaksın. Gerekirse nefes bile almayacak ama bırakmayacaksın!... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 evet çirkin adamlar gençliğimi çaldınız uykumu sorgulayıp düşlerimi astınız karanlık duvarları üzerime ördünüz psikopat geceler ruhumu böldürdünüz çimento gülü oldum yaşayan ölü oldum evet ben deli oldum beni siz delirttiniz... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Seni, anlatabilmek seni İyi çocuklara, kahramanlara. Seni anlatabilmek seni Namussuza, halden bilmeze ***** yalana. Art arda kaç zemheri Kurt uyur, kuş uyur, zindan uyurdu. Dışarda gürül gürül akan bir dünya... Bir ben uyumadım Kaç leylim bahar Hasretinden prangalar eskittim. Saçlarına kan gülleri takayım Bir o yana Bir bu yana... Seni bağırabilsem seni Dipsiz kuyulara Akan yıldıza Bir kibrit çöpüne varana Okyanusun en ıssız dalgasına Düşmüş bir kibrit çöpüne. Yitirmiş tılsımını ilk sevmelerin Yitirmiş öpücükleri Payı yok, apansız inen akşamlardan Bir kadeh, bir cigara, dalıp gidene Seni anlatabilsem seni... Yokluğun, cehennemin öbür adıdır Üşüyorum, kapama gözlerini... aslında şiir olarak dinliyorum ama bestesi de var. şarkı sayılabilir Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 simdı gozlerıme aglamayı ogrettım kı bu yaslar utangac boynunun kolyesı olsun buda benım sana ayrılırken hedıyem olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 ÖDÜNÇ HANÇER ÖLDÜRMEZ BENİ (4446 Hit) ödünç hançer öldürmez beni bir küfür gibi kara kayış dilini ver binlerce kez açıklasam da dilini çözemediğim ihanet gel bir daha bende dene kendini ne sen öldürebiliyorsun beni bu cenkte ne ben yenebiliyorum seni yazıldığın mevsime çok su ver kendi izinden giden yolları suçlarından arındır arkanda kaldı seni ilerde bekleyenler unutkan şiirler, kopmuş alıntılar hiçbir zaman kullanamadığın hatıralarla kendine yazdığın yaşam öyküsü! ah, bu kadar aşk herkesi yanıltır gelme üstüme boşalmış yeminlerin bileği ben sandığın sözcüklere vuran aksimdir ödünç hançer öldürmez beni ya başka bir silah seç kendine ya bırak başkasının ellerine ölüm aşkın işidir kork benden sevgilim ahretin olurum senin bu kadar çok seven öldürmesini de bilir ben seni çok yanılmış kalplerin sağlamlığıyla sevdim gücümdü güçsüzlüğüm ey, izini sürdüğüm ruhumdaki kara gölge, büyüttüğüm oğullarımı bir bir elimden alan hayat yanıltma beni, beni bana yakıştır son darbeden önce ilk sözü söyleyemeyen! kolay değil ödenmiş hayatın katili olmak kör eder hançerini içimin gücü ölümü göze alan yaşamasını da bilir Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Ayvalar olanda gel Bahçeyi dolanda gel Hasta düştüm gelmedin Bari can veremde gel .. Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Seni aklıma düşüren Yerçekimi değil Yalancı yıldızlar Öyle uzaksın ki Üflesem soğuyacaksın Sarılsam okyanus Bir aşka yetecek kadar Ve anımsatacak kadar Sebepsiz bir ölümü, Acılarımız Ve kafiyelerimiz var... İşte hepsi bu kadar.... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 uslansanda farketmez benim için öldün dün gece son gözyaşım aktı hayata döndüm eski bir sevdayı sızlattın diye çok sevdim zannetmiştim artık gözümden düştün Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Denizde kararti var bu gelen kayik midur Ben ozledum yarumi ağlasam ayip midur Oy dumanlar dumanlar hep dağlari sardunuz Yureğumun derdini bilsenuz ağlardunuz karardi Karadeniz taşti bu yana taşti Haber verun yarume gyozlerum doldi taşti Gemi mil ilen olur sevda dil ilen olur Guzeller çok var ama meyil birine olur Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın İstersen kısıp bunu da yok sayarsın Kim bilir belki gülümser belki ağlarsın Yüreğimdeki sesleri susturamazsın.. Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 yanmışız ikimizde, uyandım ben uyan sende, sevgilim geç olmadan gel herşey bıraktığın yerde... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Çayır çimen geze geze oooyyy Çayır çimen geze geze oyyyyy Oldum ben bir geveze Nerden takıldı bu şarkı yaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Tanrıdan diledim, Bu kadar dilek aman aman Bu kadar dilek O yarin yüzünü bir daha görek Gel anam aman Yanıma kıyma bu yazık canıma Bir kara kaşın bir kara gözün Değer dünya malına.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gördünmü gördünmü paraları basmayı Gördünmü Gördünmü gördünmü havalar atmayı Gördünmü Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 karsıdan gorunursun carsafa burunursun ıpek carsaf ıcınde ne guzel gorunursun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Severken sadece birlikte yasayabilecegin birisini degil, onsuz yasayamayacagin birisini sec! Geldigi zaman , sadece bosluk doldurmus olmasin, gittiginde yeri doldurulmasin Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2006 kimler geldi hayatındam kimler geçti hiçbiri hasretini gidermedi.. en güzeli senin kadar sevilmedi... lalla laaaaaaaaaaaa... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 harmanım ben harmanım kırk satırlık fermanım yok dizimde dermanım eğletmen beni söyletmen beni ağlatman beni aynalar aynalar yüzümdeki çizgiler içimdeki ezgiler geçip gitti seneler eğletmen beni söyletmen beni ağlatman beni aynalar aynalar ister anam darılsın ister babam darılsın vuram elim kırılsın eğletmen beni söyletmen beni ağlatman beni aynalar aynalar Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 seeeen yoluna beeen yoluma çooook mutluyum artık sen tak kimi istersen koluna... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Seni bu kadar sevmek Yalnız benim günahım Hiç şikayet ettim mi ? Birgün Çıktı mı ahım ? Bir elimde yüreğim bir elimde silahım Sık de yeter sıkarım Başım gözüm üstüne.. Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 bahcevan geldı deh deh dul dul deh deh dul dul sen duldulsun ben bulbul Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2006 ayrılığım seni yakmadı mı yüzün kızarmış canın acımadı mı ayrılık ilacın olmadı mı son sözü söyledim koymadı mı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.