Φ femalexx Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 yalansan yalanı severim elimde değil Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Aylar oldu yıllar oldu Ben yüzünü görmedim. Yüzüne hasret kaldım kız Yüzüne yüzüm sürmedim Gülen aya sordum seni Küstü yüzünü sakladı Yıldızlara sordum seni Yüzüme bile bakmadı Yıldızlara sordum seni Yıldızlar kan ağladı. Aksam olur ay gecede Çiğdem çiçek şenlenir Vallah / Billah düşünmesem seni Derdime dert eklenir. Bıçak sapladım sineme Eskidi yaralarım Sabah olsun gelmeye eğer Kendimi yaralarım. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 gitme sana muhtacım ............ Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2006 ayrılık atesten bır ok nazlı yardan hıc haber yok benım derdım herkesten cok ben nasıl yanmayayım daglar Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2006 benim en büyük kudretim senin sahiden şehrimde olduğunu bilmek,hatta şu ıslak şehrimde geceliğinle balkondasın,bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine,kaldır öpülesi alnını ve bak bana,göz değil kararan,yüzümde ışığından ayrılmanın kederi,birazda işte geldik gidiyoruzun hüznü var,ama gördün mü gülüm,bir tek gözlerim değişmedi yine bir tek gözlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.......offfffff offfffff Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Bitip tükenmez sigaram Ciğerim nefessiz kalmış Herşey yalan olsa bile En güzel aşk zor olanmış Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 senin o gözlerin varya herşeyi bitirdi... yazık ettin geçen günleri hani verdiğin sözler yalanmıydı birer birer artık seni sewemem ki.......... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ben havucu çok yerim lahanayı sewerim yokuşu hızla çıkar inişi güç inerim haydi haydi biliniz çok kolya bir adım var bilemezseniz adımı darılırım çocuklar ...... l aylay laylaaaayyyyy lommmmm sabahtır takıldı dilime bee Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Bu kadar yürekten çağırma beni. Bir gece ansızın gelebilirim Beni bekliyorsan, uyumamışsan, sevinçten kapında ölebilirim Belkide hayata yeni başlarım. İçimde küllenen kor alevlenir Bakarsın hiç gitmem kölen olurum. Belkide seversin beni kimbilir Kal dersen, dağlarca severim seni. Bir deniz olurum ayaklarında Aşk bu özleyiş bu, hiç belli olmaz. Kalbim duruverir dudaklarında Ya da unuturum kim olduğumu. Hatırlamam belki adımı bile Belki de çıldırır, deli olurum. Sana kavuşmanın heyacanıyla. Aşk bu, bilinirmi nereye varır. Ne durdurur özlemi, seveni. Bakarsın ansızın gelebilirim. Bu kadar yürekten çağırma beni Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 ismail dir tuhaf adamdır üc kurus ıcın hesap sorandır uyanık gecınır amma yalandır tum mal varlıgı cebınde olandır lıseyı 6 senede bıtırmıs cın gıbı cocuk bızım ısmaıl neden bu kadar acele etmıs aklını seveyım lan ısmaıl lan ısmaıl..... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde bir türlü kendimi avutamadım kaç gece ağladım böyle gizlice ne yaptımsa seni unutamadım kimbilir kimler var şimdi kalbinde sen beni unuttun çoktan belki de ben hala yaşarım eski günlerde herşeyde sen varsın, unutamadım her sevgi zamanla bitermiş derler benimki bitmedi, anlayamadım bu aşktan hayır yok unut dediler ne yaptımsa seni unutamadım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Çok seneler geçti senden sonra Ben hep yalancı aşklar yaşadım Hiç bir zaman ölmeyen şarkılar gibi Ben hiç seni unutmadım Şimdi hatırlarım, eski günleri Belki döner gelirsin bir sabah Ağlamaktan usanmadan Hergün ağladım durmadan Şimdi beni yalvartmadan gel Yaz yağmuru, düşer durur yüreğime Bir küçük aşk, yeter benim hasretime Sende benim yağmurum ol Damla damla yağ gönlüme Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 senin o gözlerin varya herşeyi bitirdi yazık ettin geçen günleri hani verdiğin o sözler yalan mıydı birer birer artık seni semem ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2006 Bir gün gelirde unuturmuş insan En sevdiği hatıraları bile Bari sen her gece yorgun sesiyle Saat onikiyi vurduğu zaman Beni beni unutma Çünkü ben her gece o saatlerde Seni yaşar ve seni düşünürüm Hayal içinde perişan yürürüm Sende karanlığın sustuğu yerde Beni beni unutma... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 senin o gözlerin varya...grup koridor Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 koyverdun gittun beni oy.. koyverdun gittun beni.. allahundan bulasun oy allahundan bulasun.. kimse almasun seni kimse almasun seni yine bana kalasun.. sevduğum senun aşkun, ciğerlerumi dağlar.. hiç mi düşunmedin sen? hiç mi düşunmedun sen oy.. sevduğun boyle ağlar.. sevduğun boyle ağlar.. gelevera deresi oy gelevera deresi.. iki dağun arasi oy iki dağun arasi.. yüzunden silunmesun oy yüzunden silunmesun biçağumin yarasi.. sevdiğum senun aşkun ciğerlerumi dağlar hiç mi düşunmedin sen? hiç mi düşunmedun sen oy.. sevduğun boyle ağlar.. sevduğun boyle ağlar............ Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 uykulu gözlerle döndüm rüyamdan sana sarı laleler aldım çiçek pazarından... sen olmasan buralara gelemezdim ben sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden... mfö.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Ey sevdiğim bir gün bana Yar demedin yar demedin Gece gündüz tenhalarda ağlayanım var demedin Var demedin yar Seni sevmek suç mu bana Ağlıyorum yana yana Bir merhem bulup yarama Sür demedin sür demedin Sür demedin yar Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 zavallı bir çingenenin kıllı, siyah bir örümceğe benzeyen eli geçirecekse eğer ipi boğazıma, mavi gözlerimde korkuyu görmek için boşuna bakacaklar Nâzım'a! Alıntı
Φ guvencgul Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 SONSUZ ÇİÇEK Bir ölümlüktür sana olan aşkım. Bir ömür verebilirim sadece. Neyi ne kadar bilebilirim ki? Seni ne kadar sevebilirim? Dünyalar kadar diyebilirim sadece, Seni bu hayat kadar sevebilirim. Bulut olursam eğer, Yine yağabilirim, gonca güzeli yüzüne. Güneş olursam eğer, yeniden doğarım, anne sıcağı tenine. Sana sevdalı ruhum, Bırakıp gitse de bir gün seni, Toprak olan bedenim, Kokladığın çiçek olur belki! Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Bu yarasız mutluluğu Haklıyken haksızlığı Kalabalıkta yalnızlığı Seninleyken öğrendim ben Bu sabahsız akşamları Vefasız sırdaşları Anlamsız savaşları Seninleyken öğrendim ben Ağlayamam susarım Yaralıyım ben Söyleyemem yazarım Kendim ettim ben Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ben sende tutuklu kaldım-sezen aksu Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 gideli kaç yıl oldu şu yüzüm gülmez oldu... kuşlar uçtu göç etti yuvaya dönmez oldu yarim beni severdi halimi duymaz oldu... ağladım gecelerce sesimi duymaz oldu... Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Çekilmez bir adam oldum yine Uykusuz, aksi, lanet Yine her seferki gibi haksızım Sebep yok olması da imkansız Bu yaptığım iş ayıp rezalet Fakat elimde değil Seni kıskanıyorum beni affet. Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 20 Nisan , 2006 ah ölür müydün beni biraz daha sevsen? mevsimsiz solmadım sararmadım mı ben? tutmadın ellerimden ben düşerken? kaçmadın mı gitmedin mi sen? ah olmadım mı yanında sen çok yalnızken? sarmadım mı seni kimseler sarmazken? istedin vermedin mi herşeyimi? en derinden sevmedim mi ben? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.