Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 oy niye hele hele niye yandım yar yar diye diye Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 niye yandın niye niye yar diye diye Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ahhh ne sen sor ne ben söylim..... yandım yar yar diye diye Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 tmm sen bilin derim ama ardını sorarım solemessen şimdi ağzından alırım baklayı Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 billmiyoruuummmm:) nasıl alcan? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 laf arasında alırım ben Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 tamam al balım nasıl olcek buiş peki? Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 lafa tutarım seni laf arasında sorarım olur biter Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 İki satırlık adamları musallat ettik ömrümüze...Bundandır böyle dibe vuruşumuz... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 ne kara kaşına ne kara gözüne ben tek bir sözüne tutulup kaldım deymedı bır kere ellerın yüzüme gelgör kı bın yıldır sankı vardın Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 çile bülbülüm çile çileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................................ Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2007 taaaaakkkk tuuuuuuuukkkkkkk dddıııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr taaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk tak tak Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2007 Bir gidiş treniyle başlar yolculuk Dönmek istediğim bir adres mi varmış Acısam kalbime acıtmıyor diye Özlemde eskimiş özletmiyor bile Hızlı hızlı çıkalım şu merdivenleri Eteğimden yapraklar dökülüversin Ne ağlatan bir sema ne ağlayan gözlerim Hatta eteğim bile olmayıversin Bile bile bilendik işte Güç olduk öfkelendik Suç olduk tövbelendik İnsan olduğumuzu duymadık bile Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Balık, rakı, roka var soframda Kuşlar da ötüşüyor dallarda Bir şarkı söylüyor kız fonda Bir sen yoksun ortamda Bir üzüldüm bir üzüldüm bir hüzünlendim hiç sorma Bir açıldım bir açıldım bir kapandım duygusal bağlamda Yağmur yağacak diye korkumdan Bulutlar toppladım akşamdan Yıldızları kırptım ardından Sonra meze yaptım kahrımdan BİR DUDAKTAN, BİR YANAKTAN, BİR GIDIKTAN ÖPERDİM ŞİMDİ BURDA OLSAN BUNU DA AFFETMEZDİM BİR GELSEN, GÖREBİLSEM, GÖZÜNDE DURABİLSEM YEDİ ÇARPI YİRMİDÖRT SAAT YANINDA OLABİLSEM Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 şimdi senden vazmı geçmeli... masal olup yola devammı etmeli... ben kalpten sorunlu, aşka sorumluydum.. anladım herşey sensin... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 sende bir sürü değişiklik var bakalım nereye kadar? korkma herşeyin bir çaresi var görüşmeyiz ölene kadar vazgeçilmek çok zormuş terkedilmek çok zormuş insan aşktan resmen soğuyormuş indir aşkımı daha,daha indir indir terkedilmek bedava Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 12 Temmuz , 2007 Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler sen bir çağır yeter Bir küçük pencere Bir aydınlık bana Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter Bir avuç kar beyazı Bir adım yol bana Bir nefes ver Bir fısılda Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler bir kuş uçur yeter Dağlar duvar olsa önüme Yollar kördüğüm düğümlense Dönmem gözümü dağlasalar İpe götürseler sen bir çağır yeter Bir küçük pencere Bir aydınlık bana Hep karanlık hep karanlık Yeter artık yeter sezen aksu Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 gidersen giderim geldiğim gibi bunca yıl sevdimde kıymetim mi var ümitsiz yarınla avutma beni yarına çıkmaya senedin mi var böyle yaşamaya hevesim mi var ne bir kapı açtın yanlızlığıma ne ümit taşıdın ayrılığıma ne sen ne seneler acıdı bana yarına çıkmaya senedin mi var böyle yaşamaya hevesim mi var... Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Havada bulut yok bu ne dumandır Mahlede ölen yok bu ne figandır Şu yemen elleri ne de yamandır Ano yemendir gülü çemendir Giden gelmiyor acep nedendir Burası Muş'tur yolu yokuştur Giden gelmiyor acep nedendir Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 arafilli farozli arafilli farozli mahallenun mastisi mahallenun mastisi,oynayalum uşaklar oynayalum uşaklar trabzon kolbastisi trabzon kolbastisiiiii... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2007 bana anlatma sakın riske girseydin eğer yola çıksaydın eğer neler yapardın neler bana anlatma sakın yelken açsaydın eğer özgür olsaydın eğer neler yapardın neler. Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2007 Sigara Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler Kalbimden gelen sesler hepsi bir orman oldu Bir kibritle yokoldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en son kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun şebnem ferah Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Soğudu içim gitmesi kolay Soru sorma hiç sadece başa sar Olmuyor sensiz deme hiç boşuna Benimle bensiz oluyordun ya Ne yazık ki sonun geldi bunu aklına koy Yanıyorsa için şimdi çektiğim acılara say Dayanamam aşkına dönerim sanma Beni buna kendin zorladın Sana güven olmaz sana yaranılmaz Geçte olsa anladım Alıntı
Φ ayşegül Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Ceddiiiiiiin dedeeeeeeen nesliiiiin baban peeek kaaahramaaan Türk miiilleti oooorduularıııı peeeek çoook zamaaaaaan vermiştileeeeeer dünyaya şan!!!!!!! Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2007 İstemesende dostlar sorar Benden konuşacaksın Evde her eşya sana dedil Alehimemi kullanacaksın Sevişirken başkasıyla Benim kokun odanda Aynalarda yansımam belirir Geçemezsin Uykulara Tutulmadı vaatler Nerde o sözünün eri Seni vurdun da yeminler Yıkanırsın elimin kiri Hangi aşk vazgeçilmez demiştin Hangi ten unutulmaz Benimki unutulmaz Anlayacaksın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.